Dieťa Rak – čím vás poteší a čím prekvapí?

Dieťa Rak – čím vás poteší a čím prekvapí?
  • 17.07.2016
  • Silvia Karasová

Júlové dni patria z veľkej väčšiny znameniu Raka. Aj keď sa nadvláda tohto znamenia pomaly, ale isto končí, predsa mu ešte len pár dní patrí.

Možno máte malého „Račíka“ doma aj vy, alebo vás jeho príchod potešil, či ešte len poteší. Nech je to ako tak, dieťa v znamení Raka je pre rodičov obzvlášť potešením. Samozrejme aj ono dokáže hnevať a postaviť si hlavu, vo svojej podstate je však citlivé, úprimné a dobrosrdečné. 

Odporúčame prečítať: Aj psy majú svoj horoskop

Dieťa Rak – čím vás poteší a čím prekvapí?

Zdroj: Shutterstock®

Čo vás poteší?

Práve jeho milá povaha, ktorou si ľahko vie získať nielen rodinu, ale aj širšie okolie. Rak je znamením vody, ktorá je charakteristická pre emócie a emocionálne povahy. Väčšina z týchto detí sú usmievavej a veselej povahy, radi sa maznajú, túlia, nechávajú bozkávať aj objímať. Ich smiech sa nesie celou domácnosťou od rána do večera.

Sú pokojné a keď sa hrajú, nepotrebujú pritom zdemolovať všetky izby a hračky. Pri hraní si neraz vystačia aj samé. Medzi obľúbené „hračky“ patria aj knihy. Stačí sa im trochu povenovať a učenie im pôjde ako po masle. Daný predmet ich však musí baviť. 

Odporúčame prečítať: Vyliečte si zlomené srdce liečivým kameňom

Dieťa Rak – čím vás poteší a čím prekvapí?

Zdroj: Shutterstock®

Čo vás rozhodí?

Podobne ako rak v prírode, aj deti v tomto znamení málokedy idú k veci priamo. Svoj cieľ radšej obídu dookola, len aby boli čo najviac nenápadné. V takýchto prípadoch sa darmo môžete vypytovať, čo ich trápi, odpoveď jednoducho nedostanete. Napriek tomu, že bývajú veľmi veselé, aj oni mávajú svoje muchy a nálady, pozor preto na postavenie Mesiaca, najmä v splne, môžu byť nervózne a podráždené.

Vtedy je dieťa Rak hádavé a dokáže druhých poriadne raniť slovami. V inom prípade sa zakuklí samé do seba a na chvíľu sa prestane rozprávať. Stačí ho nechať pár minút osamote, aby prišlo na iné myšlienky a upokojilo sa a zmení sa späť na vášho sladkého miláčika. 

Odporúčame prečítať: Luna a jej vplyv na našu dovolenku

Dieťa Rak – čím vás poteší a čím prekvapí?

Zdroj: Shutterstock®

Na čo si dať pozor?

Dieťa Rak máva veľké sny, ružové okuliare a odvážne plány. Nie vždy o nich hovorí, zvykne si ich však napríklad zakresľovať či zapisovať do tajného denníčka. Občas má skreslené videnie reality, ako rodičia by ste mu preto mali pomôcť nežne a jemne ukázať správne cestičky.

Pre harmonický vývoj potrebujú bezpečie domova viac ako ktokoľvek iný. Doprajte mu dostatok súkromia keď vidíte, že to potrebuje. Snažte sa ale tiež venovať mu čo najviac. Dieťa Rak miluje najviac zo všetkého kruh svojich najbližších, rodinné tradície, oslavy a pohodu, ktorá z toho plynie. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní