3. odborno-prezentačný kongres Les nouvelles esthétiques

3. odborno-prezentačný kongres Les nouvelles esthétiques

Vieš oceniť prístup k najnovším informáciám  od profesionálov renomovaných, kozmetických značiek a špecialistov z oblasti dermatológie a estetickej medicíny?

Chceš spoznať aktuálne svetové trendy, získať neoceniteľné informácie z týchto oblastí a využiť  ich pri svojej práci? Si tu správne - uži si s nami 3. odborno-prezentačný kozmetický kongres Les nouvelles esthétiques.

Obsahom odborno-prezentačného kozmetického kongresu Les nouvelles esthétiques sú odborné prezentácie a workshopy zamerané na najnovšie trendy a ošetrovacie postupy v kozmetickej, dermatologickej a estetickej praxi.

Na kongrese sa odprezentujú elitne značky zo širokého medzinárodného kozmetického priemyslu so svojimi zástupcami aj zo zahraničia (Francúzsko, Česko, Poľsko, Canada, Maďarsko). Môžete sa tešiť napríklad na: SculpSure, Sciton, CelMat, Janssen cosmetics, Institute Esthederm, GERnétic, Thalgo, Phytomer, Beauty derm, GIGI, PHYRIS, SynCare, PAYOT, sesderma, Anne Semonin, Gisele Delorme, Bezpečná krása, GOLD Collagen, Image skincare, Maria Galland, Orlane, Altheagrey, Berry, En, MIMESIS, PHILIP MARTIN´S, EMANI, EVA GARDEN, Ericson Laboratoire, BEAUTY GARDEN...

Odporúčame prečítať: 3 jednoduché cviky pre krajší a pevnejší zadok

Les nouvelles esthétiques

Zdroj: Shutterstock®

Les nouvelles esthétiques

Okrem workshopov a odborných prezentácii sú na ploche cca. 800 m2 zabezpečené výstavno-prezentačné plochy pre partnerov kongresu. Pre Kongres Les nouvelles esthétiques sú vyčlenené priestory všetkých kongresových sál a celého 1.poschodia hotela Double Tree By Hilton. Cieľová skupina sú odborníci z kozmetiky, estetiky a dermatológie.

Odporúčame prečítať: Inšpirujte sa: Najkrajšie letné účesy na festival

Kongres Les nouvelles esthétiques

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní