Collistar Lift HD®: Kozmetický zázrak pre neinvazívny liftingový efekt

Collistar Lift HD®: Kozmetický zázrak pre neinvazívny liftingový efekt

Obnovuje objem a znovu definuje kontúry tváre, pričom pleť intenzívne omladzuje. Collistar uvádza novú líniu Lift HD®. Pre neinvazívny liftingový efekt.

Collistar predstavuje svoj najnovší kozmetický zázrak - výsledok pokrokového výskumu: Lift HD® je omladzujúca línia pre vypnutie, zvýraznenie a formovanie čŕt tváre, ktorá dokáže pleti prinavrátiť objem a poskytnúť jej neinvazívny lifting. Línia obsahuje päticu špeciálnych prípravkov v ohnivočervenom balení: liftingový krém na tvár a krk, liftingový krém na očné kontúry a pery, nočnú regeneračnú masku vo forme krému, intenzívne liftingové ampulky s okamžitým efektom a liftingové náplasti.  

Prečo „HD“?

Pretože týmto smerom kozmetický priemysel napreduje. V segmente omladzujúcich prípravkov sa v súčasnosti objavujú dva hlavné trendy. Prvým sú efektívne a trvácne riešenia pre zmiernenie ochabnutej pleti; druhým je trend „okamžitej krásy“,  zahŕňajúci rýchle riešenia s výsledným efektom v priebehu pár minút. Prípravky Lift HD® na jednej strane pôsobia do hĺbky pleti, kde postupne obnovujú objem tkanív, no na strane druhej prinášajú pleti okamžitý liftingový a vyhladzujúci efekt, ktorý je viditeľný aj citeľný ihneď po aplikácii.

Kozmetika a estetická medicína: v najužšom zväzku

Línia Lift HD® sa inšpiruje svetom kozmetickej medicíny, ktorá sa v ostatných rokoch vo veľkej miere zaoberá práve liftingovými technikami. Ochabnutá pleť sa zvyčajne spája s výskytom vrások. Význam tohto problému odhalil aj celoeurópsky výskum, ktorý poukázal na to, že omladzujúce krémy nie sú používané len s cieľom redukcie mimických liniek (50%), ale aj za účelom spevnenia pleti (48%). Nie je preto žiadnym prekvapením, že výrazy lifting a face lift sa radia medzi najviac vyhľadávané termíny na svete u všetkých vekových skupín: je to tiež dôkaz, že zlepšenie vzhľadu je univerzálnou túžbou, ktorá navyše po 35-ke narastá.

Testovali sme: Collistar ružová paletka očných tieňov SUNSET IN THE BAY

pleťová línia Lift HD

Zdroj: FAnn

Infúzie mladosti

Päticu prípravkov robia unikátnymi najmä dve inovačné aktívne zložky:  

  • Tens- Activ®, vysoko technologická rastlinná zložka, ktorá v okamihu vypína kontúry a zahaľuje tvár do 3D štruktúry. Formuje liftingovú sieť, ktorá redukuje mimické linky a zvýrazňuje črty tváre.    
  • Lift HD® komplex je exkluzívna omladzujúca zložka, ktorá podporuje funkčnosť dermy a epidermy. Spája cenný extrakt hnedej riasy s účinným bioaktívnym tetrapeptidom, vďaka čomu stimuluje syntézu kolagénu a elastínu, ako aj činnosť fibroblastov. Komplex prináša pleti okamžité vypnutie a vyhladenie mimických liniek, ale zároveň jej poskytuje aj postupnú obnovu štruktúry, viac objemu a pružnosti tkanív v jej vnútri.

Haenyeo (posledné morské panny)

Extrakt hnedej riasy použitý v komplexe Lift HD® pochádza z vulkanického ostrova Jeju v Južnej Kórei. Známy ako Sargassum Fusiforme, tento extrakt je bohatý na kmeňové bunky a výživné látky – železo, vápnik, horčík a vlákninu. Tieto riasy zbierajú ručne ženy, ktoré sa potápajú do hĺbky 20 metrov a sú nazývané Haenyeo, alebo morské panny. Tento prírodný extrakt pôsobí komplexne na zlepšenie hustoty komponentov a pružnosti pleti, pričom podporuje tvorbu kolagénu. V okamihu minimalizuje povrchové aj hlbšie vrásky, s viditeľným efektom už do 5 minút.  

collistar lift HD pleťové produkty

Zdroj: FAnn

ULTRA-LIFTING CREAM FACE AND NECK (Intenzívne liftingový krém na tvár a krk)

Krém s výnimočne hodvábnou textúrou sa opiera o koncentrovaný podiel látky Tens-Activ®, komplex Lift HD®, ako aj špeciálne multi-reflexné púdre. Odporúča sa používať ľahkou masážou ráno, pričom jeho bohatá výživná textúra dobre preniká do pleti a zaručuje jej intenzívny omladzujúci efekt.

MASK-CREAM NIGHT RECOVERY FACE AND NECK (Nočná regeneračná maska vo forme krému na tvár a krk)

Tajomstvom tohto jedinečného ošetrenia, ktoré čerpá výhody nočného biorytmu a podporuje potenciál sebaobnovy pleti, spočíva v extrakte morských mikrorias. Maska zlepšuje mechanizmy regenerácie DNA a poskytuje pleti výhody 8-hodinového spánku už počas 4 hodín. Táto bohatá príjemná maska rýchlo preniká do pleti, ktorá je ráno neuveriteľne hladká a objemná. S každou nocou sa omladzujúce výhody ošetrenia znásobujú, veľkosť a hĺbka vrások sa zmierňujú, kontúry tváre odrážajú novú pevnosť a pružnosť.

ULTRA-LIFTING CREAM EYE AND LIP CONTOUR (Intenzívne liftingový krém na očné kontúry a pery)

Dávka omladenia pre tú najjemnejšiu a najviac zraniteľnú pleť. Spolu s hlavnými aktívnymi zložkami línie - Tens-Activ® a komplex Lift HD® - tento krém obsahuje tiež výťažok z kvetu pagaštanu konského, ktorý spevňuje oblasť očných kontúr a pier. Krém redukuje vrásky, dvíha očné viečka a zaručuje omladzujúci regeneračný efekt. Špeciálne multi-reflexné púdre zmierňujú opuchy, tmavé kruhy a mimické linky. Bohatá textúra má prirodzený upokojujúci účinok a pri aplikácii sa hladko rozplýva.

collistar liftingové náplasti

Zdroj: FAnn

ULTRA-LIFTING VIALS INSTANT EFFECT FACE-NECK-DÉCOLLETÉ (Intenzívne liftingové ampulky s okamžitým efektom na tvár, krk a dekolt)

Ikonické liftingové ampulky Collistar teraz zaručujú ešte výraznejšie výsledky vďaka komplexu Lift HD®. Ampulky sú ideálne ako rýchle korekčné ošetrenie, ktoré v okamihu zmaže z pleti známky únavy, vyhladí povrchové linky a vrásky, zahalí pleť do neviditeľnej liftingovej vrstvy. Koncentrovaná zmes aktívnych látok zanecháva pleť revitalizovanú, spevnenú a pružnejšiu.  

ULTRA-LIFTING PATCHES CHEEKS-EYES-LIPS (Intenzívne liftingové náplasti na vypnutie líčok, okolia očí a pier)

Koncept náplastí, s ktorým značka Collistar vniesla revolúciu do sveta kozmetiky, sa teraz rozvíja so špeciálnymi náplasťami pre vypnutie líčok, kontúr očí a pier. Kombinácia cenných liftingových aktívnych zložiek a priekopníckeho hydrogélu vypína líčka, redukuje vrásky v oblasti očí a vyhladzuje linky v okolí pier už v priebehu 15 minút. Farba náplastí? Samozrejme červená. Tak ako dizajn celej línie.  

Nová línia LIFT HD® od COLLISTAR je dostupná v sieti FAnn perfumérií.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 31.10.19 07:13

ĽŠ
karma
100.00

Línia, ktorú by som rada vyskúšala.

  • 0
Odpovedať

Mária Reibergerová 01.11.19 13:38

MR
karma
114.00

určite stojí za vyskúšanie a Vianoce sa blížia treba zbierať tipy na darčeky, ktoré určite potešia.... teda mňa isto :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní