Zľavami na krásu alebo ako ušetriť a byť krásna v pohodlí domova

Zľavami na krásu alebo ako ušetriť a byť krásna v pohodlí domova

Kde je pohodlnejšie ako doma? Iste to poznáte aj Vy. Prídete do nákupného centra preplneného ľuďmi, namierite si to do drogérie, ktorej úzke uličky sú taktiež preplnené, skúšate sa prepchať davom ľudí k produktu, ktorý chcete a ten buď nemajú alebo stojí veľa. Prečo to robiť takto a zbytočne sa znervózňovať a stresovať?

Máme pre Vás lepšiu možnosť a tou je nákup cez internet. V dnešnej dobe nájdete na internete mnoho obchodov s módnym alebo kozmetickým sortimentom. Mnoho z týchto obchodov ponúka kvalitné produkty tých najväčších a najznámejších značiek, ktoré určite poznáte a používate aj Vy.

Odporúčame prečítať: Babské triky v domácnosti, ktoré nefungujú!

Zľavami na krásu alebo ako ušetriť a byť krásna v pohodlí domova

Zdroj: Shutterstock®

Picodi – parťák na nakupovanie

Navyše mnoho z týchto obchodov ponúka nemalé zľavy na produkty. Na 98% internetových obchodov nájdete tovar v akcií. Ak si teraz hovoríte, že nechcete tráviť veľa času pri počítači prechádzaním stránok aby ste našli produkt, ktorý chcete, za najnižšiu cenu, máme pre Vás dobrú správu. Nemusíte! Sú tu rôzne spôsoby na to, ako sa informovať o aktuálnych zľavách.

Napríklad prihlásiť sa do newsletteru v danom internetovom obchode a získavať informácie o nových produktoch a zľavách na e-mail každý deň. Ďalšou možnosťou je YouTube. Dnes je aj na Slovensku veľa tzv. “vlogeriek”, ktoré natáčajú videá o líčení sa alebo o móde. Väčšina z nich Vám dá okrem týchto rád aj iné, ako napríklad kde kupujú svoju kozmetiku alebo oblečenie za menej peňazí. Pomôcť Vám môžu takisto aj stránky na ktorých môžete nájsť aktuálne zľavy, zľavové kódy a zľavové kupóny na rôzne internetové obchody. Jednou z nich je aj Picodi, na ktorom každý deň nájdete nové zľavy.

Odporúčame prečítať: Fajčenie prospieva nášmu zdraviu? Neuveriteľné zistenie!

Zľavami na krásu alebo ako ušetriť a byť krásna v pohodlí domova

Zdroj: Shutterstock®

S Picodi môžte ušetriť napríklad 60% z módy na Vivantis.sk, taktiež môžte ušetriť napríklad na Notino.sk a ďalších obchodoch nie len s kozmetikou a oblečením, ale aj s iným sortimentom. Picodi ponúka aj exkluzívne zľavové kódy, ktoré inde nenájdete. Vďaka Picodi ušetríte nemalé peniaze, pretože zľavy siahajú naozaj vysoko a Vy ich všetky nájdete v pohodlí domova. Nie je to ťažké - zľavový kód jednoducho skopírujete a zadáte v “košíku” pri platbe v danom e-shope. Teraz si môžete vyberať z množstva obchodov, ktoré ponúkajú zľavy, a tešiť sa, pretože Vám už žiadna zľava neujde!

Odporúčame prečítať: Zubné pasty - tieto druhy by ste mali poznať!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Soňa Kelemenová 28.04.17 07:21

SK
karma
86.00

Picodi stránku nepoznám, ale zlavu dna či zlavomat poznám.... využívam ich naplno.... či už na nákup tovaru, ale i ako pobytové výletíky

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 28.04.17 15:11

SK
karma
114.00

celkom rada nakupujem cez internet, ušetrí mi to čas aj peniaze, často bývajú výhodné zľavy, ak niečo nesedí, vrátim, pobyty takmer za polovinu, to je veľmi dobrá vec, stránka Picodi je pre mňa novinkou, pozriem...

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 28.04.17 17:29

MM
karma
100.00

Internet rada a veľa využívam, nie však na nákupy, oblečenie už vôbec nie. Ja sa potrebujem v tom vidieť, vrátenie tovaru by ma zbytočne zaťažilo...

  • 0
Odpovedať

Katarína Kusá 29.04.17 19:10

KK
karma
90.00

ja som práve tento týždeň použila picodi kód na zľavu v internetovej lekárni

  • 1
Odpovedať

Týna Ryglová 15.07.20 06:16

TR
karma
-1.00

Ja sa o seba tiež starám doma. Ku kozmetičke nechodím, maximálne raz za pol roka ke kaderníčke, aby mi ostrihala končeky vlasov. V kúpeľni mám takú výbavu, že to tam vyzerá ako v kozmetickým salóne :-D. Nakupujem totiž dosť často.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní