Beauty poradňa GERnétic: Denné a nočné krémy

Beauty poradňa GERnétic: Denné a nočné krémy

Odpovedá Alena Kimlová

z Kosmetického studia GERnétic 

www.StudioGernetic.cz

Aký rozdiel je medzi denným a nočným krémom? Je nutné používať obidva prípravky?

Aby bola pleť optimálne ošetrovaná, je nutné používať obidva typy prípravkov. Vo veku 35 až 40+ sa potom zaraďujú do starostlivosti aj ďalšie špecifické produkty, ktoré poskytujú pokožke látky zabraňujúce vyčerpaniu pleti, dodávajú energiu, podporujú bunkové dýchanie a rast, obsahujú antiradikálové komplexy. Bránia tak vzniku predčasných vrások a zvädnutej pleti.

Bude vás zaujímať: MASQUE YEUX od kozmetiky GERnétic

ako používať pleťový krém

Zdroj: Shutterstock®

Denné krémy

Sú dôležité predovšetkým pre ochranu pokožky pred vonkajším prostredím a pred dehydratáciou. Zjednocujú pokožku, vyhladzujú ju a pripravujú ju na nalíčenie. Majú ľahšiu konzistenciu, rýchlo sa vstrebávajú a ich súčasťou sú aj UV filtre, ktoré zabezpečujú základnú ochranu pred slnečným žiarením. Denné krémy pre zrelú a starnúcu pokožku obsahujú aj účinné regeneračné látky, ktoré podporujú jej správne funkcie. Sofistikované krémy radu GERnétic majú dokonca antialergický charakter, to znamená, že zabraňujú prípadnej alergizácii na líčidlá. Denný krém si vždy vyberáme podľa typu pleti a úrovne jej premastenia. Je dôležité, aby nám bol príjemný a poskytoval dokonalý komfort. Vyskúšajte zimný krém Symbiose, ktorý je koncipovaný na ochranu pokožky v zimnom období.

Bude vás zaujímať: Beauty poradňa GERnétic - Starostlivosť o očné okolie

krem symbiose gernetic

Zdroj: Shutterstock®

Nočné krémy

Dodávajú pokožke dôležité výživné a regeneračné látky, aby fyziologické funkcie prebiehali na optimálnej úrovni a aby nedochádzalo k tvorbe vrások a uvoľneniu pokožky. Stimulujú produkciu kolagénu, udržiavajú správny objem a hutnosť, regenerujú elastínové vlákna, ktoré sú dôležité pre pružnosť pleti, spevňujú kontúry. Pravidelné používanie kvalitného regeneračného krému zabráni predčasnému starnutiu a stav pokožky postupne zlepšuje. Krémy na večerné ošetrenie majú väčšinou mastnejšiu konzistenciu než denné krémy. Dopĺňajú tak lipidovú zložku v pokožke (hlavne pri zrelej a starnúcej pleti), vyvažujú hydrolipidový film, posilňujú kožnú bariéru a udržiavajú dobrú hydratáciu. Unikátny výživný krém Cytobi je favoritom pri ošetrovaní zrelej pleti. Peptidový komplex stimuluje kožné bunky k vysokej aktivite, vrásky postupne miznú a pleť je vitálna a žiarivá.

Bude vás zaujímať: Beauty poradňa GERnétic: Ako na spevnenie poprsia

regeneračné krémy gernétic

Zdroj: Shutterstock®

Produkty GERnétic zakúpite v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ako prípravky používať a môže ponúknuť aj salónne ošetrenie.

Zoznam salónov na www.gernetic.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 07.11.16 17:14

MM
karma
100.00

dodržiavam a používam denný aj nočný krém

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 03.12.16 14:52

SK
karma
114.00

...kvalitné krémy

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní