10 vecí, na ktoré by Rak nemal dopustiť

10 vecí, na ktoré by Rak nemal dopustiť
  • 24.07.2016
  • Silvia Karasová

Raci sú možno na prvý pohľad chladní a nedostupní, v skutočnosti sú však len opatrní. Keď si získate ich dôveru a oni vás pustia do svojho sveta, zistíte, že tak muži ako aj ženy narodené v tomto znamení, sú citlivé, miestami až precitlivelé bytosti. Ak ste sa aj vy narodili v tomto vodnom emocionálnom znamení, nemali by ste zabúdať na starostlivosť o seba. Dnes vám rady pripomenieme 10 vecí, na ktoré by žiaden Rak nemal dopustiť.

Odporúčame prečítať: Objavte 6 potravín, ktoré pomáhajú likvidovať akné

10 vecí, na ktoré by Rak nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

ČOKOLÁDA A SLADKÉ
 

Ideálne s čo najväčšou mierou. Avšak len vy samé najlepšie viete, aký vplyv má na vás cukor pretavený do sladkej mliečnej čokolády... Blahodárny. Pomáha vám bojovať s vašimi depresívnymi myšlienkami, smútkom na duši, odstraňuje pochmúrne nálady aj mraky nad vašou dušou. Keďže ale máte sklony takmer k závislosti na sladkostiach, musíte túto svoju lásku držať na uzde. Všetkého priveľa totiž škodí.



POZOR NA ŽALÚDOK



Od sladkosti rovno prejdeme na váš kompletný jedálniček, nad ktorým by pravdepodobne zalamoval rukami nejeden šéfkuchár. Zdravé stravovanie možno nie je vašou výsadou a obvykle prechádzate z extrémne nezdravej stravy po extrémne "zdravú", až žiadnu. Posnažte sa nájsť kompromis. Práve znamenie Raka má totiž za najcitlivejšie miesto žalúdok. Pri nepravidelnom a nezdravom stravovaní sa vám problémy s ním začnú objavovať už vo veľmi mladom veku.



SLZY A SMIECH



Keď to na vás príde (obvykle v čase splnu, alebo novu), poplačte si do vankúša, či na pleci milovanej osoby. Nezabúdajte sa však ani veľa smiať. Práve úsmev na perách a dobrosrdečný smiech vám pomáha prekonávať životné prekážky s väčšou ľahkosťou. Neberte všetko tak vážne a tragicky.

Odporúčame prečítať: Je vám horúco? Vypnite si vlasy na 5 spôsobov.

10 vecí, na ktoré by Rak nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

LÁSKA



Aby ste sa cítili úplné, potrebujete vo svojom živote lásku. Čím viac jej bude, tým lepšie. Ako sme už spomínali, Rak je veľmi emotívne znamenie, ktoré sa vlastne celý svoj život pohybuje na akomsi pomyselnom emocionálnom kolotoči. Veľmi ľahko sa vie zamilovať, o to ťažšie však odmilovať. Problémy s rozchodom máva dokonca aj vtedy, keď sa počas vzťahu zamiluje do niekoho iného. Vernosť nie je totiž jeho najsilnejšia stránka, paradoxne si však Rak viac ako ktokoľvek iný potrpí na rodinu. Ak v tom máte zmätok nie ste samé, Raka vlastné pocity taktiež vedia priviesť do šialenstva.




DETI



O tom, čo sme spomenuli kúsok vyššie - že Rak je rodinne založené znamenie, sa dočítate snáď v každej jednej horoskopovej charakteristike. O to väčšie prekvapenie pre vás môže byť, keď zistíte, že mladý muž, alebo žena v tomto znamení po rodine netúžia. Rak je jednoducho typ človeka, ktorý musí na rolu zodpovedného rodiča dospieť. Každý z nich si na to vyhradí individuálny čas, niekomu to môže trvať aj viac ako niekoľko desaťročí. Keď už však Rak rodičom je, robí všetko pretom aby pre svoje dieťa urobil čo najviac. Minimálne sa s ním pokúsi o priateľstvo na celý život.



MORE A VODA



Ste vodné znamenia a tak niet divu, že vás to z času na čas ťahá k vode. Počúvnite toto vábenie a hoďte svoje telo aj myseľ do vĺn. More, či jazero vás prečistia, nabijú novou energiou a zrelaxujú ako nič iné.

Odporúčame prečítať: Prečo si v lete vychutnať morskú soľ?

10 vecí, na ktoré by Rak nemal dopustiť

Zdroj: Shutterstock®

UMENIE



Rozvíjajte svoj talent a umelecké nadanie, nech už ho máte v ktorejkoľvek kultúrnej oblasti. Raci sú poväčšine zruční, šikovní, kreatívni a nápadití. Mnohí z nich majú hudobné, výtvarné, či tanečné nadanie. Radi ale tiež radi strihajú, modelujú, varia, kreslia, či jednoducho umenie len obdivujú. Je to pre vás istá forma relaxu, nezanedbávajte ju.




SNY



Snívanie je pre mnohé z vás ako druhá realita. Dajte si však pozor na to, aby ste neskĺzli do stavu, kedy si zabudnete zložiť z očí ružové okuliare. Ak máte problém vidieť skutočnosť aká naozaj je, počúvnite svoju spriaznenú dušu a nechajte si poradiť. Čo sa týka vašich životných snov, robte všetko preto, aby ste sa ich snažili naplniť, a aby vaše sny neostali len snami.




DOMOV



Najbezpečnejšie sa cítite, keď máte nad hlavou vlastnú strechu. Domov pre vás znamená akýsi bod istoty a bezpečia. Miesto kam sa môžete vždy vrátiť, ukryť pred svetom. Starajte sa o svoj domov, tak po estetickej, ako aj energetickej stránke. Vnášajte doň harmóniu a negatívne pocity z neho vypuďte. Podobne negatívne nastavených ľudí si doň radšej ani nevpusťte.



CESTOVANIE



Aj keď ste skôr takí domáci, radi objavujete aj iné miesta. Doprajte si pravidelné cestovanie, dovolenky, oddych a dobrodružstvo. Nové miesta a zážitky vás posúvajú ďalej a obohacujú váš nielen snový život. Nebojte sa preto nových vecí a spiatočku hoďte vždy len v tom najnutnejšom prípade.

Odporúčame prečítať: Láska na dlani - vyčítajte si osud z ruky


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Krátka 26.07.16 20:02

SK
karma
114.00

jediný RAK u nas je svokra, niečo by aj sedelo

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní