Čaká vás detská Halloween párty? Inšpiruj sa, ako na to a čomu sa vyhnúť

Čaká vás detská Halloween párty? Inšpiruj sa, ako na to a čomu sa vyhnúť

Podobné našim karnevalom, no s iným významom a dátumom. Reč je o halloweenskych párty pre deti – podujatiach, ktoré sú u nás pomerne novinkou, no tešia sa neustále narastajúcej popularite. Trend zo zahraničia so sebou prináša aj niekoľko praktických úloh. Jednou z nich, tou kľúčovou, je kostým.

Na scéne Aquaman, Ant-Man, Thor...

Prešiel už nejaký ten mesiac od veľkého návratu komiksových postáv. Môžu za to predovšetkým známe filmové štúdiá, ktoré pravidelne prinášajú nové, atraktívne spracovania tradičných komiksových príbehov. Ich presunom na filmové plátna razom vznikli obľúbení hrdinovia pre celé masy dospelých i detí.  Sú tak stále častejšou voľbou aj ako outfit pre halloweenske párty či oslavy. Ako motív určite nesklamú, no je potrebné počítať s tým, že vierohodné kostýmy najnovších hrdinov strieborného plátna sú zväčša pomerne drahé a zohnať ich tiež nie je jednoduché.

V spoločnosti malých upírov

Niekedy sa rodičia „urvú z reťaze a pritvrdia“. Potom sa poľahky môže stať, že na vašu organizovanú detskú Halloween párty zavíta malý Dracula, Frankenstein či Vreskot. Pre niekoho možno zábava, no ostatné deti to môže poriadne vyľakať a pokaziť im zážitok z oslavy. Najmä tým menším účastníkom. Je preto vhodnejšie voliť na podujatie iné motívy. Tie strašidelné si možno ponechať na párty pre dospelých, kde sú zväčša hororové prvky vítané, ako aj čo najoriginálnejšie stvárnenie kostýmu.

Odporúčame: Videonávody – ako si uviazať šál alebo šatku okolo krku: Poznáš všetky spôsoby?

halloweensky kostým pre deti

Zdroj: F&F

Domáca tvorba

Mamy to poznajú. Minimálne aspoň raz to príde, kedy si povedia: „Vytvorím niečo sama.“ Pre seba, pre deti. Veď čo, ušetrí sa a bude aj zábava. Česť všetkým, ktorým sa to nakoniec i podarí. Zväčša to má ale jeden z dvoch záverov: nestíhanie a dorábanie kostýmu na poslednú chvíľu alebo výtvor, ktorý veľmi nepripomína to, čím chcel byť vo výsledku. Sú, samozrejme, rôzne nápomocné DIY inšpirácie, dostupné v časopisoch alebo na internete, najmä pokiaľ ide o zahraničné portály. Zväčša sa viažu na filmové alebo seriálové postavy. Je ale na našom zvážení, či chceme danej aktivite venovať svoj cenný voľný čas. 

Stávka na istotu

Pre všetkých, ktorí nemajú čas vytvárať vlastný kostým, existuje v dnešnej uponáhľanej dobe jednoduché riešenie. Našťastie, v obchodoch je dostupná široká plejáda kostýmov, s ktorými bude spokojné dieťa i vaša peňaženka. Sú originálne a pritom nesiahnu výrazne na rodinný rozpočet. V ponuke nájdete pritom kostýmy a oblečenie, ktoré sú hrou na istotu. Motívy kostričiek, tekvíc alebo obľúbených rozprávok. To všetko nájdete teraz v detskej kolekcii obľúbenej značky F&F. Navštívte najbližšiu predajňu a ušetrite si čas so šitím či vymýšľaním oblečenia na Halloween. 

Pozri tiež: Scrunchie gumička do vlasov je späť: Vyrob si ju a buď trendy aj ty!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 19.12.19 17:06

JK
karma
100.00

Toto k nám nepatrí masky patria karneval

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní