- Hummus 5-krát inak
1 z 5
1. Cviklový hummus
Na cviklový hummus s jedinečnou ružovou až bordovou farbou budeme okrem ingrediencií na základný hummus potrebovať ešte cviklu. Postačí jedna cvikla strednej veľkosti. Ak nie ste najväčším fanúšikov jej chuti, pokojne použite len polovicu z nej. Cviklu najskôr buď uvaríme domäkka, alebo zabalíme do alobalu a upečieme. Následne ju nakrájame na kúsky a vhodíme do mixéra s ostatnými ingredienciami na hummus. Pokiaľ nechcete mať pokrm kvôli cvikle priveľmi sladkastý, pridajte trochu viac soli, korenia, citrónovej šťavy a pokojne i malé množstvo rasce.
Odporúčame: Ako vybrať melón správne? Máme pre teba zopár užitočných rád
Zdroj: Shutterstock®
Pravidelná dávka inšpirácií a zaujímavostí zo sveta krásy