Domáci hummus 5-krát inak: Skúsiš cviklový, pikantný či sladký?

    • Zdieľaj:
- Hummus 5-krát inak
1 z 5

1. Cviklový hummus

Na cviklový hummus s jedinečnou ružovou až bordovou farbou budeme okrem ingrediencií na základný hummus potrebovať ešte cviklu. Postačí jedna cvikla strednej veľkosti. Ak nie ste najväčším fanúšikov jej chuti, pokojne použite len polovicu z nej. Cviklu najskôr buď uvaríme domäkka, alebo zabalíme do alobalu a upečieme. Následne ju nakrájame na kúsky a vhodíme do mixéra s ostatnými ingredienciami na hummus. Pokiaľ nechcete mať pokrm kvôli cvikle priveľmi sladkastý, pridajte trochu viac soli, korenia, citrónovej šťavy a pokojne i malé množstvo rasce. 

Odporúčame: Ako vybrať melón správne? Máme pre teba zopár užitočných rád

Zdroj: Shutterstock®

1 z 5