Muž v znamení Býka - 5 vlastností, ktoré na ňom ženy milujú

Muž v znamení Býka - 5 vlastností, ktoré na ňom ženy milujú
  • 25.04.2017
  • Silvia Karasová

Koniec apríla plus májové dni, to v oblasti astrológie znamená nástup znamenia Býk. Tento tvor je známy svojím pozitívnym vzťahom k prírode, svojimi ambíciami a zároveň rodinnými sklonmi. Býk je možno občas uhundraný, tvrdohlavý, kritický, či pohodlný, no keď ho bližšie spoznáte, okúzli vás minimálne piatimi vlastnosťami, ktoré nenechajú chladnú žiadnu dámu. Pretože ako zrodenec zemského znamenia vie byť Býk mimoriadne očarujúci. Podobne ako ženy, aj muži narodení v tomto znamení majú silnú charizmu, ktorej nie je problém podľahnúť. Najmä ak nehľadáte po svojom boku vetroplacha, ale človeka s rozvahou a racionálnym úsudkom.



 NA JEHO ROZHODNUTIA A SĽUBY JE SPOĽAHNUTIE

Muži narodení v Býkovi si za tým, čo vyslovia, alebo prisľúbia vždy stoja. Možno v mladosti nebývajú veľmi presní, rokmi však zistia, že ženám imponuje, keď pre nich dokážu zastávať rolu chrabrého hrdinu. Jeho výhodou je fakt, že má vysoké IQ, i keď sa môže miestami zdať, že Býk reaguje spomalene, spomalený rozhodne nie je. Potrebuje len zvážiť všetky možnosti a alternatívy, aby vyslovil tú, za ktorou si už potom bude neoblomne stáť. 

Odporúčame prečítať: 7 životných povier, ktoré sa oplatí si (ne)všimnúť

Muž v znamení Býka - 5 vlastností, ktoré na ňom ženy milujú

Zdroj: Shutterstock®

MUŽI V TOMTO ZNAMENÍ SÚ OBZVLÁŠŤ TRPEZLIVÍ


Čo ocenia najmä dámy, ktoré pravidelne niekde meškajú. S nervami zo zlata ich bude partner narodený v Býkovi čakať na chodbe / v aute / pred domom / v reštaurácii a ako správny gentleman na meškanie svojej milej radšej neupozorní. Ale pozor, to, že je Býk trpezlivý neznamená, že môžete jeho trpezlivosť skúšať donekonečna. Aj on má svoje hranice, i keď v porovnaní s ostatnými chlapmi mimoriadne posunuté. Napriek tomu, vedzte, že keď vám vaše prehrešky odpustí raz, dvakrát, trikrát, na ten štvrtý už bude naozaj očakávať vašu "nápravu". 

Odporúčame prečítať: 4 účinné techniky ako sa zbaviť zlosti a predýchať hnev



 VYNIKAJÚ V SPÁLNI I V KUCHYNI



Býci sú gurmáni a platí to tak v láske, ako aj v sexe. Dámy, ktoré majú po svojom boku tohto chlapa o tom vedia svoje. Muž Býk potrebuje prejaviť svoju dominantnú stránku, to však neznamená, že by mu chýbala neha. Rád ovoniava, ochutnáva aj experimentuje. A opäť to platí rovnako v spálni, ako i v kuchyni. Mimochodom na obidvoch miestach oceníte aj jeho vyššie spomínanú trpezlivosť.

Muž v znamení Býka - 5 vlastností, ktoré na ňom ženy milujú

Zdroj: Shutterstock®

SÚ DO VOZA I DO KOČA


I keď sa toto spojenie používa skôr pri ženách, bude to jedna z vecí, ktorá vám napadne keď spoznáte muža narodeného v znamení Býka bližšie. Zistíte, že s ním môžete prežiť neobyčajne obyčajný život, v ktorom však nebudú chýbať prekvapenia, dobrodružstvá, sem tam nejaký adrenalín, ale tiež pohoda a obyčajná radosť. Tešte sa na spoločné chvíle na gauči, ale tiež pri mori, či ďalekej expedícii. Síce trvá na racionálnych rozhodnutiach, keď mu však svoje plány rozumne vyargumentujete, nechá sa prehovoriť takmer na čokoľvek. 

Odporúčame prečítať: Čo hovorí feng shui na kvety vo vašej domácnosti?



 KEĎ STRATÍTE HLAVU, POMÔŽE VÁM JU NÁJSŤ



Keď stratíte hlavu, či pevnú zem pod nohami. Muž v znamení Býka vám, bude vždy oporou, najmä vo chvíľach, keď zabudnete na zdravý úsudok. Pomôže vám zložiť si z očí ružové okuliare, i keď to bude preňho znamenať, že ho na okamih znenávidíte. Myslí dopredu a želá si vaše šťastie, preto ho nechajte pre vás urobiť to najlepšie čo vie - triezvo vám poradiť. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Soňa Kelemenová 25.04.17 08:42

SK
karma
86.00

poznám len býčice..... to sú riadne čertice.....

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 25.04.17 17:45

PV
karma
113.00

Švagor je býk .. Niečo na tom bude , ale nie všetko je pravda - s tou trpezlivosťou - neviem ??!!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní