Čo podarovať budúcemu manželovi? Máme pre teba zopár tipov!

Čo podarovať budúcemu manželovi? Máme pre teba zopár tipov!
  • 28.04.2020
  • Michaela Kožáková

Nastane ten dlho očakávaný deň D – vaša svadba. Všetko je nachystané, od svadobnej hostiny cez výzdobu až po chutné zákusky. Vy žiarite vo svojich vysnívaných svadobných šatách, s elegantným závojom, dokonalým make-upom a ešte bezchybnejším účesom. V ruke krásna kytica. Všetky oči na vás. Toto je tá vaša chvíľa, na ktorú ste sa pripravovali niekoľko mesiacov.

Počkať, a čo ženích? Je to predsa i jeho moment, ktorý pre neho veľa znamená. Po všetkých tých rozhodovaniach medzi ružovou alebo pastelovou ružovou, vašich nervových zrúteniach pri zostavovaní zasadacieho poriadku či účtoch za telefón, si aj on predsa zaslúži trochu rozmaznávania a pozornosti. Ženíchovia si veľmi nepotrpia na obdivujúce pohľady či na slzy v očiach rozplývajúcej sa tetušky. 

Pre vašich budúcich manželov je oženiť sa s vami samo osebe tým najkrajším darom. Skúste mu však vyjadriť svoju lásku a prekvapiť ho milou pozornosťou. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi a potešte muža vášho života. 

Neprehliadni: Ako pripraviť svadbu počas karantény: Čo sa dá poriešiť z domu?

Aby nikdy nemeškal

Zdroj: pinterest.com

Aby nikdy nemeškal

Darovať značkové hodinky je vždy skvelý nápad. Vy z nich však môžete spraviť veľmi špeciálny darček. Nechajte si na zadnej strane hodiniek vyryť osobnú správu, ako napríklad vaše inciálky, mená, dátum vašej svadby alebo buďte ešte viac romantické a vyberte pekný veršík či vetu, ktorá vás oboch vystihuje. Ak je odkaz dlhší, nechajte si ho vyryť i na remienok hodiniek. Môžete takisto staviť na originálne drevené hodinky. 

Takýmto spôsobom si na vás vždy spomenie, keď sa bude pozerať koľko je hodín, zároveň sa mu vráti spomienka na váš jedinečný deň.

Na zdravie

Zdroj: pinterest.com

Na spoločný život!

Má váš nastávajúci najradšej kvalitné víno? Alebo si potrpí na poriadnu cigaru či voňavú whiskey? Darujte mu fľašu s personalizovaným nápisom. Zabaľte ju do vkusnej škatule a prikúpte i štýlové poháre, na ktoré si necháte vygravírovať vlastný odkaz. A potom si už len pripite na váš dlhý spoločný život. Na zdravie!

Priložte ruku k dielu

Zdroj: pinterest.com

Priložte ruku k dielu

Nie všetky špeciálne dary môžeme kúpiť v obchode alebo na internete. Tými najkrajšími sú tie, ktoré vychádzajú z lásky a vyžadujú si čas.  Môžete napísať list, vyrobiť originálnu pohľadnicu alebo obraz, do ktorého symbolicky zarámujete vaše najdôležitejšie dátumy ako sú prvé stretnutie, zásnuby, svadba či kúpa spoločného bytu.

Takisto môžete vytvoriť video, na ktorom sa budete pýtať rodiny a priateľov na vášho budúceho manžela a rady, ktoré by vám radi odovzdali. Tento video záznam môžete pustiť počas vášho veľkého dňa. Verte nám, ani jedno oko nezostane suché.

Zážitok

Zdroj: pinterest.com

Darujte zážitok

Zážitky môžu znamenať oveľa viac ako fyzické veci. Prekvapte svojho ženícha s lístkami na koncert jeho obľúbenej kapely. Zoberte ho na výlet do hôr, zarezervujte wellness pobyt, kúpte skok padákom. Pozvite ho na vystúpenie Cirque du Soleil, zožente VIP lístky na hokej či prenajmite na víkend off road auto. Doprajte mu zážitok, na ktorý nikdy nezabudne.

 
Maličkosť

Zdroj: pinterest.com

Aj malé veci sa rátajú

Na veľkosti daru nezáleží. Dôležitá je myšlienka a nápad. Namiesto veľkého daru pripravte pre svojho partnera niekoľko malých prekvapení, ktoré mu spríjemnia váš svadobný deň.

Nevie si váš vyvolený predstaviť deň bez obľúbeného kapučína? Poproste kamaráta, aby mu ho ráno priniesol. Nechajte mu poslať ovocnú kyticu alebo čokoládovú bonbonieru. Vopred mu napíšte list, nachystajte odkazy v krabičke na každú hodinu pred svadbou. Ukážte, že aj napriek zhonu a námahy okolo svadby stále na neho myslíte a zabezpečte, aby sa i on cítil v tento dôležitý deň výnimočne.

Darčeky

Zdroj: pinterest.com

Máte vzácnosť, ktorú si odovzdávajú muži vo vašej rodine? Podarujte ju svojmu budúcemu manželovi ako znak toho, že odteraz patrí do vašej rodiny. Môžu to byť dedove hodinky na retiazke alebo starý hrebeň, ktorý používal váš prastrýko. 

Buďte vtipné a kúpte mu ponožky či spodné prádlo s nápisom: toto je môj majetok. Obdarujte ho kravatou s vyznaním lásky, manžetami alebo škatuľou plnou jeho obľúbených dobrôt. Vy ho poznáte najlepšie a viete, čo má rád, tak neváhajte a prejavte mu pozornosť v tento veľký deň.

Neprehliadni: Kvety na letnú svadbu: Tieto prežijú akékoľvek teplo a určite nezvädnú!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Kristína Sekeráková 07.04.21 20:45

KS
karma
133.00

Ja som snúbencovi darovala drevené hodinky a drevené manžetové gombíky s jeho iniciálkami, ktoré využije na svadbe :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní