Bývanie podľa Kim Kardashian: Ako do svojho príbytku vniesť trochu elegancie, luxusu a „kardashianskeho štýlu"?

Televízna osobnosť Kim Kardashian a jej bývalý manžel, rapper Kanye West, kúpili dom, ktorý kedysi vlastnila Lisa Marie Presleyová, a to v roku 2014 za 20 miliónov dolárov. Ďalšie tri roky strávili jeho renováciou, pričom minuli ďalších 20 miliónov dolárov. V súčasnosti má vďaka tomu ich dom hodnotu 60 miliónov dolárov.

Obrovský futuristický dom Calabasas, v ktorom býva Kim Kardashian so svojimi deťmi, sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 4046,86 m2. Súčasťou sú aj dve vinice. Na premene mestského domu na minimalistickú nehnuteľnosť spolupracoval pár s belgickým dizajnérom Axelom Vervoordtom.

 

Kim Kardashian nemusí byť vaším idolom, ba dokonca ju môžete i nenávidieť, avšak jej minimalistický štýl a elegantne zariadenú domácnosť budete obdivovať. Musíte jednoducho uznať, že má vkus.

Možno i vy premýšľate nad menšími úpravami vo vašom byte alebo dome. Nechajte sa inšpirovať touto šikovnou podnikateľkou a mediálnou osobnosťou a vneste do svojej domácnosti nádych luxusu a ladnosti.

Pozri aj: Redizajn spálne, ktorý zvládnete do 3 hodín!

Kim dom

Zdroj: PINTEREST/ronenbekerman.com, PINTEREST/architecturaldigest.com

Ako býva Kim Kardashian?

Kim Kardashian dovolila nahliadnuť verejnosti do svojho súkromia a ukázala svoj príbytok. Celkový dizajn domu vás očarí svojou jednoduchosťou, premyslenými detailmi a príjemnou atmosférou. 

Dom má veľmi dlhú chodbu s vysokými klenutými stropmi. Dominantou kuchyne je veľký svetlý drevený stôl, ktorý korešponduje so skrinkami v celom priestore. 

Obývačka s bielymi kobercami, moderne tvarovanými pohovkami, dreveným stolom s kovovými akcentmi, bielym krbom a s abstraktným umeleckým dielom je obľúbeným miestom rodiny Kardashian. 

Kúpeľňa veľkolepých rozmerov disponuje modernými plochými umývadlami, vaňou, sprchovým kútom a oknami od podlahy až po strop, ktoré ponúkajú krásny pohľad na zeleň vonku.

V dome Kim Kardashian, ktorá má na Instagrame 343 miliónov sledovateľov, sa nachádza i herňa pre deti, kútik určený na vychutnanie si kávy či pohodlná miestnosť s domácim kinom. 

Na pozemku sa nachádza aj basketbalové ihrisko, bazén a tiež fitness centrum.

Ak ste si zamilovali dizajn domu Kim Kardashian a túžite niektoré prvky začleniť i do vašej domácnosti, skúste sa pri zariaďovaní riadiť niekoľkými pravidlami.

Bývanie

Zdroj: PINTEREST/architecturaldigest.com, PINTEREST/people.com

Neprezdobujte

Rodina Kardashian vôbec nie je jedna z tých celebritných klanov, ktorým je slovo výstrednosť a pozornosť cudzie. Pokiaľ ide o interiéry a bývanie, ženy z rodu Kardashian a Jenner vedia, že zdržanlivosť tu zohráva kľúčovú úlohu. Týmto pravidlom by ste sa mali riadiť i vy – jednoducho to nepreháňajte. Obklopte sa vecami, ktoré máte radi a ktoré pre vás majú význam. Nie vždy ide o to, aby ste sa predvádzali a ukazovali, čo všetko máte alebo čo si môžete dovoliť, ale ide o štýl a spôsob, akým ho vyjadríte

Neutrálne farby sú základ

Možno ste na internete natrafili na fotografie obývačky či jedálne Kim Kardashian. Všimli ste si, aké farby v jej domácnosti prevládajú? Sú to tri farby, ktoré zaručene u Kim nájdete – biela, sivá a čierna. Staviť práve na tieto klasické farby je najjednoduchší spôsob, ako do svojho domova vniesť trochu „kardashianskeho štýlu".

Nemajte obavy, že vaše priestory budú nudné alebo fádne. Naopak, miestnosti budú presvetlené, vzdušné a budú pôsobiť veľmi elegantne, útulne a priestranne.

Kombinujte

Samozrejme, že rozpočet mnohých z nás je ďaleko od rozpočtu takej hviezdy ako je Kim Kardashian. Napriek tomu však stále môžete vniesť do vášho domova luxusný dotyk. Investujte do kúskov, ktoré sa vám skutočne páčia a sú nadčasové, a skombinujte ich s doplnkami, ktoré sú šetrnejšie k vašej peňaženke. Takýmto spôsobom vytvoríte vkusnú zmes drahších kľúčových prvkov a cenovo dostupných kúskov, ktoré majú svoj osobitý štýl.

Odporúčame: Obývačka podľa znamenia zverokruhu: Aká sa hodí pre vás?

Kim Kardashian

Zdroj: PINTEREST/thisisglamorous.com, PINTEREST/poosh.com

Zamerajte sa na detaily

Keď príde na dizajn domu, je prirodzené myslieť vo veľkom. Majte však na pamäti, že každý, aj ten najmenší detail je dôležitý. Namiesto toho, aby ste sa zamerali len na veľké položky vášho príbytku, ako sú steny, podlahy a nábytok, venujte dostatočný čas aj výberu svietidiel či doplnkov, ktoré dotvoria celý priestor. Konečným výsledkom bude súdržný dizajn, v ktorom je všetko dokonale štylizované – presne ako Kardashianka na červenom koberci.

Majte víziu

Vkusne zariadené izby a krásne priestory sa dajú urobiť lacnejšie, ak máte jasnú víziu, urobíte si prieskum a budete sa držať svojho dizajnového plánu. Týmto spôsobom sa vyhnete drahým impulzívnym nákupom, ktoré neboli súčasťou vášho pôvodného plánu.

Zdroj foto:

úvodná koláž - INSTAGRAM/kimkardashian, PINTEREST/people.com

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE