Horoskop na mesiac október (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Horoskop na mesiac október (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)
  • 02.10.2016
  • Silvia Karasová

Desiaty kalendárny mesiac nám chtiac nechtiac pripomína, že jeseň je už nepochybne tu. A spolu s ňou už aj vidina pomaly ale isto blížiacich sa Vianoc a príchod nového roka. Ak sa vám zdá, že predbiehame, riadime sa len tým, že čas neskutočne letí. Ak už roku 2016 máte v týchto chvíľach dosť, alebo naopak bol k vám viac než štedrý a ste zvedavé, čo by ešte mohol priniesť, nakuknite spolu s nami do lunárneho kalendára, čo na nás ešte chystá október.

Odporúčame prečítať: Babské rady - ako ovplyvniť pohlavie bábätka?

Horoskop na mesiac október (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

PANNA

Vaším znamením Luna uzatvorila september. Do prvých októbrových dní tak aj vďaka novu, vstupujete plné sebavedomia a odvahy prekonať čokoľvek. Cítite, že najbližšie obdobie vám prinesie zmeny, no ste bez obáv. Luna aj hviezdy teraz stoja na vašej strane. V októbri si dajte akurát pozor na oslabenú imunitu. Nepodceňujte počasie, vonku už máme naozaj jeseň. Vaše zdravie sa začne kolísať niekedy uprostred mesiaca v čase splnu (16.10.), ktorý sa ponesie v Baranovi a potom sa prehupne do Býka. Doprajte si horúci kúpeľ, bylinkové čaje aj zvýšený prísun vitamínov. Do vášho znamenia vstupuje Luna 26. a 27.10. A vy opäť budete vedieť, že Šťastena stojí pri vás.

Odporúčame prečítať: Prvá pätica najobľúbenejších ženských mien a ich význam

VÁHY

Vášmu znameniu patrí prvý októbrový víkend. Luna v nove vám prináša nový pohľad na veci. Dokonca máte možnosť splniť si aj niektoré svoje sny. Pod vplyvom októbrovej Luny sa totiž môžu začať vo vašom živote diať magické veci. Verte svojej intuícii, spriaznenej duši aj svojim snom. V čase októbrového splnu (16.10.), ktorý sa ponesie v ohnivom Baranovi, sa radšej nepúšťajte do hádok. Dupľom ak máte doma, alebo na pracovisku konfliktnú osobu. Radšej si kusnite do jazyka a svoje si povedzte, až o tri dni na to, keď už Luna s istotou sedí v praktickom Býkovi. Tak ako sa vaším znamením október začínal, ním sa bude október aj končiť. Opäť platí, počúvnite svoju intuíciu.

Horoskop na mesiac október (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

ŠKORPIÓN

Október je tak trochu aj vaším znamením, najmä jeho druhá polovica. Októbrový nov, ktorý pripadol na sobotu 1.10. a pokračuje ešte ďalšie dva dni vám otvorí oči. Možno je to aj blížiacimi sa narodeninami, možno niečím iným, tak či tak cítite, že sa akosi meníte. K niektorým veciam začínate pristupovať zodpovednejšie a mnohé z vás akoby chceli prehupnúť do ďalšej životnej etapy. Osud vám je naklonený preto smelo do toho. Ak si nie ste isté, počúvnite svoj šiesty zmysel najmä v čase okolo 3.-5.10., kedy Luna prechádza vaším znamením.

Odporúčame prečítať: Akú energiu nám dodáva naše oblečenie?

STRELEC

Ak smútite, prestaňte. Ak sa veselíte, pokračujte v tom. Rok 2016 pre mnohé z vás nebol najľahším, a síce nie je ešte jeho koniec, najbližšie týždne vás čakajú už len príjemné emócie. Nebojte sa, všetko zvládnete. Po svojom boku máte ešte stále dostatok ľudí na ktorých sa môžete spoľahnúť. Nebojte sa opýtať o radu, pomoc. Ak je treba vyplačte sa svojej bútľavej vŕbe, ale potom vstaňte a snažte sa tešiť aj z maličkostí. Krušnejšie chvíle budete pociťovať v čase okolo splnu – 16.10., kedy sa Luna ponesie v ohnivom Baranovi. Potom už bude všetko jednoduchšie, stačí len veriť vo svoju vnútornú silu.  

Horoskop na mesiac október (PANNA, VÁHY, ŠKORPIÓN, STRELEC, KOZOROŽEC, VODNÁR)

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC

Október mnohým z vás priniesol zhoršený zdravotný stav. V najbližších dňoch je teda podstatné, aby ste sa konečne začali o seba starať. Luna prechádza do vášho znamenia od ôsmeho do desiateho októbra. Pozor si v týchto dňoch dávajte na stravu, vyhnite sa alkoholu, ale aj rizikovým športom. Úrazy, ale aj konfliktné situácie vám hrozia v čase okolo splnu – 16.10. Mesiac sa vtedy bude nachádzať v ohnivom Baranovi, zapríčiní aj zvýšený stres, napätie a bolesti hlavy. Ďalšie dni sú vhodné na masáž, odľahčiť by ste mali najmä svoju krčnú chrbticu.

Odporúčame prečítať: Farby, ktoré vám prezradia, čo vás trápi

VODNÁR

Jeseň patrí po lete k vášmu ďalšiemu obľúbenému obdobiu. Ste ochotné pretrpieť aj daždivé dni, pokiaľ máte vo svojom okolí ľudí, na ktorých je spoľahnutie. Nanešťastie vám desiaty kalendárny mesiac otvorí očí a ukáže, že osoba o ktorej ste si mysleli, že jej môžete dôverovať, je v skutočnosti falošná. Nebojte sa spáliť mosty pri tých, ktorí vás len zneužívajú. Najlepšie obdobie na koniec, respektíve nový začiatok bude vo vašom prípade od 11. do 13.októbra, kedy Mesiac prechádza vaším znamením. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Soňa Krátka 02.10.16 21:51

SK
karma
114.00

prečítam dcére

  • 0
Odpovedať

Patrícia Paškanová 09.10.16 12:43

PP
karma
91.00

No uvidíme :)

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 18.10.16 20:19

PV
karma
113.00

Som Kozorožec a vychádza to - chorá som bola, brat je tiež toto znamenie a mal úraz, no už len tá masáž chýba.. ale aj to bude..!! :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní