Collistar MADE IN ITALY: Línia kozmetiky inšpirovaná Talianskom

Collistar MADE IN ITALY: Línia kozmetiky inšpirovaná Talianskom

Toto označenie pôvodu sa stalo značkou krásy, vkusu a elegancie na celom svete. ‘Made in Italy’ je tiež názov novej kolekcie líčenia pre jeseň/zimu 2018 - 2019. Kolekcia je poklonou Taliansku a jeho najkrajším mestám. V Collistar sme hrdí na naše korene a nikdy to neprestaneme zdôrazňovať.

Štvorica najsymbolickejších miest Talianska spolu so slávnymi námestiami, ulicami a štvrťami sa stali inšpiráciou kolekcie líčenia MADE IN ITALY: Piazza di Spagna, Piazza della Signoria, Brera, Navigli, Vomero…

Formou neuveriteľne žiarivých efektov a zamatových textúr Collistar interpretuje všetko typické pre taliansku výrobu, navyše v štýle najnovších trendov: dôraz sa kladie na prirodzenú sofistikovanosť, zvýraznenie očí a pleti, ako aj na dokonalé a 100 % matné pery. Nahé líčenie, kovový lesk či trblietky, to všetko prispieva k zmyselne rozjasnenému vzhľadu, ktorý sa stáva dominantným trendom tohtoročných chladných mesiacov.

Pozri aj: Collistar Pure Actives MIKROMAGNETICKÉ MASKY: Inovácia mladosti

colliasta rozjasňovač a korektor s podkladovou bázou

Zdroj: Shutterstock®

KOLEKCIA LÍČENIA JESEŇ – ZIMA

HVIEZDNY PRODUKT MADE IN ITALY

Móda multifunkčných produktov, ktoré sa dajú použiť tisíckami spôsobov, bude vládnuť svetu líčenia aj v tomto období. Tento výnimočne vláčny rozjasňovač sa môže použiť na celú tvár a telo. Predstavuje sa v unikátnom, éterickom, úžasne zmyselnom odtieni, ktorý je pravou infúziou svetla. Čistý koncentrát perlete po nanesení dokonale a krásne odráža svetlo bez iných odtieňov na pozadí. Ak ho chcete použiť pre vyzdvihnutie niektorých čŕt, naneste si ho končekmi prstov priamo pod obočie, na lícne kosti a nahé či nalíčené pery. Pre celkové rozjasnenie si ho štetcom aplikujte na tvár, dekolt či iné časti tela. 

KOREKCIA, FIXÁCIA, ROZJASNENIE

Ďalší multifunkčný produkt kolekcie obsahuje 2 textúry v 1 balení – korektor a podkladovú bázu – obe s vláčnym krémovým zložením. Produkt poskytuje zákazníčke trojicu efektov: korekciu, fixáciu a rozjasnenie pre svieži vzhľad očí bez nežiaducich tmavých miest. Predstavuje sa v troch odtieňoch inšpirovaných Florenciou: v svetlom (Palazzo Pitti), strednom (Lungarno) a tmavom (Santa Maria Novella). Korektor sa s neuveriteľnou hladkosťou kĺže po pleti, v okamihu maskuje chybičky krásy a tmavé kruhy v okolí očí. Cielená zmes aktívnych zložiek postupne redukuje tvorbu opuchov a tmavých kruhov. Podkladová báza poskytuje líčiacim produktom vynikajúcu trvácnosť. Okrem toho, že poslúži ako podklad pod očné tiene, jej príjemná textúra sa môže používať samostatne pre prirodzenú žiarivosť očných kontúr.

collistar očné tiene

Zdroj: Shutterstock®

MATNÝ EFEKT

Intenzívna dlhotrvajúca farba. San Babila (matný púdrový), Via Manzoni (matný koňakový), Piazza Duomo (matný hnedý odtieň). Miláno je inšpiráciou tejto trojice hrejivých odtieňov najpredávanejších matných očných tieňov Collistar. Transparentná púdrová textúra umožňuje žene prispôsobiť si farebný efekt od najvýraznejšieho po najdelikátnejší. 

PERLEŤ

Koncentrovaná, rozjasňujúca mikroperleť zaručuje 100 % transparentný efekt, ktorý oči zvýrazní bez zanechania farebnej stopy. Perleťový očný tieň (odtieň Via Montena¬poleone) sa môže nosiť samostatne alebo ako finálna vrstva pre dosiahnutie dokonalej perlete farebných očných tieňov. Aplikuje sa na sucho, alebo na mokro, v závislosti od požadovanej intenzity perlete.

Odporúčame: TEST: Collistar gél na úpravu obočia a ceruzka na oči

collistar ceruzky na oči

Zdroj: Shutterstock®

TRBLIETKY

V líčení stále pretrváva trend prípravkov, ktoré využívajú techniky a tajomstvá profesionálnych vizážistov. Presne tak je to aj v prípade tejto multifunkčnej ceruzky s technickou špičkou. Oči zvýrazňuje intenzívnou trvácnou farbou ako linka, avšak špeciálny mäkký aplikátor a roztierateľná farba umožňujú použiť ju aj ako očný tieň.

Inovácia: Špička uvoľňuje neodolateľné jagavé trblietky. Ceruzka je dostupná v dvoch nadčasových odtieňoch: v čiernom (Navigli) a grafitovom (Brera).

PROFESSIONAL EYE PENCIL (DLHOTRVAJÚCA, ROZTIERATEĽNÁ CERUZKA S APLIKÁTOROM)

Ďalšia profesionálna ceruzka, ktorá zvýrazňuje líniu rias a očné viečka vrstvou jagavej farby – tento krát s kovovým leskom. Dostupná v metalickom hnedom odtieni (Isola), poslúži na orámovanie očí alebo ako očný tieň pri použití vhodného aplikátora. 

collistar_rúže_na_pery

Zdroj: Shutterstock®

DOKONALOSŤ & KOMFORT

V sofistikovanej kolekcii líčenia nemôže chýbať najúspešnejší a najviac štýlový rúž Collistar. V okamihu rozpoznateľný vďaka dizajnérskemu baleniu, predstavuje sa v trojici 100 % matných odtieňov inšpirovaných hlavným mestom Talianska: v antickom ružovom (Piazza di Spagna), nahom (Via Veneto) a čiernočervenom (Trinità dei Monti).

Unikátny svojím dizajnom, rúž s bohatou zamatovou a príjemnou konzistenciou v intenzívnych farbách charakterizuje rekordná trvácnosť a hydratačné, omladzujúce zloženie, takže pery sú hladšie a pôsobia mladšie než kedykoľvek predtým.

Testovali sme: Collistar Magic Gloss Infinite Colour lesk na pery

collistar laky na nechty

Zdroj: Shutterstock®

MÁNIA TRBLIETOK

Opäť je to o trblietkach! Inovačný lak na nechty s jemným aplikátorom v štýle očnej linky nechty vyzdobí výraznými trblietavými prvkami. Ideálny na kreslenie rôznych vzorov na čisté či nalakované nechty, ale aj na pokrytie celých nechtov s plným farebným efektom.

Dostupný v striebornom (Via Chiaia) a čiernom odtieni (Vomero). Nechtové umenie z prehliadkových mól prezrádza, že nechty počas najbližšej zimy budú nielen farebné, ale aj vyzdobené! 

Bude sa ti páčiť: TEST: COLLISTAR Oil Nail Lacquer Mirror Effect - lak na nechty


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 05.01.19 07:36

ĽŠ
karma
100.00

Lákavá línia!

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 08.01.19 19:07

ĽU
karma
100.00

dobra kozmetika

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní