Claire Clairmont

Claire Clairmont
  • 25.08.2016
  • Claire Clairmont

Beautyblogerka 30+. Pred viac než tromi rokmi, keď som pod podivínskym pseudonymom Claire Clairmont začala písať môj blog, zaprisahala som sa, že bude zameraný výlučne povrchným smerom – na kozmetiku a všetko, čo súvisí s krásou.

Kozmetika je mojou vášňou už od ranej mladosti (s ceeelkom maličkou dávkou irónie zvyknem spomínať, že už v škôlke som terorizovala ostatné decká informáciami, že sa čoskoro budem líčiť paletkami od Urban Decay a guľami od Guerlaina), ale zas tak smrteľne vážne ju neberiem – čo si na blogu musíte všimnúť, aj keď nechcete.

Zmyslom mojej blogerskej činnosti je čitateľa zabaviť, ale aj priniesť užitočné informácie, ktoré mu môžu dať tipy na zaujímavé kozmetické vychytávky a zároveň ušetriť finančný obnos v peňaženkách.

Moje skúsenosti predovšetkým z oblasti kozmetiky sa pokúšam posunúť ďalej prostredníctvom tejto webovej stránky a dúfam, že v mojich článkoch si nájde to svoje každá kozmetická maniačka.

Môj blog nájdete tu: www.saveonbeautyblog.blogspot.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

simona vician 07.12.16 08:39

SV
karma
100.00

vase clanky sa citaju velmi prijemne :) takze ta predispozicia tam asi v tom rannom detsvte uz bola :) moja dcera je na tom podobne, uz teraz v skolke ma dost prekvapuje :) po mne to vsak nema :))))) drzim vam palce, aby ste robila to co vas bavi :)

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní