Novembrové postavenie Luny – čo nám prinesie?

Novembrové postavenie Luny – čo nám prinesie?
  • 05.11.2016
  • Silvia Karasová

Každý kalendárny mesiac sa opakujú štyri tie isté lunárne fázy, ktoré sú však predsa len vždy iné. Najviac našu pozornosť zvykne upútať spln, kedy na nebi svieti neprehliadnuteľný  Mesiac.

Svoje vlastné čaro majú ale aj ďalšie fázy, ako je prvá, či posledná štvrť, alebo nov.

Pozrite sa spolu s nami, čo si pre nás novembrová Luna nachystala.

Odporúčame prečítať: Magické triky pre osamelé

NOVEMBROVÝ NOV – 29.11.2016

Výrazne ubúdajúcim Mesiacom a hlavne novom sa jedenásty kalendárny mesiac uzavrie. Novembrový nov sa ponesie v znamení ohnivého Strelca, ktorý bude mimoriadne silne vplývať na všetkých dvanásť znamení. Pokiaľ si niečo naozaj veľmi prajete, práve tento nov vám môže napomôcť k splneniu vašich želaní. Strelec vám totiž dodá odvahu, ale aj nápady, ako svoje sny zrealizovať a premietnuť do praxe. Nov má zas sám o sebe čarovnú moc, ktorá po magickej stránke sľubuje naplniť naše najtajnejšie priania. Samozrejme tie sa nestanú len tak samé od seba, ale musíme sa o ne aj samé pričiniť. Našťastie novembrový nov budeme môcť považovať aj za akýsi deň Šťasteny, keďže viacerým sa v živote udejú príjemné „náhody“, aj osudové stretnutia. 

Odporúčame prečítať: Trápia vás bolesti? Vyskúšajte zenovú meditáciu

Novembrové postavenie Luny – čo nám prinesie?

Zdroj: Shutterstock®

NOVEMBROVÝ SPLN – 14.11.2016

Pozor na zlú náladu, podráždenosť a nervozitu. Novembrový spln bude mať tendenciu tieto negatívne pocity vniesť do viacerých domácností, či na pracoviská. Luna prechádza v tento deň zemským Býkom, ktorý sa síce vyznačuje obdivuhodnou trpezlivosťou, avšak spln môže túto vlastnosť zatratiť. Aby ste sa vyhli bolestiam krčnej chrbtice, hlavy, aj žalúdka, pre tento deň by ste mali striktne dodržať hneď viacero pravidiel. Ráno začnite rozcvičkou a myslíme to bez srandy. Keď sa prinútite aspoň dnes precvičiť svoje stuhnuté svaly, znížite riziko, že večer svojím krkom nebudete môcť ani pohnúť. Okrem pohybu, by ste rozhodne nemali preťažiť svoj žalúdok, keďže spln je už sám o sebe „alergický“ na ťažké jedlá, dupľom v Býkovi, ktorý len ťažko ovláda svoje gurmánske potreby. Po zobudení si preto doprajte aj pohár vlažnej vody a tekutiny dopĺňajte po celý deň. Na svoj jedálničke dnes zaraďte ľahké, bezmäsité jedlá. 

Odporúčame prečítať: Aké znamenie sa hodí k tomu vášmu?

Novembrové postavenie Luny – čo nám prinesie?

Zdroj: Shutterstock®

NOVEMBROVÉ ŠTVRTE – 7.11.2016 a 21.11.2016

Prvá štvrť štartuje v pondelok siedmeho novembra v znamení Vodnára. Ide o fázu, počas ktorej Mesiac intenzívne pribúda a pomaly, ale isto sa pripravuje na spln. V tieto dni môžete dopriať svojmu telu viac pohybu, duši zas viac spoločenských kontaktov. Dariť sa bude najmä vašej kreativite, čo ocenia obzvlášť začínajúce podnikateľky.

Odporúčame prečítať: Zázračné bylinky - Levanduľa, rozmarín, žihlava, šalvia a bazalka

Posledná štvrť je fáza, ku ktorej dochádza týždeň po splne. Tá novembrová sa ponesie v znamení Leva, ktorého ohnivosť „posadne“ takmer každého. Nechajte sa unášať jeho bojovnosťou a tú využite tak v škole / práci, ako aj doma, či v partnerských vzťahoch. Ak chcete presadiť svoju pravdu a ste o nej 100% presvedčené, práve teraz máte vysoké šance. Pozor len na unáhlené impulzívne rozhodnutia.  

Novembrové postavenie Luny – čo nám prinesie?

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní