Bardejovské kúpele do konca marca s jednotnou zľavou 15 %

Bardejovské kúpele do konca marca s jednotnou zľavou 15 %
  • 13.01.2017
  • PR článok

Ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov Tamara Šatanková k tomu hovorí: „Ceny pre samoplatcov sme na rok 2017 nemenili. Iba pre klientov v skupine B sme ich zvýšili o symbolické 1 euro na deň pobytu. Odporúčame klientom, aby využili atraktívne 15% zľavy na všetky pobyty a užili si pobyt u nás do konca marca.

Zľava je poskytovaná z už aj tak výhodných mimosezónnych cien pri nezmenenej kvalite poskytovaných služieb. Naše ceny sú tak jedny z najlepších pri porovnaní s kvalitou. Už od januára máme pre seniorov (nad 60 rokov a držiteľov ZŤP) pripravený zaujímavý balíček SENIOR ŠPECIÁL, kde sa cena po zľave pohybuje od 37 eur do 43 eur, v luxusnejšej kategórii je cena 51 eur na osobu a noc. Táto cena zahŕňa ubytovanie, plnú penziu, 2 procedúry denne, lekársku konzultáciu a 2-krát vstup do WELLNESS SPA.“

Odporúčame prečítať: Zatočte s lenivosťou raz a navždy!

Bardejovské kúpele do konca marca s jednotnou zľavou 15 %

Zdroj: Shutterstock®

„Zo širokej ponuky našich ubytovacích zariadení v najvyššej kategórii superior v hoteloch Alexander, Astória, Ozón a Carola, až po standard  a economy vo vilkách, si vyberie naozaj každý. Celodenné stravovanie je formou bufetov. Všetci klienti majú ako bonus denne vstup do WELLNESS SPA – bazénový svet, pravidelný animačný program, medicínske a historické prednášky a vstup na tanečné zábavy. Týždenný pobyt v programe STANDARD tak s plnou penziou, šiestimi prenocovaniami, lekárskym vyšetrením, 3 procedúrami, 3 pitnými kúrami denne a každodenným vstupom do wellness zdarma, vyjde v dvojposteľovej izbe jednu osobu od 43 do 59 eur denne, podľa úrovne ubytovania,“ povedala T. Šatanková.

Odporúčame prečítať: Motivačné citáty, ktoré vás nakopnú cvičiť

Bardejovské kúpele do konca marca s jednotnou zľavou 15 %

Zdroj: Shutterstock®

Ďalej prezradila, že v roku 2017 plánujú v priestoroch Kúpeľného domu zriadiť KRYOKOMORU pre max. 4 osoby.Chystáme sa rozšíriť priestory na elektroliečebné procedúry. Okrem iného sa permanentne venujeme štúdiám na rekonštrukciu historického hotela DUKLA a v prípravnej fáze je aj golfové ihrisko. Tieto investičné aktivity ale budú mať reálnejšiu podobu až v rokoch 2018/2019,“ dodala T .Šatanková.

              

Bardejovské kúpele poskytujú skutočný oddych a hodnotné služby v peknom prostredí. Príjemne sa v nich relaxuje a čerpá nová energia a zážitky. Poskytujú komplexnú liečebnú starostlivosť pre dospelých aj detských pacientov a príspevkovú liečbu pre poistencov všetkých zdravotných poisťovní. Samoplatcom ponúkajú širokú škálu liečebných, relaxačných, víkendových a wellness pobytov. 

Odporúčame prečítať: 10 najčastejších príčin bolesti zubov

Bardejovské kúpele do konca marca s jednotnou zľavou 15 %

Zdroj: Shutterstock®

Bardejovské kúpele ponúkajú návštevníkom aj relaxačné, kultúrne a športové aktivity, ako bohoslužby pre veriacich katolíckej, gréckej a pravoslávnej cirkvi, soľnú jaskyňu v liečebnom dome Alžbeta, bowling, petangové ihrisko, squash v Kúpeľnom dome, či biliard v hoteli Ozón. V súlade s indikáciami liečenými v Bardejovských kúpeľoch, je v portfóliu široká škála turistických a cykloturistických trás po okolí a zdravotno-rehabilitačných chodníkov v rámci Nordic walking. Kúpele sa nachádzajú 5 km od historického mesta Bardejov (mesto UNESCO), zvoleného za najkrajšie mesto na Slovensku tri roky po sebe (2010 - 2012). 

Viac informácií na : kupele-bj.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 13.01.17 19:09

SK
karma
114.00

....vyzerajú dobre

  • 0
Odpovedať

Mária Zámečníková 21.01.17 15:19

MZ
karma
-1.00

Tip na výlet :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní