Radikálna zmena účesu: Ktoré celebrity sa dali ostrihať? Pristane im to viac?

Radikálna zmena účesu: Ktoré celebrity sa dali ostrihať? Pristane im to viac?
  • 29.03.2023
  • Michaela Kožáková

Krátke, dlhé, kučeravé, farbené alebo prirodzené – vlasy sú jednoducho korunou krásy, ako u ženy, tak aj u muža. Samozrejme, nie úplne všetky účesy sa hodia pre každý typ vlasov. Tiež nezabúdajte na to, že najmä vy by ste mali byť so svojím účesom spokojní a cítiť sa v ňom dobre.

Niektorí radi experimentujú a každý mesiac skúšajú novú farbu alebo strih vlasov. Iní zase majú svoj rokmi zaužívaný strih, ktorého sa nemienia vzdať. 

I tento rok vlasoví stylisti a kaderníci prišli s trendovými účesmi a strihmi. Veľký návrat zaznamenáva mikádo účes, ktorý je horúcim hitom pre rok 2023. Zostrihané vlasy sú veľmi atraktívne a účes pôsobí vďaka vrstvám vzdušnejším a objemnejším dojmom.

Možno i vy ste unavené zo svojich dlhých vlasov a ich každodennej úpravy. Alebo jednoducho potrebujete zmenu. Ak hľadáte moderné účesy pre krátke vlasy, inšpirujte sa celebritami, ktoré sa nechali odvážne ostrihať. Podľa nás im to veľmi pristane. Čo poviete?

Neprehliadni: Wave Secret Air: Vtiahne. Navlní. Zafixuje. Automaticky.

Hailey

Zdroj: INSTAGRAM/haileybieber

Hailey Bieber

Krásna Hailey Bieber sa skutočne vyzná v móde a je obrovskou inšpiráciou pre mnohé ženy. Po tom, čo si modelka skrátila vlasy, môžeme očakávať záplavu mikád u všetkých vekových kategórií. Vlasy ostrihané dorovna a rozdelené cestičkou – presne takto predviedla svoj nový účes na Instagrame. Ak aj vy hľadáte spôsob, ako zlepšiť kvalitu svojich vlasov, ale aj náladu a svoj vzhľad, urobte to ako Hailey. 

- Anketa

AKÁ DĹŽKA VLASOV SA HODÍ HAILEY BIEBER VIAC?

Odpovedali 3 ľudia  

Krátke
67%
Dlhé
33%
Chrissy Teigen

Zdroj: INSTAGRAM/chrissyteigen

Chrissy Teigen

Manželka speváka Johna Legenda tiež zmenila svoj typický účes v podobe dlhých hnedých vlasov na mikádo s pikantným červenkastým odtieňom. Trojnásobná mamička Chrissy Teigen zažiarila na tohtoročných Oscaroch v limetkovozelenej róbe zdobenej drahokamami s rukávmi zakončenými obrovskými perami a mikádom upraveným nabok. 

Pozri aj: Celebrity počas školských čias a dnes: Zachovali si svoj pôvab alebo sa zmenili na nepoznanie?

- Anketa

AKÁ DĹŽKA VLASOV SA HODÍ CHRISSY TEIGEN VIAC?

Odpovedali 3 ľudia  

Krátke
67%
Dlhé
33%
Lily

Zdroj: INSTAGRAM/lilyjamesofficial

Lily James

Anglická herečka je ďalšou kráskou z Hollywoodu, ktorá podľahla čaru krátkych vlasov. Lily James rada so svojimi vlasmi experimentuje – raz ich má skoro čierne, druhýkrát zase blond, potom ryšavé a teraz si ich nechala ostrihať do dlhšieho mikáda po ramená. Na premiéru jej nového filmu Láska podľa plánu zvolila pútavý vlnitý styling.

- Anketa

AKÁ DĹŽKA VLASOV SA HODÍ LILY JAMES VIAC?

Odpovedalo 6 ľudí  

Krátke
67%
Dlhé
33%
Emma Stone

Zdroj: INSTAGRAM/seangodard, INSTAGRAM/_.emma_stone._

Emma Stone

Zmenu účesu podstúpila i Emma Stone. Sympatická herečka už mikádo účes nosila a teraz sa k nemu vrátila pravdepodobne kvôli filmu, ktorý práve natáča. Hviezda filmu La La Land má najkratšie vlasy za posledné roky. A neskutočne jej to pristane. Naposledy mala Emma mikádo v roku 2017 a navyše v blond verzii.

- Anketa

AKÁ DĹŽKA VLASOV SA HODÍ EMME STONE VIAC?

Odpovedali 3 ľudia  

Krátke
67%
Dlhé
33%
Jenna

Zdroj: INSTAGRAM/jennaortega

Jenna Ortega

Seriálová Wednesday prekvapila na odovzdávaní tohtoročných Zlatých glóbusov krátkymi vlasmi. Nový účes zvaný wolf cut (vlčí strih) je charakteristický strapatým vzhľadom, dĺžkou vlasov siahajúcou po plecia a ofinou lemujúcou tvár. 

Práve tento predĺžený mikádo účes je jedným z tohtoročných moderných účesov pre krátke vlasy. Neváhajte a hneď sa objednajte ku svojej kaderníčke.

- Anketa

AKÁ DĹŽKA VLASOV SA HODÍ JENNE ORTEGA VIAC?

Odpovedali 4 ľudia  

Krátke
100%
Dlhé
0%
Priyanka Chopra

Zdroj: INSTAGRAM/priyankachopra

Priyanka Chopra

Podľa všetkého sa herečka a bývalá Miss World 2000 Priyanka Chopra nechala inšpirovať účesom Rachel zo seriálu Priatelia. Pôvabná Priyanka sa tiež rada hrá so svojím vzhľadom. O pár dní neskôr sa totiž objavila s dlhšími vlasmi, ktoré dosiahla vďaka príčeskom.

- Anketa

AKÁ DĹŽKA VLASOV SA HODÍ PRIYANKE VIAC?

Odpovedali 3 ľudia  

Krátke
0%
Dlhé
100%
Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM/_.emma_stone._, INSTAGRAM/jennaortega

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Sivová 30.03.23 13:31

MS
karma
100.00

Na žene sa mi viac páčia dlhé vlasy. Niektorým ide aj krátky účes, sú to ale podľa mňa skôr športové tipy žien a dievčat.

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 31.03.23 20:34

karma
-1.00

Aj tak najkrajšie sú dlhé vlasy

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní