3 znamenia s nedostatkom sebavedomia, ktoré sa tvária, že vôbec neexistujú

3 znamenia s nedostatkom sebavedomia, ktoré sa tvária, že vôbec neexistujú

Niektorí ľudia patria k tým výrečným a majú sebavedomia aj na rozdávanie. Iní sú zase tými šedými myškami, ktoré radšej budú niekde v kúte než by sa mali prejaviť navonok. Radšej sa skryjú do svojej ulity, v ktorej sa cítia bezpečne, než by sa mali zapojiť do konverzácie s cudzími ľuďmi. Pri nedostatku sebavedomia tiež niektorí ľudia môžu mať problém pri vystupovaní na verejnosti. Prednášanie pred množstvom poslucháčov im môže spôsobiť žalúdočné problémy a prispieť k rozvoju ich vnútorného stresu. Avšak aj s tým sa dá pracovať. Existuje viacero spôsobov, ako sa zbaviť trémy a nepchať hlavu do piesku.

Aj keď máte pocit, že vám sebavedomie nebolo nadelené do vienka, vždy sa dá rozvíjať. Áno, je to možno náročné, ale sebavedomie sa dá budovať. No začať musíte od seba. Nezvádzajte so sebou vnútorný boj. Nehovorte si, že nie dosť vysoká, chudá, múdra alebo pekná a nehľadajte na sebe negatíva. Ktoré znamenia horoskopu majú najväčší problém so sebavedomím? Patríte k ním aj vy?

Pozri tiež: V prírode práve rastie žltá ďatelina. Ktoré neduhy lieči a odstráni?

ako sa prejavuje nedostatok sebavedomia

Zdroj: Shutterstock®

Býk

Toto znamenie patrí k tým, ktorí sa najčastejšie podceňujú. Akokoľvek správne rozhodnutie spravia, vždy sa im zdá, že nebolo správne a že šliapli vedľa. Ide o utiahnuté a samotárske znamenie, ktoré častokrát zvádza svoj vnútorný boj so sebou. A viete, čo to znamená, keď sa k tomu pridá aj jeho tvrdohlavosť? Nech si hovorí kto chce, čo chce a nech je jeho rozhodnutie akokoľvek skvelé a prospešné, Býk o tom presvedčený nie je. Veľký kus z jeho sebavedomia mu bol odobraný.

Vodnár

Keď hovoríme o sebavedomí, tak aj v prípade tohto znamenia môžeme povedať, že na ňom niekto šetril. Ide o viac-menej nešpecifické znamenie, ktoré je veľmi ťažké odhadnúť. Avšak platí, že znamenie Vodnár sa veľmi často podceňuje, a to najmä v situáciách rozhodovania sa alebo čo sa jeho schopností týka. Nič pre toto znamenie nie je dobré, preto sa často podceňuje.

čo spôsobuje nedostatok sebavedomia

Zdroj: Shutterstock®

Ryby

Čo už by mohlo byť na tomto pokojnom a mierumilovnom znamení negatívne?! Ide o pokojné znamenie, ktoré však neoplýva dostatkom sebavedomia. Je to znamenie, ktoré sa nechá veľmi rýchlo a veľmi ľahko vytočiť, a to nielen v pracovnom, ale aj súkromnom živote. Pri malej výčitke by sa toto znamenie najradšej vyparilo, než argumentovalo a presviedčalo o správnosti svojho rozhodnutia. Jednoducho na sebavedomí treba v tomto prípade popracovať.

Zaujme ťa: Olej z čiernej bazy: Ako vplýva na naše zdravie a ako pomôže pleti?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní