Vyretušujte svoje telo do dokonalosti

Vyretušujte svoje telo do dokonalosti

Ak aj počas leta nosíte dlhé nohavice alebo sukne len preto, že si netrúfate odhaliť nohy,  potrebnú dávku odvahy vám dodá Dermacol Perfect Body Make-up.

Nezáleží na tom, či vám prekáža iba bledý odtieň pokožky, ktorá sa ešte nestihla opáliť, alebo sa trápite kvôli presvitajúcim žilkám, drobným modrinám či celulitíde. Vďaka vodoodolnému telovému make-upu, ktorý je teraz dostupný v štyroch nových odtieňoch, si efektnú „retuš“ môžete urobiť na počkanie.

Tak ako bežný make-up, aj jeho telová verzia slúži na zamaskovanie nedokonalostí a optické vylepšenie vzhľadu pokožku. Dermacol Perfect Body Make-up dokáže prekryť neželané modriny či iné nedokonalosti, zjednocuje farebný tón pokožky a dodáva jej efekt opálenia hneď po nanesení.  Ak ho použijete na nohy, budú pôsobiť štíhlejšie, čo je bonus, ktorý ocení každá žena. Pravidelným používaním zároveň svojej pokožke doprajete kokteil účinných látok, ktoré zlepšia jej vzhľad a kvalitu.

Odporúčame prečítať: Expresne odlakované nechty bez nepríjemného zápachu

Dermacol Perfect Body Make-up

Zdroj: Shutterstock®

Ľahká textúra s panthenolom a vitamínom E pokožku hydratuje, regeneruje, vyživuje.

  • Posilňujúci komplex rastlinných extraktov FIRMIDERM® (mandľovník morský, baza čierna, dub portugalský) zlepšujú pevnosť a pružnosť pokožky, zabraňujú jej ochabovaniu a podporujú mikrocirkuláciu.
  • Extrakt z hnedej morskej riasy Kalpariane® poskytuje koži ochranu proti voľným radikálom, predčasnému starnutiu a ochabovaniu.
  • Komplex rastlinných extraktov Polyplant anticelulide (chaluha bublinatá, brečtan, horký pomaranč, rozmarín, pupočník ázijský) zase zlepšuje vzhľad pokožky s celulitídou, vyhladzuje ju, obmedzuje vznik opuchov a rozšírených žiliek.

Odporúčame prečítať: Do fitka s Enjou: po cvičení zaberá kozmetika najlepšie

Vodoodolný telový skrášľujúci make-up Dermacol Perfect Body Make-up

Zdroj: Shutterstock®

Použitie:

Primerané množstvo krému aplikujte na miesta, ktoré chcete zakryť a dôkladne rozotrite. Predtým, ako sa oblečiete, počkajte, kým sa prípravok vstrebe do pokožky. Perfect Body Make-up  je umývateľný vodou a sprchovacím gélom.  

Extra tip:

Perfect Body Make-up dodá pokožke okamžitý efekt opálenia, rovnako dobre však poslúži aj na zamaskovanie neopálených miest od vrchného dielu plaviek, ktoré by mohli pôsobiť rušivo napríklad pri nosení topov bez ramienok alebo s odhaleným chrbtom.

Vodoodolný telový skrášľujúci make-up Dermacol Perfect Body Make-up je dostupný v 6 odtieňoch.

Cena: 6,49 € / 100 ml


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Katarína Kusá 09.07.17 09:03

KK
karma
90.00

Super vec najmä k spoločenským šatám bez pančúch

  • 0
Odpovedať

Milka Damašková 09.07.17 16:04

MD
karma
132.00

Na nejakú tú letnú modrinku ako stvorené :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní