Miley Cyrus - hudobná ikona s dušou rebela: Ako sa vyvinul jej módny štýl?

Miley Cyrus - hudobná ikona s dušou rebela: Ako sa vyvinul jej módny štýl?
  • 27.03.2023
  • Michaela Kožáková

Americkú speváčku Miley Cyrus poznáme všetci ako talentovanú umelkyňu s dušou rebela. Za posledné roky sa z Miley vyvinula popová ikona, ktorá si svojou hudbou a odvážnym prejavom získava davy fanúšikov. Tí milujú nielen jej štýl, imidž či prejav, ale najmä skladby, za ktorými sa často skrýva hlbší význam. 

30-ročná Miley Cyrus bola nominovaná na cenu Grammy za spolupísanie titulnej piesne k filmu Bolt. V roku 2010 sa umiestnila na 13. mieste v rebríčku časopisu Forbes medzi 100 najvplyvnejšími celebritami. V roku 2013 získala cenu MTV „Umelec roka“.

Sympatická speváčka prešla dosť dramatickou premenou štýlu, odkedy vstúpila do centra pozornosti ako Hannah Montana v roku 2006. Z dievčaťa v jemných šatách a kovbojských čižmách sa v nasledujúcich rokoch stala umelkyňa, ktorá dala jasne najavo, že sa nebojí odvážneho prejavu a výstredných kúskov.

Pozrite sa, ako sa rokmi vyvinul štýl Miley Cyrus. Ktorý z jej outfitov sa vám páči najviac?

Neprehliadni: Ariana Grande – speváčka so skvelým vkusom, ktorý preukazuje aj pri tvorbe parfémov pre ženy

Miley

Zdroj: PINTEREST/buzzfeed.com, PINTEREST/marina-del-cyrus.tumblr.com, PINTEREST/instyle.com

Extravagantná, odvážna a štýlová

„Móda je pre mňa niečo ako prevracanie sa naruby. Je to ako nosiť svoje srdce, svoju guráž, svoje hodnoty, identitu, bolesť či radosť,“ takto sa vyjadrila Miley Cyrus o móde. 

Možno sa vám meno tejto speváčky dostalo do uší vďaka kontroverznému hudobnému videu s názvom „Wrecking Ball", kde sa Miley objavila nahá alebo vás oslovila svojím posledným motivačným hitom „Flowers", ktorý má po dvoch mesiacoch 321 milión pozretí.

Miley Cyrus nie je len obyčajnou speváčkou a herečkou. Zatiaľ čo mnohí umelci zotrvávajú v medziach ohraničených súčasnými trendmi, Miley sa nebojí byť extravagantnou a výraznou. A musíme uznať, že presne vie, ako na to. 

Pokiaľ ide o módu, speváčka je skutočne odvážna. Počas svojich rebelských rokov sa mnohokrát postavila na svetové pódium oblečená v netradičných a výstredných outfitoch, na ktoré by len málokto nazbieral odvahu. Dnes je šatník speváčky o niečo elegantnejší, ale veľmi štýlový. Tak ako Miley Cyrus sama. 

Miley

Zdroj: PINTEREST/Z. M.

Hannah Montana

Hviezda Disney Channel ohromila na podujatí VH1 Divas v septembri 2009 jednoduchými, no zároveň veľmi pútavými čiernymi šatami a sieťovanými pančuchami.

MIley

Zdroj: PINTEREST/thekit.ca

Pôvab a glam

Krásna speváčka okúzlila všetkých prítomných na odovzdávaní cien American Giving Awards v decembri 2011. Jej šarm zvýraznili romantické šaty s čipkovaným lemom vo farbe šampanského. 

Miley

Zdroj: PINTEREST/stylecaster.com

Róba od Versace

Divoká nátura Miley sa začala postupne prejavovať. Prvýkrát kráčala po červenom koberci v roku 2015 počas módnej prehliadky. Speváčka zaujala svojím odvážnym kúskom od Versace, ktorý odhalil nielen jej tetovanie, ale takmer všetko, čo malo ostať skryté.

Miley

Zdroj: PINTEREST/twitter.com

Návrat 80. rokov

Na jednom zo svojich koncertov si Miley obliekla čiernobiely kostým so zvonovými nohavicami. Nakrátko ostrihané vlasy jej dodali ešte väčší rebelský look. 

Miley

Zdroj: PINTEREST/usmagazine.com

V žiarivej zlatej

Speváčka zažiarila v zlatých, širokých nohaviciach a vintage tričku na koncerte Billyho Joela v Madison Square Garden v septembri 2017.

Miley

Zdroj: INSTAGRAM/wwd.com

V elegantnej čiernej

Vo februári 2019 sa Miley zúčastnila na podujatí s názvom Vanity Fair Oscars Party v L.A. Na sebe mala pútavé čierne flitrové šaty od Yves Saint Laurent. Hlboký výstrih ozdobila výrazným náhrdelníkom a náušnicami.

Miley

Zdroj: PINTEREST/bostonglobe.com

Nespútaná rebelka

Len mesiac po rozchode s austrálskym hercom Liamom Hemsworthom sa Miley objavila na hudobnom festivale s názvom iHeartRadio v Las Vegas v septembri 2019 v čiernych priliehavých nohaviciach, ktoré skombinovala s čiernym topom, vysokými čižmami a rukavicami.

Miley

Zdroj: PINTEREST/eonline.com

Elegancia a klasika

Miley Cyrus tentokrát vsadila na klasiku. Na módnu prehliadku si vo februári 2020 obliekla elegantný a sofistikovaný overal od módneho dizajnéra Toma Forda.

Miley

Zdroj: PINTEREST/Versace show

Gotická Barbie

Speváčke neskutočne pristali čierno-ružové tylové šaty, ktoré mala na sebe na prehliadke Versace v Los Angeles v marci 2023.

Zdroj foto: údodná koláž: INSTAGRAM/mileycyrus

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Pavlína Vaksmundská 29.03.23 20:25

PV
karma
113.00

Mne sa spočiatku nepáčila, no postupom času ma niečim zaujala.Neviem presne čím,ale teraz ju začínam mať rada.Je zaujímavý typ ženy. A momentalne má pekné pesničky ;-)

  • 2
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní