EISENBERG línia pre citlivú pleť: V hlavnej úlohe malinový extrakt!

EISENBERG línia pre citlivú pleť: V hlavnej úlohe malinový extrakt!

Značka Eisenberg sa ujala ďalšej výzvy a vyvinula inovačnú ponuku špecifických riešení pre komfort, ochranu a upokojenie citlivej pleti po celý rok.

Tri cielené ošetrenia spájajú efektívnosť zloženia Trio-Molecular® s najnovším biotechnologickým výskumom rastlinných kmeňových buniek a prírodných aktívnych zložiek. Zloženia prípravkov, vyvinuté s ohľadom na citlivú a zraniteľnú pleť, ktorá potrebuje šetrné a regeneračné ošetrenie, sú hypoalergénne, neobsahujú parabény, farbivá ani parfumáciu.

Srdcom línie Eisenberg pre citlivú pleť je: extrakt kmeňových buniek z listov malín

Tento vo vode rozpustný patentovaný extrakt kmeňových buniek z listov malín čerpá výhody vynikajúcich antioxidačných, protizápalových a DNA ochranných vlastností. Získava sa procesom extrakcie, ktorý je prísne kontrolovaný, aby sa zachovala funkčnosť a neporušenosť všetkých jeho komponentov.

Skladá sa zo zmesi proteínov, cukrov a antioxidačných molekúl, ktoré sa prirodzene vyskytujú v rôznych častiach rastliny a ktoré sú vďaka unikátnej technológii kultúry kmeňových buniek zastúpené aj v samotnom extrakte. Bunky malín sú obzvlášť bohaté na antokyány, ktoré majú upokojujúci efekt, a tiež na drobné aktívne molekuly s efektom proti voľným radikálom. Ďalej obsahujú proteíny s enzymatickou silou, ktorá dokáže neutralizovať škodlivé oxidačné nečistoty.

Laboratórne testy preukázali, že táto aktívna zložka redukuje zápalovú reakciu na oxid dusnatý a prostaglandíny, čím redukuje riziko chronických zápalov. Výsledkom je prevencia oxidačného poškodenia a starnutia pleti vplyvom zápalov. Účinná antioxidačná činnosť aktívnej zložky bola preverená na bunkách. Zistilo sa, že podporuje dlhovekosť buniek a pritom chráni a obnovuje ich DNA. Efekt zložky na DNA bol pozorovaný pod mikroskopom pomocou kométového testu, ktorý potvrdil výhody malinového extraktu pri ochrane DNA pred poškodením v dôsledku stresových faktorov.

Odporúčame: Regenerácia, energia a okysličenie pleti v jednom kroku. Ako na to?

Eisenberg Paris

Zdroj: Shutterstock®

Ďalšie cielené aktívne zložky línie pre citlivú pleť

Filozofia pleťovej starostlivosti EISENBERG sa vždy opiera o komplexné účinky. Srdcom prípravkov je zloženie Trio-Molecular®, ktoré zaručuje omladzujúce pôsobenie, zatiaľ čo ďalšie cielené zložky reagujú špecificky a efektívne na potreby rôznych typov pleti. V línii pre citlivú a poškodenú pleť sa omladzujúci účinok spája s protizápalovou ochranou vďaka unikátnemu extraktu kmeňových buniek z listov malín. Túto kombináciu v prípravkoch dotvárajú rôzne cielené zložky: 

  • EXTRAKT KADIDLOVNÍKA pochádza zo živice stromu a je dobre známy v indickej ajurvéde pre jeho upokojujúce, uvoľňujúce a protizápalové účinky. Intenzívne bráni zápalovým procesom, čím redukuje zápaly v pleti, a taktiež bráni poškodeniam v dôsledku voľných radikálov. 
  • RASTLINNÉ OLEJE - SEZAMOVÝ, JOJOBOVÝ, AVOKÁDOVÝ A MANDĽOVÝ - jedná sa o vzácne prírodné oleje, ktoré si značka EISENBERG zvolila do svojich prípravkov pre ich efektívny zvláčňujúci, hydratačný a vyživujúci efekt na citlivú pleť. 
  • Čistý a intenzívne regeneračný OLEJ Z MASLOVNÍKA podporuje ešte lepšie zvláčnenie a poskytuje komfort citlivej a poškodenej pleti. 
  • VITAMÍNY C & E majú na pleť antioxidačný efekt. 
  • BISABOLOL pleť zvláčňuje, upokojuje a pôsobí protizápalovo. 
Eisenberg línia pre citlivú pleť

Zdroj: Shutterstock®

Comforting calming serum: upokojujúce, komfort obnovujúce sérum na tvár & oči

Prvý krok ošetrujúceho rituálu pre citlivú pleť. Vďaka svojmu inovačnému zloženiu toto delikátne sérum intenzívne upokojuje a hydratuje pleť, pričom ju zahŕňa antioxidačnými a protizápalovými výhodami. Obsahuje výťažky kmeňových buniek z listov malín, ktoré chránia dna buniek, upokojujúci výťažok kadidlovníka, ktorý zmierňuje začervenania, a tiež regeneračný a hydratačný olej zo sezamových semiačok.

ODPORÚČANÁ APLIKÁCIA: Ráno a/alebo večer zľahka vmasírujte, alebo vklepte na čistú a tonizovanú pleť tváre, očných kontúr a krku. Následne pleť ošetrite krémom Soothing Repairing Cream, alebo maskou Melt-in Repairing Mask.

Melt-inrepairing mask: Regeneračná pleťová maska na tvár & oči

Vláčna maska s rozplývavou textúrou pre okamžité upokojenie a nápravu pleti. Zloženie trio-molecular ®, extrakt kadidlovníka a antioxidačné, ako aj protizápalové vlastnosti extraktu kmeňových buniek z listov malín sú zárukou efektnívneho omladenia a regenerácie. Prírodné oleje z avokáda a sladkých mandlí v kombinácii s olejom z maslovníka podporujú dokonalý komfort a hydratáciu pleti.

ODPORÚČANÁ APLIKÁCIA: Raz až dvakrát týždenne aplikujte v bohatej vrstve na čistú pleť tváre, očných kontúr, krku a dekoltu. Nechajte pôsobiť 15 - 20 minút. Zvyšok masky vmasírujte do pleti, alebo odstráňte pomocou navlhčeného vatového tampónu. V prípade potreby pleť ošetrite vhodným denným, alebo nočným prípravkom. Masku môžete používať aj ako nočný krém, alebo nočnú masku, ako 15-denné regeneračné ošetrenie. 

Soothing repairing cream: Upokojujúci regeneračný krém - denná a nočná starostlivosť na tvár & oči

Vláčny a delikátny krém, ktorý pleť hydratuje, chráni, zmierňuje začervenané miesta a zjednocuje tón. Napráva poškodenia vyvolané vonkajšími vplyvmi vďaka antioxidačným a protizápalovým vlastnostiam extraktu kmeňových buniek z listov malín. Zloženie Trio-Molecular ® zaručuje omladzujúcu ochranu a viditeľné vyhladenie drsných miest.

ODPORÚČANÁ APLIKÁCIA: Ráno a/alebo večer aplikujte na čistú pleť tváre, očných kontúr a krku ľahkými ťahmi smerom dohora. Používajte samostatne, alebo po nanesení pleťového séra EISENBERG Comforting Calming Serum.

Líniu Eisenberg pre citlivú pleť nájdete v predaji vo FAnn parfumérií. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Ľubica Šťastná 10.05.19 06:43

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavá línia. už len zložením.

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 10.05.19 08:22

JK
karma
100.00

Wau túto kozmetiku nepoznám no vyzerá lákavo

  • 0
Odpovedať

Jana Tonhauserová 10.05.19 10:52

karma
104.00




Značku Eisenberg nepoznám, táto línia pre citlivú pleť vyzerá zložením zaújmavo..

  • 0
Odpovedať

Katarína Šugar 13.05.19 18:28

karma
108.00

skusala som zatial len vone tejto znacky, zlozenie vyzera lakavo

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní