Aké je dieťa narodené v roku Kohúta

Aké je dieťa narodené v roku Kohúta
  • 24.01.2017
  • Silvia Karasová

Čakáte bábätko, alebo máte v pláne tento rok svoju rodinu o jedného člena rozšíriť? V tom prípade ste tie, ktorých sa bude týkať ohnivý Kohút obzvlášť. Už sme si písali, že rok 2017 je podľa čínskeho horoskopu rokom ohnivého Kohúta, a ten bude mať teda aj vplyv na všetky bábätka, ktoré sa pod jeho "vládou" narodia.

A to v čase od 28.januára 2017 do 15.2.2018. Aké dieťatko vás čaká, s akými povahovými vlastnosťami? Aké nároky naň mať, ale čomu sa pri jeho výchove vyhnúť? Aj v tom vám môže poradiť čínsky horoskop.



Kohút je nebojácny


Malý Kohútik patrí k tým odvážnejším znameniam čínskeho horoskopu. Guráž mu nechýba, nech sa deje, čo sa deje. Dupľom ak ide o niečiu česť, ešte viac o jeho vlastnú. Kohút z duše neznáša nespravodlivosť a tak sa nedivte, že sa zastane vždy slabších, menších, citlivejších... A pritom sa vôbec nebude dívať na svoju veľkosť, či vek. Kohút sa nebojí nikoho a ničoho, čo sa mu však nanešťastie môže sem tam aj nevyplatiť. Poväčšine však nebezpečnú situáciu zachráni svojou šikovnosťou a inteligenciou. A tak sa namiesto súboja pästí, pustí radšej do argumentačnej bitky. 

Jeho nebojácnosť je výhodou aj v tom, že s malým Kohútom môžete ísť kamkoľvek. Obľubuje aj cudziu spoločnosť, aj neznáme miesta. Jeho zvedavosť hrá v tomto smere prím.

Odporúčame prečítať: Čínsky rok 2017 - rok ohnivého Kohúta

Dieťa narodené v roku Kohúta

Zdroj: Shutterstock®

Kohút je snaživý

Či doma, v škôlke, škole, na prvej brigáde... Kohút je špecifický v tom, že si jasne ide za svojím cieľom. Nemusíte ho tlačiť k tomu, aby sa vzdelával, pokladá to za samozrejmosť. Dokonca mnohé deti narodené v tomto znamení, berú do rúk knihy samé od seba, alebo sú aspoň kapitolu vopred. Opäť za to do istej miery môže aj ich zvedavosť, pretože Kohút jednoducho potrebuje poznať odpovede na všetko. A keď mu ich neposkytnete vy, hľadať ich bude v knižnici, kamennej, či virtuálne. A ak mu ich aj poskytnete, pre istotu si vaše tvrdenia ešte radšej overí. Pri tomto dieťati tak obvykle zistíte, že domáce úlohy kontrolovať nemusíte a že v žiackej knižke sa iná známka ako jednotka obvykle ani nevyskytuje.

Odporúčame prečítať: Horoskop na rok 2017 – pre všetkých 12 znamení



Kohút je tvorivý


Keďže spolu so snaživosťou kráča bok po boku aj tvorivosť, ak máte doma malého Kohútika, nezabudnite túto jeho stránku podporovať. A to tak pri kúpe hračiek, ako aj pri výbere hier, či povinností. Toto znamenie mimoriadne rado vymýšľa, pretvára, objavuje, fantazíruje. Je od prírody iniciatívne, šikovné, múdre a ešte aj s umeleckým talentom. Snažte sa objaviť ho v ňom čím skôr, aby ste ho mohli rozvíjať už od útleho detstva. 
 

Dieťa narodené v roku Kohúta

Zdroj: Shutterstock®

Kohút je kritický


Keď sa vám zdá, že sme malého Kohúta doteraz len vychvaľovali, vedzte, že má aj svoju "temnú" stránku. Kohút je veľmi, naozaj veľmi kritický. A k tomu všetkému ešte aj priamočiary. To znamená, že vám bez hanby, aj rozmyslenia povie kdekoľvek a pred kýmkoľvek doslova čokoľvek. Ešte horšie však je to, že sa obvykle nemýli. A keď vám raz niečo vyčíta, tak je to oprávnene. Na jeho kritiku si radšej čím skôr zvyknite a snažte sa z nej zobrať pre seba len to pozitívne. Inak vám v tomto smere bude malý Kohút liezť pekne na nervy. Ale tak v dobrom samozrejme :)

Odporúčame prečítať: 7 feng shui rád pre lásku


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Krátka 24.01.17 22:48

SK
karma
114.00

zajímavé

  • 0
Odpovedať

Iveta Moravčíková 26.01.17 12:23

IM
karma
100.00

uvidíme, ked sa to narodí aké to bude

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní