Ako získať hebké päty? Toto je tá najlepšia starostlivosť!

Ako získať hebké päty? Toto je tá najlepšia starostlivosť!

Existuje toľko skvelých dôvodov, prečo vyskúšať domácu pedikúru. A hlavne rýchly pohľad na stav vašich chodidiel na začiatku letnej sezóny by vás mal presvedčiť o jej správnosti. Rozštiepené špičky nechtov sú len začiatkom toho, čo vás čaká pri pohľade na vaše päty. Tie vás môžu navyše dostať do rozpakov. Ale to nie je všetko, dokonca sa stretávame s tým, že mnoho dám, ktoré bojujú s hyperkeratózou kože, má problém vyjsť von v otvorenej obuvi.

Hoci sa často cítime byť súdení za stav našich nôh, len málokto v skutočnosti s týmto niečo urobí. A verte nám, nemá to nič spoločné s hygienou. Príčina je niekde (možno) úplne inde.

Testovali sme: tianDe Banana - Peeling s minerálnou soľou na ruky a nohy

vysušené päty

Zdroj: Shutterstock®

Popraskané päty – zlý sen všetkých žien

Popraskané päty sú nevzhľadné a vyskytujú sa vtedy, keď je pokožka na pätách veľmi suchá a pevná. Pri chôdzi je v takom prípade na päty vyvíjaný veľký tlak a tým, že pokožka na pätách je pevná a hrubá, nedokáže sa rozpínať, čím dochádza k jej pretrhnutiu a prasknutiu.

Príčinou takýchto suchých piat je nedostatok hydratácie, extrémne dlhý pobyt v kúpeľni a v sprche, čím dochádza k ich vysúšaniu a rovnako aj dlhé máčanie nôh vo vode dokáže zamedziť tvorbu prirodzeného kožného mazu.

starostlivosť o nohy - hebké päty

Zdroj: Shutterstock®

Hebké päty pre hebké päty

Zájsť si na pedikúru je príjemným relaxom. Niekto iný vám totiž vykúzli hebké nôžky ako z výkladnej skrine. Avšak, mnoho dám má voči takýmto kúram a ošetreniam rešpekt, respektíve nedôveru, preto radšej stavia na domácu pedikúru, pri ktorej sa zmôžu maximálne na pemzu. Ale prečo?

Čo tak vyskúšať niečo viac? Ako napríklad „Hebké päty“? Ide o jedinečný balíček, ktorý obsahuje všetko potrebné na to, aby ste si v pohodlí domova vykúzlili hladkú pokožku na svojich chodidlách, ktoré vám bude závidieť úplne každý.

Základom je kúpeľ nôh so soľou, ktorá má, okrem terapeutických, aj zmäkčujúce účinky. Po dôkladnom vymočení nôh prichádza na rad pemza, ktorej povrch s veľkými kryštálmi kameňa efektívne odstraňuje hrubú kožu a bojuje tak proti popraskaným pätám. Jeho jemná strana zase jemne obrusuje a leští chodidlá.

Čerešničkou na torte a posledným krokom pri napĺňaní sna o dokonalých chodidlách je hydratácia. S tou vám pomôže Ošetrujúci krém na popraskané päty, vďaka ktorým sa vaše chodidla deň za dňom stanú hebkejšími a príjemnejšími na dotyk. Prípravok obsahuje výťažky a oleje zo vzácnych rastlín, vitamíny a hydratačné zložky.

Zabudnite na praskliny, suchú a hrubú pokožku, namiesto toho si užívajte hladkosť a hebkosť svojich chodidiel!

Zaujme ťa: TEST: tianDe detoxikačná náplasť na nohy Master Herb


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Maxianová 07.07.18 10:29

MM
karma
100.00

presne toto je môj problém, najmä v lete, chodím celý deň v žabkách po záhrade

  • 0
Odpovedať

Marta Kendrová 18.07.18 07:42

MK
karma
100.00

Vyskúšam:)

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Stanková 09.09.18 10:39

AS
karma
108.00

akurát som dokončila ošetrenie nôh doma- robím to pravidelne, aspoň 1 x do mesiaca. Mám výbornú Soľ na kúpeľ nôh / kde je pagaštan konský, rebríček, morské riasy a vyberané éterické oleje/ a Krém na nohy /všetko od nemenovanej firmy/. Mám aj dobrú pemzu. Kožu na nohách som doteraz ani raz nemala popraskanú.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní