V čom sú ženy v znamení Blížencov najlepšie?

V čom sú ženy v znamení Blížencov najlepšie?
  • 17.05.2017
  • Silvia Karasová

Narodili ste sa v čase od 22.mája do cca 22.júna? Hrdo si hovoríte Blíženec? Alebo naopak nejaká dáma z tohto vzdušného znamenia patrí medzi vašich blízkych? V tom prípade viete, že s ľuďmi z tohto znamenia je to také všelijaké, no nikdy nie nudné. O Blížencoch sa hovorí, že mávajú rozdvojenú osobnosť, že v nich prebývajú dve rozdielne povahy a ich názory sú často premenlivé ako počasie. V zásadných veciach si však tieto dámy stoja za svojím a ak vás aj vyvedú z miery niektorou zo svojich negatívnych čŕt, vedzte, že tie pozitívne zaručene prevážia.

Odporúčame prečítať: Muž v znamení Blíženca – 5 vlastností, ktoré na ňom ženy milujú

SÚ TEMPERAMENTNÉ A ZÁBAVNÉ

Či muži, alebo ženy z tohto znamenia, Blíženci sa radia k mimoriadne spoločenským osobám. Ruch spoločnosti milujú a na väčších až veľkých akciách sa cítia ako ryba vo vode. Je to zapríčinené aj tým, že medzi väčšou skupinou ľudí ľahšie splynú, pokiaľ si to ich nálada bude vyžadovať. Ale keď na nich príde tá exhibicionistická chvíľka, budú mať divákov, aby sa mohli predviesť v plnej svojej kráse. Ich temperament je taktiež nezabudnuteľný. Nechcite ho však okúsiť v zlom zmysle slova. Vtedy sa radšej pred Blížencovým hnevom niekde dobre ukryte.

V čom sú ženy v znamení Blížencov najlepšie?

Zdroj: Shutterstock®

CESTOVATEĽSKOU NÁLADOU NAKAZIA AJ DOMASEDA

Keď sa žena Blíženec rozhodne, že niekam vycestuje a rozhodne sa, že práve vy jej budete robiť spoločnosť, nepomôže vám ani opakované razantné nie. Behom pár chvíľ vás totiž dokáže nakoniec nielen presvedčiť, ale svojím nadšením ešte aj dokonale nakaziť. A pokiaľ náhodou aj nie, určite budete neskôr ľutovať. Blíženci totiž majú vo zvyku vyberať si nezabudnuteľné dovolenky a ich skvelý inštinkt ich neraz zavedie na miesta, kam sa len tak bežná noha smrteľníka nedostane. A verte, že o takéto zážitky vy prísť nechcete.

Odporúčame prečítať: Aký je význam kvetov podľa farieb?

ŽENA Z TOHTO ZNAMENIA JE MAJSTERKOU FLIRTU

Vie mužov tak dokonale zvádzať, že skôr, či neskôr jej podľahnú. Rada si vyberá dominantné typy chlapov, ktoré potom s akousi ješitnosťou krotí a pokoruje ich. Všetko však v rámci normy a ľúbostných hrátok. Nežnejšie pohlavie sa u nej prejaví vtedy, keď sa naozaj zamiluje. Kým len tak šantí a flirtuje pre zábavu je sexi, sebavedomá aj drzá. Keď však má „motýle v bruchu“ vie robiť nečakané ústupky. Aj v láske je ale mimochodom vždy akási meniaca, dokonale to vystihuje spojenie „každý deň je z nej iná žena.“

V čom sú ženy v znamení Blížencov najlepšie?

Zdroj: Shutterstock®

MÁ PREHĽAD VO VŠETKOM

A obvykle takmer dokonalý. K jej dvojakej a meniacej sa povahe totiž patrí aj stránka intelektuálnej bytosti, ktorá každým pórom dychtí po nových vedomostiach. Keď má čas a svoju chvíľku veľa číta, učí sa, dokonca sa v akomkoľvek veku neváha prihlásiť na zaujímavý vzdelávací kurz. Orientuje sa v politike, v športe, v umení, v dejinách... Je tak okúzľujúcou spoločníčkou pri akýchkoľvek debatách. 

Odporúčame prečítať: 7 životných povier, ktoré sa oplatí si (ne)všimnúť


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Soňa Krátka 17.05.17 07:55

SK
karma
114.00

dám prečítať neterke

  • 0
Odpovedať

Soňa Kelemenová 17.05.17 08:15

SK
karma
86.00

nepoznám ženu narodenú v tomto znamení

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 17.05.17 10:37

MC
karma
109.00

V každom znamení sa dá nájsť niečo pozitívne.

  • 0
Odpovedať

Anna Bútorová 17.05.17 12:09

AB
karma
100.00

sedí to presne na moju kamošku :-)

  • 0
Odpovedať

Anna Kralovičová 18.05.17 17:14

AK
karma
64.00

Do tohto znamenia patrím, ale nie všetko na mňa sedí ako sa píše v článku. Konkrétne to flirtovanie.

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 18.05.17 18:05

karma
108.00

To sedí na moju kamarátku.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní