Aj psy majú svoj horoskop

Aj psy majú svoj horoskop
  • 10.07.2016
  • Silvia Karasová

Áno, môže sa to zdať pritiahnuté za vlasy, ale prečo? Psíčkarky obvykle veľmi dobre vedia, kedy sa ich chlpatý miláčik narodil. A teda aj to, akému znameniu jeho dátum narodenia prislúcha.

A keďže zverokruh je už sám o sebe odvodený od slovíčka určenom pre zvieratá, horoskop a jeho charakteristiku pokojne môžete aplikovať aj na svoje zvieratko.

Dnes sa pozrieme na psíkov, a už zajtra na mačky. Možno vďaka tomu svojho miláčika aj lepšie pochopíte, prinajmenšom sa aspoň zabavíte :)

Odprúčame tiež: Zdravý recept: Jednoduché zemiakové placky zo sladkých zemiakov

Aj psy majú svoj horoskop

Zdroj: Shutterstock®

BARAN - o tomto ohnivom znamení je známe, že sú pomerne tvrdohlaví. Podobne sa môže správať aj váš psík, ktorého výchovu by ste mali podchytiť už v útlom veku, inak vám bude doslova povedané skákať po hlave. Psy v tomto znamení vždy vedia dať jasne najavo, ak si ich niekto nevšíma a z ich uhla pohľadu by mal. Tieto zvieratká vedia byť aj žiarlivé a málokedy po svojom boku strpia iného psa, či nebodaj mačku. Horko-ťažko si zvyknú aj na dieťa, výnimkou urobia len vtedy, že sa stanú najlepšími kamarátmi.

BÝK - kto hľadá pokojného psíka, mal by voliť toho s májovým narodením, prípadne do úvahy pripadá aj koniec apríla. Keď sme ale spomínali, že znamenie Baran je tvrdohlavé, vedzte, že o Býkovi to platí niekoľkonásobne. Túto svoju povahovú črtu ale dáva najavo len vtedy, ak mu vyslovene zasahujete do jeho obľúbeného pohodlia. Títo psíkovia priveľmi akčného pána neocenia, vy zas nemusíte oceniť fakt, že mu bude lepšie doma na gauči, než strážiac pri plote.

BLÍŽENCI - ľudia z tohto znamenia sa vyznačujú skvelými komunikačných schopnosťami, a o psoch sa dá povedať, že sú podobne "ukecaní". Vaše zvieratko síce asi nebude patriť k tým najtichším, avšak pyšné môžete byť na jeho inteligenciu. Sú hravé, bystré, milí, prítulné a hlavne obetavé. Radi sa učia nové veci a okrem chutného jedla potrebujú k svojmu životu aj neustále nové impulzy.

RAK - tento psík je maximálne rodinne založený. Bude zastávať role, aké mu určíte a ešte aj čosi navyše. S láskou sa postará o mačku, či akékoľvek iné zvieratko, ktoré do vášho rodinného "gangu" patrí. Bude vám strážiť dieťa, kým vy budete od únavy odpadávať, a na dôvažok vám pomôže ešte aj s upratovaním, či nákupom. A za to všetko nebude od vás žiadať nič iné, len bezhraničnú lásku.

Odporúčame prečítať: Vyliečte si zlomené srdce liečivým kameňom

Aj psy majú svoj horoskop

Zdroj: Shutterstock®

LEV - aj psíkovia z tohto ohnivého znamenia sú hravé a dobrodružné. Ak nejaké šteniatka vedia vyviesť neplechu, sú to práve tie "levie". Pozor, aby vám neušli z domu, keďže sa radi vydávajú na dobrodružné cesty, aj bez vášho zvolenia. Na druhej strane si bude tiež často vyžadovať vašu pozornosť a nie, nikdy s tým neprestane :)

PANNA - podobne ako ľudia, vraj aj psy narodené v tomto pragmatickom znamení, sú maximálne poriadkumilovní. Odskúšané to nemáme, avšak ak by to bola pravda, gratulujeme vám. Všetko, čo takýto psík vykonáva (vraj už od útleho veku), robí s láskou, opatrnosťou a hlavne starostlivo. Nemusíte sa tak obávať rozbitých váz, či zničených kobercov. Pozor len, aby zdieľal aj váš postoj k upratovaniu, inak sa vás môže snažiť zmeniť.

VÁHY - že zvieratá nemajú umelecké sklony? O tom vás zaručene presvedčí pes v znamená estetických Váh. Toto vzdušné znamenie častokrát lieta v oblakoch a realita mu akosi uniká. Občas zasnený sa vám preto môže zdať aj váš psík, to len preto, lebo vo svojej fantázii možno práve objavil najchutnejšie granule na svete. Nesnažte sa týchto psíkov cvičiť k boju, ani v nich neprebúdzajte lovecké schopnosti. Radšej než by sa mali pustiť do konfliktu z miesta činu ujdú.

ŠKORPIÓN - ženy aj muži z tohto znamenia sú známi milovníci. Ak nechcete mať doma veľa šteniatok, viete, čo robiť. Psíka z tohto znamenia môžete nenávidieť, no nikdy nie na dlho. Ak vás chce získať na svoju stranu, hodí na vás taký pohľad, že mu nebudete vedieť odolať. Na druhej strane vie byť aj pekne komplikovaný a hádavý. Závisí od situácie.

Odporúčame prečítať: Luna a jej vplyv na našu dovolenku

Aj psy majú svoj horoskop

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC - po Levovi ďalší dobrodruh. Tento psík by si najradšej zbalil pár vecí a vydal sa na okružnú cestu svetom. Rád objavuje nové miesta, tie staré sa mu totiž rýchlo zunujú. Vie sa zabaviť aj sám, no keďže vo dvojici je to väčšia sranda, bude od vás pravdepodobne vyžadovať, aby ste mu venovali dostatok voľného času. Ak to neviete, môže začať upadať do depresií, alebo od vás rovno utiecť.

KOZOROŽEC - kto hľadá vo svojom psíkovi "parťáka" do každej situácie, ale hlavne na zábavu, v miláčikovi v znamení Kozorožca sa môže sklamať. Zmysel pre humor mu chýba, za to vlastnosť urážať sa nie. Z toho psíka si rozhodne nerobte žarty a nenúťte ho ani k túleniu, hladkaniu. Musíte mu dať dostatok priestoru, aby pri vás vedel dýchať a jednoducho akceptujte niektoré jeho maniére, kedy je napríklad rád sám.

VODNÁR - pes v tomto znamení je jasný protiklad psa Kozorožca. Je zábavný, rád sa hrá, smeje (áno, smeje!), urobí čokoľvek, aby ste sa smiali s ním. Časom zistíte, že má tiež bohatú fantáziu a dokonca kreatívne, nanešťastie aj deštruktívne sklony. Ak ale oželiete pár rozbitých pohárov, objavíte v ňom skvelého spoločníka.

RYBY - slovné spojenie "psie oči" dokonale sadnú na zvieratká z tohto znamenia. A nemusia byť ani psy. Ich pohľad vás dojme, rozplače, obmäkčí. Darmo ste si pomysleli, že ukážete kto je tu pánom, pri psíkovi v znamení Rýb to bude náročnejšie. Našťastie majú tak vďačnú povahu, že sa komplikovaného života s nimi nemusíte obávať.

Odporúčame prečítať: Koloidné striebro – v čom nám dokáže pomôcť?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní