Alma K Reviving Eye Cream: Pre vitalitu a jas očného okolia!

Alma K Reviving Eye Cream: Pre vitalitu a jas očného okolia!

Existuje prirodzený, šetrný spôsob, ako svojim očiam prinavrátiť vitalitu a jas, a to na celý deň. Alma K Reviving Eye Cream – ľahký, upokojujúci a intenzívne výživný krém je vyvinutý špeciálne s ohľadom na jemnú pleť očných kontúr. 

Obohatený je nielen o charakteristickú zmes Alma K minerálov z Mŕtveho mora, ale aj o účinný komplex peptidov Eyeliss zameraný proti opuchom. Zloženie dopĺňa avokádový a olivový olej pre hĺbkovú hydratáciu a výživu, ale tiež povzbudzujúci výťažok zázvoru s vitamínom E. Alma K Reviving Eye Cream dodá vašim očným kontúram hladký žiarivý povrch a neodolateľný vzhľad každý deň.

Výhody

  • Pokrokové peptidy bojujú proti kruhom, opuchom a unavenému vzhľadu očí.
  • Antioxidačné a hydratačné zložky bránia kontúry očí pred škodlivým vplyvom vonkajších nečistôt.
  • Cenné prírodné výťažky udržujú pleť sviežu po celý deň.  

Odporúčame: Aigner ICON: Moderná. Klasická. Trendová. Nová

Alma K očný krém

Zdroj: Shutterstock®

Aplikácia

Alma K Reviving Eye Cream používajte ráno a večer pre výživu, ochranu a osvieženie. Malé množstvo krému si zľahka vklepte do pleti očných kontúr. Pre komplexnú hydratáciu a žiarivý jas si následne ošetrite pleť tváre hydratačným krémom Alma K Hydrating Face Cream.

Pleťová starostlivosť Alma K pozostáva z produktov pre všetky potreby pleti. V ponuke nájdete čistiace prípravky, peelingy, toniká, intenzívne masky, denné aj nočné ošetrujúce produkty. Alma K vám ponúka všetko pre krásu vašej pleti.

Očný krém Alma K Reviving Eye Cream nájdete v predaji vo FAnn parfumérii.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní