Feng Shui workshop: Spoznaj aj ty základy čínskeho umenia!

Feng Shui workshop: Spoznaj aj ty základy čínskeho umenia!

Feng Shui – dve zázračné slovíčka, ktoré pobláznili celý svet. Kým vo svete bežne praktizované umenie a filozofia, u nás skôr fenomén, ktorý sa postupne začína propagovať a dostávať aj do našich domácnosti a životov.

Tomuto čínskemu umeniu dokonca podľahli aj známe osobnosti, ako je Cher, Madonna, Johnny Depp, Mariah Carey, Sharon Stone atď., ktoré si ho vpustili do domácnosti.

Pozri aj: Vieme, čo prináša šťastie do domova. Poznáš tieto zásady?

zlatá žaba a feng shui

Zdroj: Shutterstock®

Energia, zdravie, bohatstvo

Veríte v dobrú energiu, ktorá prispieva k celkovej harmónii v našom živote? Základom filozofie feng shui je nasmerovanie prirodzenej energie „Chi“ do života v prospech nášho zdravia, energie a bohatstva. Podľa feng shui správne usporiadanie objektov v obytných priestoroch dokáže odvrátiť zlé čchi a tým vniesť do nášho života a príbytku žiaru slnka, pozitívnu energiu a radosť.

Mnohí by si povedali, že je to skôr umenie, ktoré je určené pre poverčivých ľudí, ktorí veria v silu talizmanov, drahokamov a rôznych životných umení. Odhliadnuc od týchto poverčivých prvkov, feng shui využíva prírodné prvky v našom svete, ako je slnečné svetlo alebo zeleň, pre získanie pozitívnej energie. Dokonca vedci zistili, že farba silne ovplyvňuje našu psychológiu a fyziológiu, preto aj základom feng shui sú svetlé farby, ktoré nastoľujú harmóniu v duši aj v príbytku.

Workshop pre všetkých priaznivcov energie Chi

Chceli by ste sa o tomto starobylom čínskom umení dozvedieť oveľa oveľa viac? Chceli by ste aj vo svojom domove nastoliť harmóniu a vniesť doň pozitívnu energiu? Tak v tom prípade vás srdečne pozívame na workshop ÚVOD DO FENG ŠUEJ PRE ŠŤASTNÝ DOMOV a na workshop POKRAČOVANIE DO FENG ŠUEJ PRE ŠŤASTNÝ DOMOV, kde vám skúsená lektorka Ing. Darina Veen prezradí, ako si zariadiť svoje bývanie pre zdravie a celkovú pohodu.

Na workshope sa dozviete:

  • čo je feng shui, odkiaľ pochádza, čo je jeho cieľom
  • čo je životná energia Chi a ako náš ovplyvňuje
  • ako zariadiť bývanie pre naše zdravie a celkovú pohodu
  • prečo mať v domácnosti rastliny, ktoré a kde ich umiestniť
  • ako usporiadať nábytok v domácnosti
  • aké farby a materiály môžeme v domácnosti kombinovať
  • ako zariadiť kanceláriu atď. 

Neprehliadni: Lapač snov: Prostá dekorácia alebo magický symbol?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Alžbeta Stanková 11.09.18 19:04

AS
karma
108.00

určite pôjdem. Mala som kamarátku, ktorá o čínskom umení vedela rozprávať zaujímavo. Naučila ma vnímať veci pozitívne. Vedela mi dodať pozitívnu energiu dotykom rúk na plecia.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní