Dieťa Lev – čím vás poteší a čím prekvapí?

Dieťa Lev – čím vás poteší a čím prekvapí?
  • 25.07.2016
  • Silvia Karasová

Začala sa nám vláda ohnivého znamenia Lev. Ten je známy ako kráľ zvierat a podobné tendencie správania majú aj ľudia narodení v tomto znamení. Ak máte doma malé „Levíča“, alebo ste práve v jeho očakávaní, máte sa na čo tešiť. S dieťatkom narodeným v znamení Leva sa totiž rozhodne nudiť nebudete. Na čo sa pri jeho výchove pripraviť? Odpoveď vám dajú aj hviezdy.

Odporúčame prečítať: 10 vecí, na ktoré by Rak nemal dopustiť

Dieťa Lev – čím vás poteší a čím prekvapí?

Zdroj: Shutterstock®

Čo vás poteší?

Vaše malé Levíča sa rozhodne v živote nestratí. Má veľa energie, je večne usmiate a neustále v pohybe. Jeho vládnucou planétou je Slnko, a takéto slniečko bude aj z vášho dieťatka. Je hravé, prítulné, veselé, radosť zo života z neho priam srší. Je tiež veľmi učenlivé, mnohé deti narodené v tomto znamení začnú chodiť a rozprávať skôr než ich rovesníci.

Sú tiež veľmi bystré a samoučenlivé, takže sa pripravte ma prekvapenia v podobe nových slovíčok, pohybov, či mimiky, ktoré ste ho vy nenaučili. 

Odporúčame prečítať: Zázračné bylinky - Levanduľa, rozmarín, žihlava, šalvia a bazalka

Dieťa Lev – čím vás poteší a čím prekvapí?

Zdroj: Shutterstock®

Čo vás rozhodí?

Keď sa spomenie tvrdohlavé znamenie vybaviť sa vám môže hneď Baran, Býk, ale tiež Lev. Tvrdohlavé sú už deti z tohto znamenia a prejaví sa to vždy, keď sa im budete snažiť postaviť na odpor. Teda z ich pohľadu. Tieto detičky bývajú svojhlavé a keď si raz niečo vezmú do hlavy, musia to uskutočniť stoj čo stoj. Vtedy nedbajú ani na hrozby v podobe trestov, za svojím cieľom pôjdu napriek vášmu rezolútnemu „nie“.

Malí ani veľkí Levi nepoznajú kompromisy a aj keď budete mať snahu naučiť ich, pôjde to len veľmi ťažko a pomaly. Na vine je tak trochu ich samoľúbosť a vyššie ego než bežne ľudia mávajú. Berte to ale tak, že aj také malé Levíča sa pod vplyvom svojej vládnucej planéty cíti ako rodený vodca a je preňho nepochopiteľné, že by sa malo hocikomu podriadiť.

Odporúčame prečítať: Aj mačky majú svoj horoskop

Dieťa Lev – čím vás poteší a čím prekvapí?

Zdroj: Shutterstock®

Na čo si dať pozor?

Rozhodne na ich dobrodružné chúťky. Deti, ale aj dospelí ľudia narodení v tomto znamení v sebe majú putovné sklony. Na jednom mieste dlho nevydržia a ich túžba po spoznávaní, skombinovaná so zvedavosťou ich vedie stále ďalej od domova.

Ľahko dosahujú úspechy, v škole, medzi deťmi, aj v prvých láskach. Snažte sa ale mať jeho ego pod kontrolou, inak si o sebe priskoro začne namýšľať priveľa a jeho vidina o sebe samom stúpne kdesi do výšin. Odtiaľ sa mu však ťažšie bude dívať na vás ostatných. 

Odporúčame prečítať: Luna a jej vplyv na našu dovolenku


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Iveta Moravčíková 25.07.16 17:10

IM
karma
100.00

sedi najmä tvrdohlavost

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 26.07.16 19:53

SK
karma
114.00

žiadneho malého levíka zatiaľ doma nemáme, prečítam si aj tak

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní