GALÉRIA plná inšpirácie: Aká kytica ku Dňu matiek poteší najviac?

GALÉRIA plná inšpirácie: Aká kytica ku Dňu matiek poteší najviac?

Všetky maminky sa majú už túto nedeľu na čo tešiť. Oslavujú totiž to, že dali život ďalšiemu človeku, v niektorých prípadoch dokonca viacerým ľuďom. Byť mamou je pravdepodobne tou najušľachtilejšou „prácou” na svete a je to nepochybne krásne, no i skutočne náročné poslanie. Aj preto si každá jedna z nás, mamičiek, zaslúži uznanie a v nedeľu 10. mája i niečo malé k tomu. Ak neviete, ako povedať svojej mamine „ďakujem”, kytica ku Dňu matiek poteší naozaj vždy!

Povedz to kvetom

Myslím, že sa zhodneme, že mamičky po celom svete majú čosi spoločné, aj keď je každá iná a unikátna. Je to práve nekonečná láska k svojim ratolestiam, ktorým by dali všetko, čo im vidia na očiach. Práve desiaty máj v tomto roku je čas, aby sa zasa na oplátku rozžiarili oči mamičiek a aby im ich deti, a to akokoľvek staré, dali najavo, že ich majú rady, že sú im vďačné. Niektoré deti možno použijú tie najkrajšie verše ku Dňu matiek, iné zvolia darček a niektoré zasa pôjdu na istotu a kúpia mamičke kyticu. A práve pre tieto deti sme si pripravili poriadnu dávku inšpirácie v podobe tejto galérie.

- Inšpirácia na kytice ku Dňu matiek
1 z 10

Ruže v tvare srdca

Nič nehovorí „ľúbim ťa" viac ako kytica ruží v tvare srdca, nemyslíte? Aj preto túto galériu odštartovala práve táto kreatívna kytica, ktorú ocení každá mamina.

Odporúčame: Dávaš jednorazové obaly do mikrovlnky? Zisti, či tam patria!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Martina Zahoranová 06.05.20 19:52

MZ
karma
109.00

ja zvyknem maminke darovať jarné kvietky tulipány

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 07.05.20 06:36

ĽŠ
karma
100.00

Krásna galéria plná inšpirácie!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní