Baldessarini Black: Vôňa pre pravých fajnšmekrov

Baldessarini Black: Vôňa pre pravých fajnšmekrov

Či už sa jedná o veterány, hodinky, oblečenie, víno, alebo gurmánsku kuchyňu, všetky oblasti vyžadujúce tie najvyššie zručnosti, pravý znalec si ich vie s vášňou vychutnať. Je to muž, ktorý má vrodený zmysel pre štýl. Vyžaduje pre seba vždy tú najvyššiu kvalitu a jeho nároky spĺňajú hlavne luxusné predmety. Je inšpiratívny a určuje moderné štandardy, ktoré zvyšok spoločnosti jednoducho nasleduje. Vône Baldessarini sú venované všetkým znalcom, ktorých očaruje štýlová elegancia, jednoduchý luxus a výrazná mužnosť. Baldessarini Black je nová vôňa pre mužov kombinujúca zložky tak, aby vznikla intenzívnejšia verzia klasickej vône Baldessarini.  

Intenzívna premena klasickej vône

Prvá pánska vôňa Baldessarini položila základy mužného luxusu a štýlu ešte v roku 2002. Klasická, a predsa nezameniteľná a mužná kolínska vôňa s výrazným štartom a elegantným základom s tónmi pačuli získala za svoju existenciu množstvo ocenení vrátane FIFI Award v kategórii najlepšia luxusná vôňa. Baldessarini Black nadväzuje na priekopnícku kolínsku vodu. Predstavuje sa ako intenzívna toaletná voda. Cenná. Štýlová. Luxusná. Venovaná sebavedomému znalcovi, ktorý vie oceniť kvalitu a túži po menej zvyčajnej, výraznej kompozícii, ktorá sa stane jeho ďalším doplnkom po boku klasickej vône.  

Odporúčame: Versace Eros Flame: Pánska vôňa, ktorá ťa zasiahne priamo v srdci

pánska orientálna vôňa

Zdroj: FAnn

Vôňa

Baldessarini Black je rozmanitá a drevitá vôňa priťahujúca pozornosť obzvlášť intenzívnymi tónmi. Trpké a pálivé ružové korenie v kombinácii s aromatickou bazalkou dotvára chladivý akord zmrzliny. Sýte pačuli rozvíja svoje tóny v srdci a dodatočnú silu v ňom umocňuje záhadná myrha a očarujúce geránium. Hĺbku vône vyzdvihuje kombinácia elegantných tónov kože, labdána a fazuliek tonky so štýlovým hrejivým záverom. Vôňa je intenzívna, drevitá a svojrázna. Je venovaná znalcom, ktorí túžia vyžarovať eleganciu a štýl. 

  • Hlava: ružové korenie, bazalka, zmrzlinový akord
  • Srdce: geránium, pačuli, myrha
  • Základ: fazuľky tonky, labdánum, akord kože

Dizajn

Vzhľad flakónu evokuje už názov vône: Black. Mohutný sklenený flakón inšpirovaný tvarmi klasickej vône Baldessarini je odetý do elegantnej čiernej farby a stáva sa symbolom elegancie a luxusu. Nadčasový klasický dizajn odráža istú dávku extravagancie. Vonkajšie balenie kombinuje hlboké čierne odtiene so žiarivým striebrom. Dizajn zaiste ocení nositeľ vône, ktorý miluje luxus a čistú eleganciu spojenú s nezameniteľnou kvalitou.  

Línia

  • Toaletná voda 50 ml
  • Toaletná voda 75 ml

Novú pánsku vôňu Baldessarini Black nájdete v predaji v sieti FAnn perfumérií.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľudka Uličná 14.11.19 15:50

ĽU
karma
100.00

pekný flakon aj vôňa

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní