Bruce Willis bude dedko! Teší sa na rolu starého otca?

Bruce Willis bude dedko! Teší sa na rolu starého otca?
  • 01.01.2023
  • Lenka Biba Slovak

Bruce Willis, celým menom Walter Bruce Willis, sa narodil v roku 1955 v niekdajšom Západnom Nemecku. Bruce Willis je americký herec, producent a hudobník. Jeho kariéra začala v televízii v 80. rokoch a odvtedy pokračoval aj vo filme.

Hrával komické, dramatické a aj akčné úlohy. Preslávil sa predovšetkým postavou Johna McClanea z filmovej série Smrtonosná pasca.

Bruce Willis dvakrát vyhral cenu Emmy, jeden raz Zlatý glóbus a štyrikrát bol nominovaný na cenu Saturn. V marci 2022 Bruce Willis oznámil ukončenie hereckej kariéry kvôli afázii, poruchy reči vyvolanej poškodením rečových centier mozgu. Bol ženatý s herečkou Demi Moore, s ktorou majú tri dcéry – Rumer, Scout, Tallulah. Rozviedli sa v roku 2000 po trinástich rokoch manželstva.

Bruce Willis a jeho veľká rodina

Bruce Willis má 5 dcér, pričom prvé tri mu porodila jeho niekdajšia manželka a nemenej známa americká herečka Demi Moore. Bruce sa však oženil druhýkrát a z tohto manželstva má ďalšie dve dcérky.

Nie je žiadnym tajomstvom, že všetci spolu majú nadštandardné vzťahy a spoločne trávili napríklad aj tieto Vianoce. Radosť tohto obľúbeného herca sa však znásobila ešte viac, pretože jeho najstaršia dcéra Rumer nosí pod srdcom bábätko a z hollywoodskeho herca bude čoskoro dedko!

Odporúčame: Veľká recenzia oblečenia a doplnkov z LITTLE HIPSTER SHOP

bruce willis manželka

Zdroj: instagram.com/demimoore

Bruce Willis ako budúci starý otec

Bruce Willis je šťastný, že sa stane starým otcom! A v súčasnosti si takmer všetok svoj čas užíva iba s rodinou. 67-ročný Bruce sa čoskoro stane prvýkrát dedkom, keďže jeho najstaršia dcéra Rumer Willis čaká svoje prvé bábätko s priateľom Derekom Richardom Thomasom.

Bruce Willis, ktorý odišiel z filmového plátna po tom, čo mu začiatkom tohto roka diagnostikovali afáziu, je zo svojej novej budúcej úlohy nesmierne šťastný. Miluje mať veľkú rodinu a aj preto všetci trávia Vianoce spolu. Bruce si užíva, že nepracuje a má viac času na rodinu. Najviac sa mu páči byť v blízkosti svojich dievčat.

Začiatkom tohto mesiaca sa herec objavil na vianočnej rodinnej fotografii, ktorú zdieľala jeho blízka priateľka a bývalá manželka Demi Moore na Instagrame. „Sme RODINA! Dostávame sa do prázdninovej nálady!" napísala k skupinovému záberu, na ktorom Bruce Willis pózuje s Demi Moore a ich tromi dcérami – Tallulah (28), Scout (31) a Rumer (34), ako aj manželkou Emmou Heming Willis a ich dvomi dievčatami, 8-ročnou Evelyn Penn a 10-ročnou Mabel Ray.

Neprehliadnite: Tip na zimný výlet: Návštív čarovný Tatranský ľadový dóm

Bruce Willis

Zdroj: instagram.com/demimoore

Bruce Willis ako hlava veľkej rodiny

Bruce Willis je zatiaľ jediným chlapom v tejto veľkej rodine! Aj keď sa všetci tešia na bábätko, svetlo sveta ešte neuzrela žiadna zmienka o pohlaví dieťatka. Neteší sa však iba Bruce, ale aj budúca babička – 60-ročná Demi Moore!

Na svojom instagrame zdieľa nové zážitky a spoločnú radosť z tehotenstva ich dcéry, k čomu im gratulujeme i my.

Odporúčame aj: 7 architektonických divov Slovenska: Tieto rozhodne stoja za návštevu!

bruce willis deti

Zdroj: instagram.com/demimoore

Úvodná foto - zdroj: instagram.com/demimoore


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 05:34

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 05:34

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní