Júnové postavenie Luny – čo nám prinesie?

Júnové postavenie Luny – čo nám prinesie?
  • 03.06.2017
  • Silvia Karasová

V druhej polovici júna nám oficiálne štartuje leto, no teploty už v týchto dňoch leto nielenže pripomínajú, oni letom v podstate aj sú. Je tak najvyšší čas definitívne zabudnúť na zimu, aj strasti, ktoré vám priniesla a tešiť sa na slnečné obdobie, ktoré mnohé z nás nabije pozitívnou energiou. Aby ste v júni nevymeškali tie najdôležitejšie dni, pozreli sme namiesto vás do lunárneho kalendára, aby ste zistili kedy a v akom znamení budú tohtoročné mesačné fázy.

Odporúčame prečítať: Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! I. časť

JÚNOVÝ SPLN – 9.6.2017

Júnový spln bude priať všetkým dobrodruhom. Ponesie sa totiž v ohnivom znamení Strelca, ktorý okrem spoločenského úspechu praje i cestám. Obvykle je síce spln na akési výlety nie práve najideálnejší, keďže vo všeobecnosti je väčšina z nás počas splnu podráždenejšia, nervóznejšia i nepozornejšia. Strelcova bystrosť a odvaha však tieto vlastnosti potlačí do úzadia. Opačná situácia ale môže nastať ak sa niekým necháme vytočiť a svoj hnev nebudeme vedieť ovládať. Pomôcť by mali meditačné i relaxačné techniky. Ak v tomto období budete cítiť až priveľa energie, dajte sa na šport. Choďte sa vyblázniť niekam k vode, zatancujte si, alebo doprajte svojmu telu ranný / večerný beh. Júnový spln je zároveň „poslednou“ šancou očistiť svoje telo pred letom od toxínov a tiež zhodiť pár neželaných kíl. Melónová diéta nakopne váš metabolizmus i obličky.  

Júnové postavenie Luny – čo nám prinesie?

Zdroj: Shutterstock®

JÚNOVÝ NOV – 24.6.2017

Keď Mesiac na oblohe na chvíľu „zanikne“, vieme, že máme nov. Ten má rovnakú magickú silu ako i spln, avšak je o niečo zmierlivejší. Júnový nov sa ponesie v znamení vodného Raka, ktorého vládnucou planétou je práve Luna a tak jeho moc bude teraz ešte silnejšia. Nov v nás posilní vlastnosti, ktoré sú pre Raka typické. Budeme vyhľadávať blízkosť svojich priateľov i rodiny, budeme túžiť po bezpečí rodinného kruhu a po milých a nenáročných zážitkoch. Pokiaľ vám v tomto čase príde clivo, vyhľadajte svoju spriaznenú dušu a vyplakajte sa jej na pleci. Rak posilňuje aj tvrdohlavé správanie, pozor, aby ste si ním nenarobili zbytočných priateľov. Konfliktom sa vyhýbajte najmä na pracovisku. 

Odporúčame prečítať: Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! II. časť

Júnové postavenie Luny – čo nám prinesie?

Zdroj: Shutterstock®

JÚNOVÉ ŠTVRTE – 1.6.2017 a 17.6.2017

Prvá štvrť pred splnom bola prvého júna a niesla sa nám v znamení Panny. Jej vplyv môžeme cítiť aj dnes, i keď už ju pomaly nahrádza znamenie Váhy. Štvrť pred splnom je príznačná tým, že Luna výrazne pribúda. Spolu s ňou v tomto júnovom čase aj náš kritický pohľad, vrátane sebakritiky. Ak chceme skoncovať s nejakým zlozvykom teraz je ten ideálny čas!

Odporúčame prečítať: Čo vám prezradí váš sen o láske?

Druhá štvrť je obdobie pred novom – kedy Luna výrazne ubúda a dosiahne akurát svoju polovicu. Tá júnová sa nesie v znamení Rýb, ktoré podobne ako Rak prinášajú so sebou peknú kôpku emócií. Tým negatívnym nepodľahnite a naopak tie príjemne si plným priehrštím užite. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní