Beauty poradňa GERnétic: Ako na kvalitnú výživu a hydratáciu pleti?

Beauty poradňa GERnétic: Ako na kvalitnú výživu a hydratáciu pleti?

Odpovedá Alena Kimlová z Kozmetického štúdia GERnétic www.StudioGernetic.cz

Je možné používať ráno bunkový stimulátor Mito Spécial+ a večer hydratačné a liftingové sérum Cells Life od kozmetiky GERnétic? Nie je to príliš silné? Mám 44 rokov.

Vo Vašom veku je používanie týchto dvoch prípravkov úplne ideálne. Pokožka kvôli hormonálnemu poklesu prechádza veľkými zmenami: postupne sa stenčuje, bunky rýchlejšie strácajú výživu, pleť stráca vitalitu, uvoľňuje sa, vrásky sa prehlbujú a vznikajú ďalšie. Je potrebné pleť stimulovať, kvalitne vyživovať a hydratovať. Prípravok Mito Spécial+ a Cells Life Vám v tomto veľmi pomôžu. Mito Spécial+ je 100% prírodný produkt, obsahuje antiradikálový a antioxidačný komplex a umožňuje kvalitnejšiu produkciu prírodného kolagénu, hlbšie okysličenie, celkovo podporuje bunkovú aktivitu a energiu. Taktiež uľahčuje kvalitnejšie vstrebávanie aktívnych látok z následne aplikovaných prípravkov. V prípade citlivej pleti môžu aktívne látky pokožku zľahka prekrviť. Ide o povrchovú mikrocirkuláciu, ktorá je pre pokožku veľmi žiaduca. Sčervenanie ustúpi v priebehu pár minút. Dámy veľmi oceňujú liftingový efekt tohto prípravku. Mito Spécial+ odporúčam používať ráno (každý druhý deň) na očistenú pokožku. Nezabudnite nechať sérum dobre vstrebať a až potom naniesť ďalšie používané produkty.

Odporúčame: Beauty poradňa GERnétic: Aký je vplyv menopauzy na pokožku?

pleťové hydratačná kozmetika GERnétic

Zdroj: Shutterstock®

Hydratácia a objem bez vrások

Cells Life dodá Vašej pleti veľkú dávku hydratácie, zvýši jej objem, vyhladí vrásky a zabráni tvorbe ďalších. Pri pravidelnom používaní tohto prípravku získa pokožka zamatový vzhľad. Cells Life aplikujte pravidelne každý večer po dobu 14 dní, potom odložte na 2-3 mesiace a kúru zopakujte.

Obidva prípravky je potrebné doplniť kvalitnými čistiacimi produktmi, denným a regeneračným nočným krémom. Pri starostlivosti o pokožku je vhodné používať produkty jedného kozmetického radu, len tak pleť zbytočne nezaťažíme kokteilom látok, ktoré spolu nesúvisia. Na čistenie pleti vyskúšajte čistiace mlieko Glyco a stimulačné bezalkoholové tonikum Fibro. Z denných krémov by som odporučila Tropo Plus a na noc krém Synchro. Pri pravidelnom používaní a starostlivosti s týmito produktmi si pokožka zachová na dlhý čas krásny vzhľad.

Produkty GERnétic zakúpite v kozmetických salónoch, kde vám kozmetička poradí, ako prípravky používať a môže ponúknuť aj salónne ošetrenie. Zoznam salónov na www.gernetic.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Lucia Šeptáková 03.12.18 13:48

karma
108.00

To je akurát aktuálne pre mňa☺

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 20.04.19 05:48

JK
karma
100.00

Tak to je niečo pre mňa zatiaľ som túto kozmetiku nemala

  • 0
Odpovedať

Ludmila Baďurová 10.06.19 11:14

LB
karma
-1.00

poradna GERnétic: z vlastních zkušeností mohu říct, že kosmetika GERnétic opravdu funguje. Doporučuji vyzkoušet kosmetické ošetření v jednom z našich kosmetických salonků, konzultace probíhají zdarma. Partnerské salony můžete vyhledat na , pokud byste nenašly můžete kontaktovat naši centrálu v Praze a rádi vám pomůžeme vyhledat nejbližší salon GERnétic. Přeji krásné letní dny Lída Baďurová, profesionální kosmetička a odborná školitelka GERnétic

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní