Horoskop na rok 2017 - znamenie Kozorožec

Horoskop na rok 2017 - znamenie Kozorožec
  • 02.01.2017
  • Silvia Karasová

Vy sa na jednej strane môžete tešiť na úspešný pracovný rok, na strane druhej nečakajte veľmi uspokojenie v oblasti lásky. Celkovo však rok 2017 prinesie len také zmeny, ktoré vám skôr, či neskôr prinesú do životov osoh. Nech ich už na začiatku budete vnímať akokoľvek, vedzte, že všetko zlé je naozaj na niečo dobré.

Už prvé januárové dni sa s vervou pustite do nových pracovných povinností. Stoja pred vami nové výzvy a aj keď máte obavy, nič to, s trochou šťastia to určite dáte. Rok 2017 bude pre vaše znamenie najmä o učení a naberaní nových životných skúsenosti. Odhoďte bokom svoju tvrdohlavosť a prijmite nové situácie tak, ako sa vám predstavia.

Čo mať v roku 2017 vždy pri sebe?

Zrkadlo. A nie kvôli tomu, aby ste sa mohli kedykoľvek prepudrovať, aj keď i to nie je na zahodenie. Zrkadlo vám ale v roku 2017 bude nastavovať vašu pravú tvár a zároveň vás bude vyzývať k tomu, aby ste zahodili svoju masku, ktorú v spoločnosti zvyknete nosiť. Okrem zrkadielka sa vám v kabelke zíde aj nejaká „nezábudka“ – teda čosi vaše vlastné vymyslené, vďaka čomu by ste si vždy spomenuli, že na to a to ste zabudli. S pamäťou to totiž máte teraz horšie, môžu za to jednak starosti, ktoré ste si na plecia dali a jednak aj vaša roztržitosť. Ak budete mať pocit, že je to s vašou pamäťou akútne, zaobstarajte si napríklad ginko, ktoré pamäť podporuje. 

Odporúčame prečítať: Ako dodržať novoročné predsavzatia?

Horoskop na rok 2017 - znamenie Kozorožec

Zdroj: Shutterstock®

Čo prinesie rok 2017 v oblasti lásky, rodiny a vzťahov?


V láske sa objavia akési trhliny. V niektorých prípadoch za ne dokonca bude môcť tretia osoba. Buď sa zapletiete do milostného trojuholníku, ale si nechávate radiť od osoby, ktorá vám nechce dobre. Hrozí tiež obrovské narušenie vášho súkromia, aj porušenie dôvery. Obzvlášť pozor by ste si mali dať okolo marca. Buďte obozretné a všímajte si čo sa vôkol vás deje.

Ak ste dlhodobo vo vzťahu, na jar vám prospeje krátka dovolenka. Na nej by ste si mali vyrozprávať všetko, čo vás trápi. Bez ohľadu na to, ako to dopadne.

Odporúčame prečítať: 10 vecí na ktoré by Kozorožec nemal dopustiť

Horoskop na rok 2017 - znamenie Kozorožec

Zdroj: Shutterstock®

Čo prinesie rok 2017 v oblasti práce a financií?

Takmer samé dobré správy. Avšak musíte si byť vedomé toho, že bez práce nie sú koláče. V roku 2017 by ste mali na sebe dôkladne popracovať. Na svoj zoznam novoročných predsavzatí si pripíšte svoje dávne sny, ako napríklad naučiť sa plynule francúzsky, konečne si urobiť vodičák, alebo kurz asertivity. Vzdelávajte sa a pracujte na sebe.

Už začiatkom nového roka by ste mali začať objavovať svoje slabé stránky a postupne ich odstraňovať. Ak zaspíte na vavrínoch, ešte pred letom budete mať na pracovisku vážny problém. 

Odporúčame prečítať: Dieťa Kozorožec – čím vás poteší a čím prekvapí?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Soňa Krátka 01.01.17 13:08

SK
karma
114.00

tiež zaujímavé

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Neuschlová 02.01.17 17:51

AN
karma
109.00

Snáď to ani v tej láske nebude až také zlé :)

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 02.01.17 17:52

PV
karma
113.00

Fajn , samé dobré správy budú v Novom roku 2017.. No skôr by som brala angličtinu ako franc.. Ale teším sa ,čo mi prinesie Nový začiatok ,budem zase o rok staršia a môdrejšia.. ;-)

  • 0
Odpovedať

Mária Zámečníková 22.01.17 13:55

MZ
karma
-1.00

Hlavne, aby sa darilo :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní