Veľký vianočný horoskop (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Veľký vianočný horoskop (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)
  • 21.12.2016
  • Silvia Karasová

Vianoce sú už nezadržateľne tu. Vianočnú atmosféru tak v týchto dňoch pociťuje istotne každý, aj ten, kto by ju najradšej odignoroval.

Vianoce máme zapísané v slovníkoch ako sviatky radosti, pokoja a šťastia.

Taktiež lásky, vzájomnej úcty... či tie tohtoročné tieto "heslá" aj dodržia, na to sme hľadali odpoveď v lunárnom kalendári. Luna sa počas všetkých troch sviatočných dní ponesie v temperamentnom a vášnivom Škorpiónovi, ako ten bude vplývať na vaše znamenie?

Odporúčame prečítať: 

Veľký vianočný horoskop (RYBY, BARAN, BÝK, BLÍŽENCI, RAK, LEV)

PANNA

Väčšina z vás je na sviatočné dni maximálne a hlavne dokonale pripravená. Už niekoľko rokov sa snažíte dodržiavať svoj vlastný harmonogram, vďaka ktorému zvládate aj situácie, s ktorými ste pôvodne nerátali. Keďže však v rámci emancipácie rozhodne nemienite robiť všetko samé, do vianočných príprav ste zapojili direktívne celú famíliu, a tak to má byť. Keďže sa všetci pekne podieľajú na vianočnej nálade, spoločne si ju aj viac užijete. Z drobných nezhôd nerobte vedu a radšej sa cez ne raz dva preneste. Tohtoročné Vianoce si naplno vychutnáte vtedy, keď pochopíte, aké šťastie máte po svojom boku.

24.12. - pokiaľ si pod stromčekom nenájdete nič z vášho vysneného zoznamu, nezúfajte a rozhodne kvôli tomu nerobte scénu. Aj keď vám možno Škorpión bude nabádať k štipľavým slovám, nedajte sa a svojho "Ježiška" objímte. Myslel to totiž z lásky.

25.12. - prvý sviatok vianočný si budete chcieť konečne vyložiť nohy na stôl a aj to urobte. Pustite vianočné rozprávky, hudbu, alebo príbehy, obklopte sa spoločenskými hrami a chutným jedlom a užívajte si voľný deň.

26.12. - keď už začnete pociťovať, že sa vám pár kíl nalepilo na neželané miesta vybehnite von. Vezmite psa, muža, deti, súrodencov, rodičov, kamarátku, kohokoľvek a naučte sa lyžovať, pripomeňte si aké je sánkovanie, alebo si jednoducho postavte snehuliaka. Ak nie je z čoho, aspoň sa nadýchajte kdesi v lese čerstvého vzduchu. 

Odporúčame prečítať: Ako originálne zabaliť vianočné darčeky

Veľký vianočný horoskop (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

VÁHY

Nemajte priveľké nároky a nebudete sklamané. Týmto mottom by ste sa mali riadiť počas tohtoročných Vianoc. Môže sa totiž stať, že nie všetko, čo ste si vysnili sa aj naplní. Dupľom ak máte priveľké nároky nie na seba, alebo na svojho partnera. Niektoré vzťahy sa môžu počas vianočných dní vyostriť, avšak to len vtedy, ak budete tvrdohlavo a zanovito trvať na svojej pravde. Snažte sa počas sviatkov viac uvoľniť a pokiaľ vás niečo ťaží už dlhšiu dobu vydebatujte si to s dotyčnou osobou až po Vianociach. Viac vám bude priať aj samotná Luna.

24.12. - nech vás Mesiac v Škorpiónovi akokoľvek provokuje, kusnite si do jazyka a nepúšťajte sa do hádok. Inak sa vám Štedrý večer zvrtne niekam úplne inam, než ste mali ráno v pláne.

25.12. - pokiaľ to s vami bude šiť aj na prvý sviatok vianočný, zájdite si zašportovať. Vybijete aspoň zo seba všetku negatívnu energiu a na niektoré veci možno zmeníte pohľad.

26.12. - počas druhého sviatku vianočného z vás konečne opadne stres, či napätie a vy sa začnete usmievať nielen na silu, ale pretom že si čaro Vianoc naozaj začnete uvedomovať. Rozhodne ešte nie je neskoro na objatie, či prejavy lásky.

Odporúčame prečítať: Zviera ako vianočný darček? Nekupujte – adoptujte!

ŠKORPIÓN

Tohtoročné Vianoce budú patriť rozhodne vášmu znameniu. Môže za to Luna, ktorá sa počas troch sviatočných dní ponesie práve vo vašom znamení. Keďže zároveň ubúda, nemusíte sa obávať hnevu a vašej povestnej uštipačnosti, či pomstychtivosti. Naopak do popredia sa dostanú všetky vaše pozitívne vlastnosti – od nehy, cez úprimnú lásku, až po elektrizujúcu vášeň. Užite si tieto vianočné sviatky podľa svojich predstáv, či ste zadané, alebo slobodné, nechajte svojmu šťastiu voľný priebeh.

24.12. – možno sa v sobotu budete cítiť akosi neisto, až rozpačito, dupľom ak vám tohtoročné Vianoce nanútili novú rolu, na ktoré nie ste doteraz zvyknuté. Našťastie vám Luna vo vašom znamení dodá dostatok sebavedomia aj charizmy.

25.12. – očarujúco budete na svoje okolie pôsobiť aj ďalšie dni. V nedeľu svoje kúzlo využijú najmä všetky zamilované dámy.

26.12. – ak ste slobodné a chcete svoj status zmeniť ešte do konca starého roka, vyrazte si na štefánsku zábavu. Luna aj hviezdy si pre vás nachystali milé prekvapenie. 

Veľký vianočný horoskop (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC

Ešte pár dní pred Vianocami sa budete cítiť tak, že o tohtoročné sviatky ani veľmi nemáte záujem. Nech už vám rok 2016 priniesol do životov čokoľvek, snažte sa s tým počas Vianoc zmieriť a nalaďte vo svojej duši mier. Harmóniu a dobrú náladu vám pomôžu nastoliť aj blízki milujúci ľudia. Spomínajte s nimi na svojich milovaných, ktorí už nie sú medzi nami, rozprávajte si úsmevné príhody, hrajte spoločenské hry a hlavne sa nikam nenáhlite. Vianoce sú predsa len raz do roka.

24.12. – ak vám je do plaču poplačte si, večer ale už strávte s úsmevom na perách. Poďakujte sa za všetko dobré, čo ste v živote dostali a vyslovte vieru, že ďalší rok bude ešte lepší.

25.12. – deň je ideálny na rodinné návštevy. Ak sa vám aj nechce vystrčiť päty z domu, berte to tak, že po kalorických sviatočných jedlách vám pohyb nezaškodí.

26.12. – na druhý sviatok vianočný sa rozhodnite rozjímať v pokoji svojho domova. Pokiaľ ste slobodné, dnešok vám možno prinesie do života nový zmysel. Podobné prekvapenie ale čaká aj zadané dámy. 

Odporúčame prečítať: Čím ozdobiť vianočné koláče

KOZOROŽEC

Možno pôjde vôbec o prvé Vianoce vo vašom živote, ktoré strávite presne tak, ako ste si už dávno vysnili. Dopomôže vám k tomu Luna aj priaznivé postavenie hviezd. V týchto dňoch budete cítiť obrovský nával energie. Ak ste prípravám najkrajších sviatkov v roku venovali množstvo času, uvidíte, že vám to stálo za to. Potešia vás najmä rozžiarené očká vašich blízkych, ale tiež slová vašej milujúcej polovičky. Mnohé dámy z vášho znamenia sa práve počas tohtoročných vianočných sviatkov dočkajú vytúženej zmeny, či posunu vo vzťahu.

24.12. – nezabudnite sa dnes až do štedrovečerného menu postiť. Odľahčíte telo a nachystáte ho na vianočné hody. Pri večeri si vyskúšajte niektoré zo starých zvykov pre krásu, lásku, zdravie aj šťastie v rodine.

25.12. – prvý sviatok vianočný oddychujte tak pasívne ako sa len dá. Pokiaľ na vás príde stav, že budete chcieť celý deň len prespať, pokojne ho prespite. Nezabudnite si však nastaviť budík, aby vám neušla obľúbená vianočná rozprávka.

26.12. – pokiaľ ste v nedeľu oddychovali ukryté doma pod dekou, v pondelok vyrazte do ulíc. Urobte si výlet po rodine a priateľoch, alebo sa choďte prevetrať na svahy, či inam do prírody. 

Veľký vianočný horoskop (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR

Tento rok ste sa rozhodli do vianočných príprav maximálne zapojiť všetku svoju kreativitu aj fantáziu. Samé neviete odkiaľ sa to vo vás zobralo, avšak rozhodli ste sa, že toto budú tie najkrajšie vianočné sviatky, aké ste kedy zažili. K štedrovečernému stolu ste pozvali všetkých svojich blízkych, plánujete nachystať honosnú večeru hodnú gurmánov, vaše domácnosti žiaria leskom, aj vianočnou výzdobou. Pokaziť vám túto radosť môže akurát Luna v Škorpiónovi, ktorá vo vás vyvolá pocity perfekcionizmu. Akonáhle nebude niečo podľa vašich predstáv, pocítite nervozitu a podráždenosť,

24.12 – pozor na zbytočné malicherné hádky. Temperamentný Škorpión vám síce pošepká pár uštipačných slovíčok, ale prv než ich vyslovíte si radšej kusnite do jazyka. V opačnom prípade sa situáciu zvrtne vo váš neprospech.

25.12. – v tento deň sa snažte neriešiť absolútne nič. Rozhodne si nepozerajte pracovný mobil, či mail, ani nebuďte pol dňa na Facebooku. Vypnite myseľ a iba tak relaxujte.

26.12. – druhý sviatok vianočný vám ponúkne množstvo zábavy, smiechu aj radosti. Hviezdy vám radia prijať ich a poddať sa pozitívnej nálade v maximálne možnej miere.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Mária Chromíková 22.12.16 13:19

MC
karma
109.00

Budem rada ,keď sa mi predpoveď podľa znamenia splní aspoň na polovicu.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní