Dieťa Váhy - čím vás poteší a čím prekvapí?

Dieťa Váhy - čím vás poteší a čím prekvapí?
  • 19.09.2016
  • Silvia Karasová

Ak sa vám narodilo dieťa v znamení Váhy, alebo niekto z vašich blízkych je práve v očakávaní, vedzte že sa môžete tešiť na milé a poslušné dievčatko či chlapčeka.

Váhy sa vyznačujú silným zmyslom pre estetiku aj spravodlivosť a dieťa v tomto znamení vám to už od útleho veku dá jasne najavo. Akou charakteristikou sa ešte podľa hviezd tieto deti vyznačujú?

Odporúčame prečítať: Akú energiu nám dodáva naše oblečenie?

Dieťa Váhy - čím vás poteší a čím prekvapí?

Zdroj: Shutterstock®

Čo vás poteší?


V prvom rade ich milá a dobrosrdečná povaha. Škodoradosť im rozhodne nič nevraví a už spomínaný zmysel pre pravdu a spravodlivosť sú len bodkou za ich čestnou povahou. Odkedy sa naučia aspoň ako tak chodiť a rozprávať môžete si byt isté že budú mať ochranárske sklony tak k Vám ako aj k iným deťom. Postavia sa vždy ma stranu toho utláčaného, je im jedno či ich protivníkom bude hoc aj dospelý alebo o hlavu väčšie dieťa. Malé váhy Vám tiež nikdy nezaklamú, nepodvedú vás a rozhodne sa nenechajú vpliesť do intríg.


Odporúčame prečítať: 10 vecí, na ktoré by Váhy nemali dopustiť

Dieťa Váhy - čím vás poteší a čím prekvapí?

Zdroj: Shutterstock®

Čo vás rozhodí?


O tomto vzdušnom znamení je dobre známe, že čas od času strácajú zmysel pre realitu. Aj dieťa Váhy vie byť zasnené a nosiť ružové okuliare až kým sa nepotkne a tie mu nedopadnú a nerozbijú sa. Vtedy býva nešťastné a sklamané z celého sveta. Vašou úlohou bude ho objať a vysvetliť že na svete neexistuje len zlo, ale tiež dobro.


Apropo jeho postoj k dobru vie byť tiež občas frustrujúci. Dieťa v tomto znamení ťažšie chápe rozdiel medzi klamstvom a milosrdnou lžou preto si musíte dávať obzvlášť veľký pozor aj na svoje správanie.

Odporúčame prečítať: Farby, ktoré vám prezradia, čo vás trápi

Dieťa Váhy - čím vás poteší a čím prekvapí?

Zdroj: Shutterstock®

Čo vás prekvapí?


Aj napriek tomu, že vo vašej rodine niet nikoho s umeleckými sklonmi, hviezdy dávajú deťom narodeným v tomto znamení viaceré vlohy. Možno ich to neťahá k športu alebo technickým prácam, ale za to ako ryba vo vode sa budú cítiť napríklad v múzeu, divadle, či so štetcom v ruke. Rozvíjajte ich nadanie už od útleho veku, pokojne ich prihláste aj na viacero krúžkov. Svoj talent totiž mnohí ľudia zo znamenia Váh dokážu uplatniť aj v dospelosti a umením sa aj živiť.

Odporúčame prečítať: Éterické oleje majú všestranné využitie pre zdravie


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní