10 dôvodov prečo by ste mali usporiadať akciu v kongresovom hoteli Alexander

10 dôvodov prečo by ste mali usporiadať akciu v kongresovom hoteli Alexander
  • 15.02.2017
  • PR článok

Hotel, nazvaný po ruskom cárovi Alexandrovi, ktorý Bardejovské kúpele kedysi navštívil, bol otvorený pred rokom a za ten čas si získal obľubu medzi náročnou klientelou. Je jedným z najnavštevovanejších zariadení v Bardejovských kúpeľoch. Pravidelne sa v jeho exkluzívnych priestoroch konajú kongresy, školenia, semináre, workshopy, teambuildingy, obchodné stretnutia, ale aj svadby a zábavy. O desiatich dôvodoch prečo by ste mali využiť jeho služby informuje ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov Tamara Šatanková.

Prečo by ste teda mali navštíviť hotel Alexander?

1. Pre jeho veľkú kapacitu

S výnimkou Vysokých Tatier nie je v celom zvyšku Prešovského kraja iný kongresový hotel s takou kapacitou ako Alexander. Ponúka ubytovanie v 75 luxusne zariadených izbách pre 150 osôb, z toho je 5 apartmánov a 5 bezbariérových izieb. Izby sú komfortne zariadené, vybavené LCD TV, internetom, telefónom, minibarom a trezorom. Pre organizácie a firmy z Prešovského a Košického kraja je ideálnou kongresovou a kúpeľnou destináciou.

Odporúčame prečítať: Tipy pre všetky single - ako získať lásku?

10 dôvodov prečo by ste mali usporiadať akciu v kongresovom hoteli Alexander

Zdroj: Shutterstock®

2. Pre dokonalú vybavenosť na kongresy

V hoteli je k dispozícii až 300 kongresových miest v 3 variabilných riešeniach. Technické vybavenie určené na kongresy je na najmodernejšej úrovni. Patrí sem napríklad klimatizácia, vysokorýchlostné wifi pripojenie na internet, dataprojektory, ozvučenie, mikrofóny, LCD TV a DVD prehrávač, premietacie plátno, office služby, rečnícky pult, flipcharty a tlmočnícke zariadenie.

3. Pre rozsiahle možnosti incentívnej turistiky

Bardejovské kúpele sú ideálnym miestom pre všetky formy kongresovej a incentívnej turistiky, ktorá je modernou formou motivácie a odmeňovania zamestnancov, manažérov, obchodných partnerov, spolupracovníkov či top klientov. Netradičná forma prináša netradičné zážitky, motivuje a stimuluje  k lepším výkonom. Klienti si priamo v kúpeľoch užívajú wellness a rekondičné pobyty, kúpanie, relax, procedúry, lyžovačku, galavečery, živú hudbu, kulinárske špeciality, gurmánske lahôdky, ochutnávky a konzumácie vín a množstvo ďalších akcií pripravených na mieru.

Odporúčame prečítať: Hriechy páchané na vlasoch - ako sa im vyhnúť?

10 dôvodov prečo by ste mali usporiadať akciu v kongresovom hoteli Alexander

Zdroj: Shutterstock®

4. Pre špičkové služby

Klienti v hoteli dostanú špičkové služby a ako bonus majú relax v peknom prírodnom a historickom prostredí aj s kúpeľnými procedúrami. Manažment od začiatku vsadil na vysokú úroveň služieb a preto napríklad personál nepresunul z iných hotelov, ale prijímal nových, väčšinou mladých, ambicióznych ľudí, priamo pre tohto zariadenie.

5. Pre vlastné wellness

Alexander má svoje vlastné wellness, kde hostia na jednom mieste nájdu všetko, čo potrebujú, aby zrelaxovali. Využiť môžu whirlpool, fínsku a parnú saunu, ochladzovací bazén, prívalovú sprchu, tropickú a masážnu sprchu, tepidárium, fitness, ale aj širokú ponuku rôznych masáží. Okrem toho je hotel Alexander prepojený spojovacou chodbou priamo s hotelom Ozón, kde majú zadarmo k dispozícii aj tamojšie ešte väčšie Wellness SPA, s vodným a saunovým svetom.

Odporúčame prečítať: Prečo prestať jesť cukor? Kvôli týmto 4 benefitom

10 dôvodov prečo by ste mali usporiadať akciu v kongresovom hoteli Alexander

Zdroj: Shutterstock®

6. Pre jedinečné prostredie

Bardejovské kúpele boli v niektorých starších listinách označované za „kúpele pokoja“. V kúpeľoch sa nachádza pešia zóna a lesopark, ktoré ponúkajú pokoj a oddych od každodenného života. Kúpele ležia v krásnom a tichom prostredí, vzdialené od akéhokoľvek priemyslu a mesta, sú obklopené listnatými a ihličnatými lesmi. Ak sa návštevníkom nechce športovať, ani kúpať, majú k dispozícii aj kino a reštaurácie, či skanzen – múzeum ľudovej architektúry.

7. Pre bohaté možnosti trávenia voľného času

V lete je pre klientov k dispozícii vonkajšie kúpalisko s vyhrievanou vodou. Poteší aj soľná jaskyňa v ubytovacom zariadení Alžbeta, kde bývala aj cisárovná Sisi. Pre milovníkov športu kúpele ponúkajú 6 tenisových kurtov, squashové ihrisko, bowling bar, petang, minigolf, požičovňu bicyklov. Súčasťou kultúrneho leta je aj otvorenie sezóny, Kúpeľné dni, Medzinárodné hudobné leto, Alžbetínsky deň, pivný festival, vínny festival, pravidelné promenádne koncerty klasickej hudby, výstavy kvetov, obrazov, plastík a ďalšie aktivity. V sezóne každý večer hrá tanečná hudba na troch miestach.

Odporúčame prečítať: 4 spôsoby ako dosiahnuť vytočené riasy

10 dôvodov prečo by ste mali usporiadať akciu v kongresovom hoteli Alexander

Zdroj: Shutterstock®

8. Pre bohatú históriu

Sú to jedny z najstarších kúpeľov s najdlhšou tradíciou poskytovania kúpeľných služieb. Prvá zmienka o Bardejovských Kúpeľoch je z roku 1247. Kúpele patria dlhodobo k najvyhľadávanejším nielen doma, ale aj vo svete. Najvýraznejšie sú v kúpeľoch pamiatky na Sisi. V roku 2016 otvorili po rekonštrukcii hotel Alžbeta (bývalý Deák), kde bola Sisi počas svojho liečebného pobytu v Bardejovských kúpeľoch v roku 1895 ubytovaná. Hosťom je teraz k dispozícii jej apartmán za lákavé štartovacie ceny. K apartmánu prislúcha aj veľká terasa priamo nad vchodom do hotela, z ktorého je úžasný výhľad na celé kúpele.

9. Pre liečivé pramene a najširšiu liečebnú indikáciu

Bardejovské kúpele majú desať prameňov, ktoré vyvierajú na pomerne malej ploche vo vnútornom kúpeľnom území a osem z nich je zavedených do krytej Kúpeľnej kolonády - jedinej svojho druhu na celom Slovensku, kde sa využívajú na vnútornú balneoterapiu formou pitných kúr. Bardejovská minerálna voda je prírodná-liečivá, slabo až stredne mineralizovaná, hydrogén uhličitanovo-chloridová, sodná, železitá uhličitá, studená, hypotonická, so zvýšeným obsahom kyseliny boritej. Množstvo prvkov vo vode je v každom prameni odlišné a preto obvyklé liečebné dávky určuje lekár v závislosti od indikácie a zdravotného stavu klienta. Vody sa používajú najmä na pitné kúry, minerálne kúpele a inhalácie.

Odporúčame prečítať: 6 vecí, ktoré by ste nemali robiť v posteli!

10 dôvodov prečo by ste mali usporiadať akciu v kongresovom hoteli Alexander

Zdroj: Shutterstock®

10. Pre Bardejov - mesto UNESCO a jeho okolie

Bardejovské kúpele vedia zabezpečiť pre hostí aj výlety so sprievodcom do jedného z najkrajších miest Slovenska – Bardejova a blízkeho okolia. Pozrieť si môžu Radničné námestie, ktoré je najvzácnejšou časťou mesta s krásnymi gotickými meštianskymi domami, Bazilikou minor Sv. Egídia – gotickou trojloďovou bazilikou. Príjemným cieľom výletov je aj agroturistické zariadenie v Stebníckej Hute Slnečný Majer a Zborov. Z Bardejovských Kúpeľov cez Zborovský hrad je vybudovaný okružný náučný chodník. Bardejov a okolie sú ideálnou destináciou aj pre strávenie rodinnej dovolenky, či výletu.

Viac informácií na: www.kupele-bj.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 20.02.17 22:29

SK
karma
114.00

...možno raz sa to podarí

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní