Gosh DONODERM SKIN CARE - pleťová kozmetika, ktorá ťa dostane

Gosh DONODERM SKIN CARE - pleťová kozmetika, ktorá ťa dostane

Kozmetická línia GOSH DONODERM SKIN CARE bola vyvinutá tak, aby uspokojila každodenné potreby ošetrenia pleti mužov aj žien, vrátane tej najcitlivejšej pleti.

Od čistenia po omladzovanie, hydratáciu a skrášľovanie, línia GOSH DONODERM SKIN CARE poskytuje pleti všetko, čo si vyžaduje. Prípravky sa opierajú o sofistikovanú zmes syntetických a prírodných aktívnych zložiek.

Línia GOSH DONODERM vyniká sofistikovanou vôňou, príjemnou pre ženy aj mužov. Pudrový kvetinový buket zdôrazňuje ľahkosť čajovníka, zatiaľ čo čierne tóny vnášajú do vône hrejivosť a vláčnosť. 

Pozri aj: Definujte vlastnú silu s vôňou Christina Aguilera Definition

Micelárna čistiaca voda

Zdroj: Shutterstock®

MICELLAR CLEANSING WATER: Micelárna čistiaca voda

Micelárna čistiaca voda GOSH DONODERM MICELLAR CLEANSING WATER predstavuje komplexný čistiaci prípravok „všetko v jednom“, ktorý je prekvapivo intenzívny, a pritom šetrný k pleti.

Multifunkčný čistiaci produkt sa opiera o micelárnu technológiu. Molekuly micel pôsobia ako magnet – priťahujú nečistoty, maz a zvyšky make-upu bez dráždivého vplyvu na pleť. Pleť je dokonale čistá, hydratovaná a svieža.

  • Vhodná pre všetky typy pleti, vrátane citlivej.
  • Komplexné odlíčenie aj čistenie pleti v jednom. Čistí, odličuje a osviežuje pleť.
  • Využíva silu micelárnej technológie priťahovať nečistoty z pleti, dôkladne tak pleť čistí a hydratuje.

HLAVNÉ ZLOŽKY:

  • Cytobiol Iris A2
  • Vitamíny A, E & F

Cytobiol™ Iris A2 je aktívna zložka pre problémovú pleť. Zložená z komplexu extraktu kosatca, zinku a vitamínu A, táto zložka má za cieľ pomôcť problémovej pleti – redukuje tvorbu mazu, predchádza nadmernému lesku pleti, zabíja baktérie, spôsobujúce akné a vyrážky. Zároveň pôsobí efektívne na zmenšenie pórov.  

Vedecké štúdie preukazujú, že vitamín E (známy aj ako tokoferol) pôsobí na pleť blahodarne:

  • chráni ju pred vonkajším poškodením;
  • bráni škodlivým vplyvom UV žiarenia – hoci nie je možné ho začleniť medzi ochranné faktory;
  • výborne hydratuje.

APLIKÁCIA: Používajte ráno a/alebo večer, 7 dní v týždni.

NA ODSTRÁNENIE MAKE-UPU Z OČNÝCH KONTÚR: naneste si prípravok na vatový tampón, niekoľko sekúnd pridržte na viečkach zavretých očí a zľahka zotrite.

NA ODLÍČENIE & VYČISTENIE PLETI: navlhčeným vatovým tampónom jemne prechádzajte po pleti, až pokým odstránite všetky zvyšky make-upu a nečistôt. Neoplachujte!

Čistiaca pena

Zdroj: Shutterstock®

CLEANSING MOUSSE: Čistiaca pena

Čistiaca pena GOSH DONODERM CLEANSING MOUSSE reguluje tvorbu mazu a odstraňuje z pleti zvyšky make-upu. Zanecháva pleť dokonale čistú a matnú.

Extra jemná čistiaca pena sa predstavuje s inteligentným dávkovačom, ktorý vytvára vláčnu penovú konzistenciu pre šetrné čistenie a dotyk hydratácie na pleti. Príjemná čistá vôňa je pridanou hodnotou tohto prípravku, ktorý ocenia ženy aj muži s normálnou až zmiešanou pleťou.

HLAVNÉ ZLOŽKY: 

  • Eversoft - veľmi šetrná čistiaca zložka na báze kyseliny glutámovej, voľne sa vyskytujúcej aminokyseliny. 

APLIKÁCIA: Používajte ráno a večer. Na navlhčenú pleť tváre si aplikujte jednu až dve dávky peny. Krúživými pohybmi vmasírujte a napeňte. Vyhnite sa kontaktu s očami! Opláchnite vlažnou alebo studenou vodou. Pleť pretonizujte a ošetrite ďalšími prípravkami vášho režimu starostlivosti.

Testovali sme: Gosh GROWTH SERUM - sérum na podporu rastu obočia

Micelárne čistiace obrúsky

Zdroj: Shutterstock®

MICELLAR CLEANSING WIPES: Micelárne čistiace obrúsky

Micelárne čistiace obrúsky pre ľahké odlíčenie pleti bez porušenia jej ochrannej vrstvy. GOSH DONODERM CLEANSING WIPES sú hodvábne vláčne a hladko sa kĺžu po pleti.

Navlhčené micelárnou vodou, sú špeciálne určené na odstránenie všetkých typov make-upu, vrátane trvácnych a vodoodolných líčiacich produktov. Molekuly micel pôsobia ako magnet, zachytávajú nečistoty a zvyšky make-upu a odstraňujú ich z pleti.

V jedinom kroku je pleť odlíčená, čistá, svieža a upokojená. Extra jemné obrúsky, navlhčené micelárnou vodou, zachovávajú hydratačnú rovnováhu pleti a sú vhodné na každodenné použitie. Zanechávajú pleť čistú, sviežu a jemne hydratovanú, s pocitom úžasnej vláčnosti.

HLAVNÉ ZLOŽKY: 

  • Extrakt harmančeka
  • Vitamín E

Harmanček má antibakteriálny, protiplesňový, protizápalový a antiseptický efekt. Jeho extrakt sa považuje za hypoalergénny, pričom má schopnosť neutralizovať podráždenie pleti, pôsobením proti voľným radikálom. 

Vedecké štúdie preukazujú, že vitamín E (známy aj ako tokoferol) pôsobí na pleť blahodarne:

  • chráni ju pred vonkajším poškodením;
  • bráni škodlivým vplyvom UV žiarenia – hoci nie je možné ho začleniť medzi ochranné faktory;
  • výborne pleť hydratuje.

APLIKÁCIA: Jemne zotierajte make-up z pleti tváre a očných kontúr. Neoplachujte! Následne pleť ošetrite pleťovým a očným krémom z línie GOSH DONODERM.

Odporúčame: TEST: GOSH Anti Pollution telové mlieko

Osviežujúci očný krém

Zdroj: Shutterstock®

PRIME'N REFRESH EYE CREAM: Osviežujúci očný krém

Očný krém GOSH DONODERM PRIME´N REFRESH EYE CREAM v okamihu osviežuje unavené očné kontúry. Chladí a vypína oblasť očných kontúr, čím pleť prebúdza a skrášľuje. Okamžitá prvá pomoc pre oči, ktoré potrebujú rýchle osvieženie. Krém pleť zároveň vyživuje a rozjasňuje, zmierňuje mimické linky, tmavé kruhy a opuchy.

HLAVNÉ ZLOŽKY: 

  • Matrixyl®3000
  • Gatuline® In-Tense

Matrixyl®3000 podporuje aktiváciu regeneračných procesov v pleti a najmä na úrovni štruktúry, ktorá je poškodená UV žiarením. Matrixyl®3000 podporuje vyhladenie vrások, zlepšuje hustotu a pružnosť. Regeneračným vplyvom tejto zložky dochádza k viditeľnému zlepšeniu kvality pleti – vrásky sa redukujú, pleť je plnšia a pružnejšia. Matrixyl®3000 zmierňuje poškodzovanie vlákien v podpornej štruktúre dermy. 

Koncentrovaná spevňujúca a vrásky vyhladzujúca zložka Gatuline® in-Tense pôsobí na pleť prirodzeným liftingovým efektom. Gatuline® in-Tense je prírodná omladzujúca zložka s okamžitým pôsobením proti vráskam a ochabnutiu. Ide o extrakt kvetu astrovitej rastliny Acmella, ktorý má schopnosť reorganizovať štruktúru dermy, spevniť ju a vypnúť. Svojím stimulačným pôsobením na bunkovú činnosť Gatuline ® in-Tense obnovuje štruktúru dermy. Táto zložka dokáže navrátiť pleti charakteristiky mladej štruktúry a posilniť jej podpornú funkciu, aby dokázala sama bojovať proti strate pevnosti.

Jej efekt sa využíva v:

  • omladzujúcich pleťových produktoch;
  • produktoch na posilnenie tvárových kontúr;
  • spevňujúcich pleťových produktoch.

APLIKÁCIA: Jemne vklepte na pleť očných kontúr. Používajte ráno a vždy, keď vaše očné okolie potrebuje osvieženie. Ak sú vaše oči veľmi unavené či opuchnuté, naneste si očný krém v bohatšej vrstve a nechajte pôsobiť 10 minút. Zvyšok prípravku vmasírujte do pleti alebo zotrite papierovým obrúskom.

Neprehliadni: TEST: Gosh Colour Corrector Kit - Paletka farebných korektorov 5v1

24-hodinový hydratačný gél

Zdroj: Shutterstock®

24h MOISTURE GEL: 24-hodinový hydratačný gél

GOSH DONODERM 24h MOISTURE GEL je 24-hodinový hydratačný gél, ktorý zvlhčuje a vyhladzuje štruktúru pleti.

Zmeňte spôsob, akým rozmýšľate o svojom hydratačnom kréme, a premeňte svoju pleť! Tento krém poskytuje pleti ľahunkú hydratáciu a žiarivú dokonalosť. Gél charakterizuje zloženie s kyselinou hyalurónovou, tekutými morskými minerálmi a vitamínom E. Tento multifunkčný hydratačný gél perfektne pripravuje pleť na aplikáciu make-upu: okamžite vyhladzuje a rozjasňuje pleť, vďaka čomu je aplikácia make-upu bezchybná.

GOSH DONODERM 24h MOISTURE GEL má textúru tzv. lisovaného séra, ktoré poskytuje pleti až 24-hodinovú hydratáciu a upokojenie. Chladí a osviežuje pleť a odhaľuje jej vláčnu, hladkú štruktúru. Je vhodné pre všetky typy pleti.

Lisované séra nie sú rovnaké ako pleťové séra, s ktorými sa bežne stretávame. Vo svojej podstate sú niečo medzi sérom a hydratačným produktom. Obsahujú bohatú koncentráciu zložiek ako pleťové séra, avšak intenzívne pleť hydratujú tak, ako to robia hydratačné krémy.

HLAVNÉ ZLOŽKY: 

  • Hyaluronát sodný
  • Tekuté morské minerály
  • Vitamín E

Hyaluronát sodný je zložka vo forme drobnej molekuly, menšej než je kyselina hyalurónová. Dokáže preniknúť hlboko do pleti, pričom dokáže udržať vyšší podiel hydratácie, než akákoľvek iná zložka – až do 1.000-násobku svojej hmotnosti. Vďaka týmto vlastnostiam dosiahne hlboko do dermy, kde priťahuje a udržuje hydratáciu. Super hydratačná schopnosť hyaluronátu sodného prináša efekt v podobe zmiernenia vrások a celkovej podpory objemu pleti.   

Tekuté morské minerály – horčík a ďalšie minerály – preukázateľne podporujú tvorbu kolagénu a napomáhajú k obnove zdravých buniek v pleti. Minerály z hlbín mora v Severnom Atlantiku preukázateľne zlepšujú regeneráciu buniek, ako aj celkovú hustotu, žiarivosť a stav pleti v priebehu niekoľkých dní.

Vedecké štúdie preukazujú, že vitamín E (známy aj ako tokoferol) pôsobí na pleť blahodarne:

  • chráni ju pred vonkajším poškodením;
  • bráni škodlivým vplyvom UV žiarenia – hoci nie je možné ho začleniť medzi ochranné faktory;
  • výborne pleť hydratuje.

APLIKÁCIA: Používajte denne, ráno a/alebo večer. Aplikujte na čistú, suchú pleť tváre a krku s výnimkou očných kontúr. Používajte samostatne, zmiešajte so sérom alebo aplikujte po nanesení vášho pleťového séra GOSH DONODERM.

24-hodinový hydratačný krém

Zdroj: Shutterstock®

24h MOISTURE CREAM: 24-hodinový hydratačný krém

GOSH DONODERM 24h MOISTURE CREAM je intenzívny hydratačný krém, ktorý udržuje mladistvý vzhľad pleti. Bohatý podiel vlhkosti je ideálny pre suchú pleť, ktorej poskytuje okamžitý prílev hĺbkovej hydratácie. Vhodný pre všetky typy pleti.

Je ideálny v tom, že sa prispôsobuje nielen typu pleti, ale dokáže sa prispôsobiť klimatickým a poveternostným podmienkam. Jeho zloženie obsahuje hyaluronát sodný, tekuté morské minerály a vitamín E.

HLAVNÉ ZLOŽKY:

  • Hyaluronát sodný
  • Tekuté morské minerály
  • Vitamín E

Hyaluronát sodný je zložka vo forme drobnej molekuly, menšej, než je kyselina hyalurónová. Dokáže preniknúť hlboko do pleti, pričom dokáže udržať vyšší podiel hydratácie, než akákoľvek iná zložka – až do 1.000-násobku svojej hmotnosti. Vďaka týmto vlastnostiam dosiahne hlboko do dermy, kde priťahuje a udržuje hydratáciu. Super hydratačná schopnosť hyaluronátu sodného prináša efekt v podobe zmiernenia vrások a celkovej podpory objemu pleti.  

Tekuté morské minerály – horčík a ďalšie minerály – preukázateľne podporujú tvorbu kolagénu a napomáhajú k obnove zdravých buniek v pleti. Minerály z hlbín mora v Severnom Atlantiku preukázateľne zlepšujú regeneráciu buniek, ako aj celkovú hustotu, žiarivosť a stav pleti v priebehu niekoľkých dní.

Vedecké štúdie preukazujú, že vitamín E (známy aj ako tokoferol) pôsobí na pleť blahodarne:

  • chráni ju pred vonkajším poškodením;
  • bráni škodlivým vplyvom UV žiarenia – hoci nie je možné ho začleniť medzi ochranné faktory;
  • výborne pleť hydratuje.

APLIKÁCIA: Používajte denne, ráno a/alebo večer. Aplikujte na čistú, suchú pleť tváre a krku s výnimkou očných kontúr. Používajte samostatne, zmiešajte so sérom alebo aplikujte po nanesení vášho pleťového séra GOSH DONODERM.

Sérum na podporu kolagénu

Zdroj: Shutterstock®

COLLAGEN BOOSTER SERUM: Sérum na podporu kolagénu

Kolagénové sérum ja ako denná dávka vitamínov pre vašu pleť. Sérum využíva vysokoúčinný kolagénový komplex pre vyhladenie liniek a vrások, ako aj prevenciu ďalšieho poškodenia štruktúry pleti.  

Aktívne zložky pre výživu a ochranu pleti sa v okamihu absorbujú, prenikajú do hlbších vrstiev pleti a poskytujú jej dlhotrvajúce výsledky. Podporný efekt séra je prospešný pre všetky typy pleti.

Intenzívne omladzujúce ošetrenie obsahuje vysokú koncentráciu aktívnych zložiek. Poskytuje pleti výrazné povzbudenie, čím aktivuje jej funkcie, dodáva jej energiu, podporuje regeneračné a obnovujúce procesy, ktoré sa s vekom spomaľujú. Je ideálne pre dehydrovanú pleť s viditeľnými prejavmi starnutia, pretože je bohaté aj na množstvo hydratačných zložiek pre okamžité zvlhčenie, výživu a vitálny vzhľad pleti.

HLAVNÉ ZLOŽKY: 

  • Matrixyl Morphomics
  • Hyaluronát sodný
  • Tekuté morské minerály

Matrixyl Morphomics sa opiera o výskum aktívnych matrikínov. Podporuje redukciu vertikálnych liniek (linky zívania, linky smiechu, nazolabiálne linky), ako aj vrások okolo očí pre uvoľnenejší výraz už po 6 týždňoch aplikácie. Táto zložka podporuje tvorbu kolagénu typov I, III, IV a VI.

Hyaluronát sodný je zložka vo forme drobnej molekuly, menšej, než je kyselina hyalurónová. Dokáže preniknúť hlboko do pleti, pričom dokáže udržať vyšší podiel hydratácie, než akákoľvek iná zložka – až do 1.000-násobku svojej hmotnosti. Vďaka týmto vlastnostiam dosiahne hlboko do dermy, kde priťahuje a udržuje hydratáciu. Super hydratačná schopnosť hyaluronátu sodného prináša efekt v podobe zmiernenia vrások a celkovej podpory objemu pleti.  

Tekuté morské minerály – horčík a ďalšie minerály – preukázateľne podporujú tvorbu kolagénu a napomáhajú k obnove zdravých buniek v pleti. Minerály z hlbín mora v Severnom Atlantiku preukázateľne zlepšujú regeneráciu buniek, ako aj celkovú hustotu, žiarivosť a stav pleti v priebehu niekoľkých dní.

APLIKÁCIA: Ráno a večer používajte na čistú pleť tváre a krku. Aplikujte samostatne pred nanesením ošetrujúceho krému alebo primiešajte do vášho krému. Spôsob nanesenia:

  • aplikujte rovnomerne na tvár a krk po čistení;
  • následne použite hydratačný krém.

Pozri aj: MARLIES MÖLLER beauty haircare: Luxusná vlasová starostlivosť

Sérum s vitamínovým komplexom

Zdroj: Shutterstock®

VITAMIN COMPLEX SERUM: Sérum s vitamínovým komplexom

Intenzívne ošetrenie s vysokým podielom aktívnych zložiek. Toto ľahké hydratačné sérum je bohaté na vitamíny C, B a kyselinu hyalurónovú s cieľom nápravy problémových partií tváre, na ktorých sa objavujú chybičky krásy.

Dokonale výživné a ochranné sérum s vitamínovým komplexom GOSH DONODERM VITAMIN COMPLEX SERUM v okamihu preniká aj do hlbších vrstiev pleti a poskytuje jej trvácne výsledky. Blahodarne pôsobí na všetky typy pleti.

HLAVNÉ ZLOŽKY: 

  • Niacínamid
  • Vitamín C
  • Hyaluronát sodný
  • Tekuté morské minerály
  • Vitamín E

Niacínamid je rozpustnou formou vitamínu B3. Je to mimoriadne efektívna omladzujúca zložka s výnimočnou znášanlivosťou s pleťou. Pôsobí proti viditeľným prejavom starnutia viacerými spôsobmi:

  • zlepšuje funkcie bariéry prostredníctvom vedecky potvrdených účinkov, napríklad prevenciou straty vody;
  • pozitívne vplýva na stav pleti tým, že zmierňuje začervenané miesta; je vhodnou alternatívou pre podporu odolnosti veľmi citlivej pleti;
  • zlepšuje vzhľad a štruktúru pleti podporou syntézy kolagénu;
  • má hrejivý efekt, vďaka čomu stimuluje krvný obeh; rovnako efektívne pôsobí ako zosvetľujúca zložka – zosvetľuje a rozjasňuje pigmentové nerovnosti.

Efektívnosť:

  • stimuluje syntézu kolagénu vo fibroblastoch;
  • významne predchádza strate vody z epidermy;
  • redukuje nadmernú pigmentáciu;
  • pôsobí upokojujúco.

Výhody:

  • zvyšuje pružnosť;
  • zlepšuje hydratáciu;
  • posilňuje bariéru pleti;
  • zmenšuje póry.

Vitamín C patrí k najvýživnejším zložkám a najintenzívnejším antioxidantom, ktoré sú pre telo a obzvlášť pre pleť veľmi dôležité. Bojuje proti voľným radikálom, predchádza prejavom starnutia a bráni poškodeniu pleti v dôsledku toxínov. Vitamín C je stavebným prvkom, ktorý pleť využíva na tvorbu kolagénu a iných proteínov, ktoré pleť potrebuje pre mladistvý vzhľad.

Hyaluronát sodný je zložka vo forme drobnej molekuly, menšej, než je kyselina hyalurónová. Dokáže preniknúť hlboko do pleti, pričom dokáže udržať vyšší podiel hydratácie, než akákoľvek iná zložka – až do 1.000-násobku svojej hmotnosti. Vďaka týmto vlastnostiam dosiahne hlboko do dermy, kde priťahuje a udržuje hydratáciu. Super hydratačná schopnosť hyaluronátu sodného prináša efekt v podobe zmiernenia vrások a celkovej podpory objemu pleti.  

Tekuté morské minerály – horčík a ďalšie minerály – preukázateľne podporujú tvorbu kolagénu a napomáhajú k obnove zdravých buniek v pleti. Minerály z hlbín mora v Severnom Atlantiku preukázateľne zlepšujú regeneráciu buniek, ako aj celkovú hustotu, žiarivosť a stav pleti v priebehu niekoľkých dní.

Vedecké štúdie preukazujú, že vitamín E (známy aj ako tokoferol) pôsobí na pleť blahodarne:

  • chráni ju pred vonkajším poškodením;
  • bráni škodlivým vplyvom UV žiarenia – hoci nie je možné ho začleniť medzi ochranné faktory;
  • výborne pleť hydratuje.

APLIKÁCIA: Ráno a večer používajte na čistú pleť tváre a krku. Aplikujte samostatne pred nanesením ošetrujúceho krému, alebo primiešajte do vášho krému. Spôsob nanesenia:

  • aplikujte rovnomerne na tvár a krk po čistení;
  • následne použite hydratačný krém.
Sérum na ošetrenie T-zóny

Zdroj: Shutterstock®

T-ZONE REFINING SERUM: Sérum na ošetrenie T-zóny

Intenzívne ošetrenie pre rovnováhu pleti s vysokým podielom aktívnych zložiek. Sérum s výnimočne ľahkou konzistenciou má za cieľ upokojiť pleť a vrátiť jej stav rovnováhy. Reguluje tvorbu mazu, zmenšuje póry a redukuje nadmerný lesk. Výsledkom je čistá a upokojená pleť.

Aktívne zložky v sére pleť vyživujú a chránia, prenikajú do vnútorných vrstiev a poskytujú pleti dlhotrvácne výsledky. Sérum je vhodné pre všetky typy pleti, poteší však najmä mastnú a aknóznu pleť, ktorá ocení jeho upokojujúce účinky. Sérum neobsahuje olejové zložky.

HLAVNÉ ZLOŽKY: 

  • Miniporyl
  • Kyselina salicylová
  • Hyaluronát sodný
  • Tekuté morské minerály

Miniporyl je patentovaná zložka vyvinutá z výťažku ďateliny lúčnej. Efektívne zmenšuje póry a obnovuje rovnováhu pleti, čím predchádza opätovnému zväčšovaniu pórov. Zložka pôsobí viacnásobným efektom na zjemnenie štruktúry pleti s rýchlym výsledkom: reguluje tvorbu mazu a redukuje veľkosť pórov.

  • Efekt na zmenšenie pórov 3v1: Miniporyl™ pôsobí proti 3 hlavným mechanizmom, ktoré vedú k zväčšeniu pórov, čím póry nielen zmenšuje, ale zároveň významne prispieva k bezchybnej a jednotnej pleti.
  • Zlepšenie keratinizácie: Zrohovatené bunky na povrchu pleti upchávajú póry a mechanicky ich zväčšujú.
  • Regulácia tvorby mazu: Zväčšenie pórov je obzvlášť viditeľné na mastnej a problematickej pleti, kde sa póry zvyčajne zväčšujú v dôsledku nadmerného množstva mazu. Redukciou tvorby mazu sa tak predchádza prílišnému otvoreniu pórov.
  • Sťahujúci efekt: Strata pevnosti a pružnosti tkaniva pleti vedie k porušeniu štruktúry pórov, čo vedie k zväčšeniu pórov. Zlepšením pružnosti pleti sa štruktúra pórov upravuje a póry sa uzatvárajú.  

Kyselina salicylová je exfoliačná zložka, ktorá je svojím chemickým zložením podobná aspirínu. Podobne ako aspirín, aj táto kyselina odstraňuje začervenanie a zápaly.

Hyaluronát sodný je zložka vo forme drobnej molekuly, menšej, než je kyselina hyalurónová. Dokáže preniknúť hlboko do pleti, pričom dokáže udržať vyšší podiel hydratácie, než akákoľvek iná zložka – až do 1.000-násobku svojej hmotnosti. Vďaka týmto vlastnostiam dosiahne hlboko do dermy, kde priťahuje a udržuje hydratáciu. Super hydratačná schopnosť hyaluronátu sodného prináša efekt v podobe zmiernenia vrások a celkovej podpory objemu pleti.  

Tekuté morské minerály – horčík a ďalšie minerály – preukázateľne podporujú tvorbu kolagénu a napomáhajú k obnove zdravých buniek v pleti. Minerály z hlbín mora v Severnom Atlantiku preukázateľne zlepšujú regeneráciu buniek, ako aj celkovú hustotu, žiarivosť a stav pleti v priebehu niekoľkých dní.

APLIKÁCIA: Ráno a večer používajte na čistú pleť tváre a krku. Aplikujte samostatne pred nanesením ošetrujúceho krému alebo primiešajte do vášho krému. Spôsob nanesenia:

  • aplikujte rovnomerne na tvár a krk po čistení;
  • následne použite hydratačný krém.
Ochranný a fixačný sprej

Zdroj: Shutterstock®

PRIME'N SET SPRAY: Ochranný a fixačný sprej

GOSH DONODERM PRIME´N SET SPRAY je ľahký fixačný sprej, ktorý udrží váš make-up svieži, predĺži jeho trvácnosť a ochráni pleť pred vonkajšími nečistotami. Vynikajúci produkt v línii GOSH DONODERM SKIN CARE LINE. Obľúbený medzi profesionálmi, udržuje make-up na mieste po celý deň.

HLAVNÉ ZLOŽKY:

  • CITYGUARD+
  • Hyaluronát sodný

CITYGUARD+ je inovačný komplex, zložený z dvoch zložiek morského pôvodu: koncentrovanej morskej vody, doplnenej o energiu dodávajúce zložky a oligoalginátu s vysokou molekulárnou hmotnosťou, s účinkom proti nečistotám. Oligoalginát formuje na povrchu pleti vrstvu, pripomínajúcu „druhú kožu“, ktorá pôsobí ochranne a uvoľňuje do hlbších vrstiev pleti koncentrovanú morskú vodu.

Hyaluronát sodný je zložka vo forme drobnej molekuly, menšej, než je kyselina hyalurónová. Dokáže preniknúť hlboko do pleti, pričom dokáže udržať vyšší podiel hydratácie, než akákoľvek iná zložka – až do 1.000-násobku svojej hmotnosti. Vďaka týmto vlastnostiam dosiahne hlboko do dermy, kde priťahuje a udržuje hydratáciu. Super hydratačná schopnosť hyaluronátu sodného prináša efekt v podobe zmiernenia vrások a celkovej podpory objemu pleti.  

APLIKÁCIA: Po nanesení make-upu nastriekajte na pleť tváre, pričom majte oči zatvorené. Prípravok nechajte voľne zaschnúť. Počas dňa opätovne používajte pre osvieženie make-upu. Vyhnite sa kontaktu s očami.

Bude sa ti páčiť: TOUS Your Moments: Vôňa pre dievča, ktoré sa nikdy nezastaví

Krém na ruky & nechty

Zdroj: Shutterstock®

HAND & NAIL CREAM: Krém na ruky & nechty

GOSH DONODERM HAND & NAIL CREAM je intenzívne ošetrujúci krém na omladenie a hydratáciu suchej, drsnej pokožky rúk. Zvláčnite si pokožku rúk a posilnite nechty týmto skvelým krémom s ľahunkou konzistenciou! Výživné zloženie sa rýchlo absorbuje, pričom hĺbkovo povzbudzuje a ošetruje pokožku. Chráni ju pred vysušujúcimi dennými vplyvmi a minimalizuje prejavy starnutia.

HLAVNÉ ZLOŽKY: 

  • Vitamín E
  • Niacínamid
  • Vitamín C
  • Olej z maslovníka

Vedecké štúdie preukazujú, že vitamín E (známy aj ako tokoferol) pôsobí na pokožku blahodarne:

  • chráni ju pred vonkajším poškodením;
  • bráni škodlivým vplyvom UV žiarenia – hoci nie je možné ho začleniť medzi ochranné faktory;
  • výborne hydratuje.

Niacínamid je rozpustnou formou vitamínu B3. Je to mimoriadne efektívna omladzujúca zložka s výnimočnou znášanlivosťou s pokožkou. Pôsobí proti viditeľným prejavom starnutia viacerými spôsobmi:

  • zlepšuje funkcie bariéry prostredníctvom vedecky potvrdených účinkov, napríklad prevenciou straty vody;
  • pozitívne vplýva na stav pokožky tým, že zmierňuje začervenané miesta; je vhodnou alternatívou pre podporu odolnosti veľmi citlivej pokožky;
  • zlepšuje vzhľad a štruktúru pokožky podporou syntézy kolagénu;
  • má hrejivý efekt, vďaka čomu stimuluje krvný obeh; rovnako efektívne pôsobí ako zosvetľujúca zložka – zosvetľuje a rozjasňuje pigmentové nerovnosti.

Efektívnosť:

  • stimuluje syntézu kolagénu vo fibroblastoch;
  • významne predchádza strate vody z epidermy;
  • redukuje nadmernú pigmentáciu;
  • pôsobí upokojujúco.

Výhody:

  • zvyšuje pružnosť;
  • zlepšuje hydratáciu;
  • posilňuje bariéru;
  • zmenšuje póry.

Vitamín C patrí k najvýživnejším zložkám a najintenzívnejším antioxidantom, ktoré sú pre telo a obzvlášť pre pokožku veľmi dôležité. Bojuje proti voľným radikálom, predchádza prejavom starnutia a bráni poškodeniu pokožky v dôsledku toxínov. Vitamín C je stavebným prvkom, ktorý pokožka využíva na tvorbu kolagénu a iných proteínov, ktoré sú potrebné pre mladistvý vzhľad.

Olej z maslovníka je zložený z nasýtených a nenasýtených mastných kyselín, pričom obsahuje aj vitamíny A, E, F a karotén. Vitamíny A a E pôsobia upokojujúco, hydratačne a podporujú kolagén. Vitamín F obsahuje esenciálne mastné kyseliny, ktoré pokožke poskytujú ochranný a hojivý efekt. Olej z maslovníka je významnou hydratačnou a regeneračnou zložkou. 

APLIKÁCIA: Používajte denne na pokožku rúk a nechty pre hydratáciu, ochranu a posilnenie. Aplikujte ráno, večer a kedykoľvek počas dňa. Zľahka vmasírujte do pokožky rúk, pričom sa zamerajte aj na oblasť nechtov a nechtovej kožtičky.

Neprehliadni: SALVATORE FERRAGAMO AMO FERRAGAMO - koncentrát modernej ženskosti

SOS BALM: SOS balzam

GOSH DONODERM SOS BALM bol vyvinutý pre upokojenie a ošetrenie suchej a poškodenej pleti pier, ako aj suchej a drsnej nechtovej kožtičky. Balzam v okamihu nanesenia zvláčňuje, vyhladzuje a rozjasňuje. 

HLAVNÉ ZLOŽKY: 

  • Olej z maslovníka
  • Provitamín B5
  • VITASKIN® E

Olej z maslovníka je zložený z nasýtených a nenasýtených mastných kyselín, pričom obsahuje aj vitamíny A, E, F a karotén. Vitamíny A a E pôsobia upokojujúco, hydratačne a podporujú kolagén. Vitamín F obsahuje esenciálne mastné kyseliny, ktoré pokožke poskytujú ochranný a hojivý efekt. Olej z maslovníka je významnou hydratačnou a regeneračnou zložkou. 

Provitamín B5, alebo pantenol je alkoholovou formou vitamínu B5. Pri aplikácii na pleť sa premieňa na vitamín B5, ktorý má intenzívnu schopnosť hydratovať, upokojovať, hojiť a regenerovať. Provitamín B5 je často využívanou zložkou kozmetických produktov pre jeho schopnosť zvlhčovať pleť – priťahuje vodu a bráni jej úniku. Ako zvlhčujúca zložka poskytuje stabilitu bariére pleti, redukuje stratu vody, zlepšuje nielen hydratáciu, ale aj vláčnosť a pružnosť. Je ideálnou zložkou pre ošetrenie suchej a drsnej pleti.

VITASKIN®E sa získava z oleja zo zrniek malín, ktorý je bohatý na kyseliny Omega 6 a 3, ako aj vitamín E. Má maximálny regeneračný efekt na poškodenú či spálenú pokožku, uvoľňuje spálenie od slnka, poškodenie vyvolané náročnými klimatickými podmienkami, drsným peelingom či dermabráziou, ako aj poškodenia zrelej pleti so spomalenými procesmi obnovy.

APLIKÁCIA: GOSH DONODERM SOS BALM aplikujte na suché pery alebo nechtovú kožtičku podľa potreby.

Kozmetická línia GOSH DONODERM SKIN CARE je dostupná v sieti FAnn parfumérií. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní