Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! I. časť

Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! I. časť
  • 30.05.2017
  • Silvia Karasová

Jún so sebou prináša akúsi predpremiéru leta. Mnohé z nás sú už myšlienkami beztak pri letnej dovolenke, horúcich slnečných dňoch, na kúpalisku, či pri mori.

Cítiť to aj na nálade väčšine znamení a tieto pocity ešte viac umocní postavenie júnovej Luny. Pozreli sme sa na prvú šesticu znamení slnečného horoskopu. Kedy im Luna najviac praje a čo môžu v júni očakávať?

Odporúčame prečítať: Čo symbolizujú kvety? Poznáte ich význam?

RYBY – v júni sa vaše vzťahy upokoja

Prvá polovica mesiaca jún sa bude niesť ešte v akomsi nepokoji. Niečoho sa obávate a vlastne ani neviete čoho. Vaša duši túži po kľude, no neustále ho čosi narúša. Ak máte pocit, že potrebujete vypnúť, využite k tomu jeden z víkendov. Ideálne hneď ten prvý júnový, ktorý pasívnemu oddychu a ničnerobeniu dokonale praje. Mesiac teraz prechádza Váhami, ktoré patria tak trochu k bohémom. Kedy ste sa boli naposledy zabaviť s priateľkami v meste? Najvyšší čas zvolať babské rande. Ďalšie dni vás už budú pomaly, ale isto nabíjať energiou. Nebojte sa ju prijímať a nevydávať. Luna bude vaším znamením prechádzať 16.6. a 17.6., kedy bude zároveň vo fáze poslednej štvrte pred novom. Ak ste prežívali napätie vo vzťahoch, konečne pominie a začnú sa vám črtať len a len pekné dni. Nebojte sa ich si užiť!

Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! ČASŤ I.

Zdroj: Shutterstock®

BARAN – pripravte sa na radikálnu životnú zmenu

Každá maličkosť, ktorá sa vám teraz udeje, bude v blízkej budúcnosti mať hlboký význam pre vaše ďalšie bytie. Luna sľubuje už onedlho radikálnu zmenu. Mnohé z vás v letnom období čaká nová životná etapa a jún bude jej akousi predpremiérou. Našťastie postavenie Mesiaca v prvých dňoch vám dodá dostatok odvahy i sebadôvery prijať od života všetko, čo vám teraz núka. Do vášho znamenia vstupuje 18. a 16.júna, kedy Mesiac výrazne ubúda a pripravuje sa na nov. Vy toto obdobie využite k tomu, aby ste svoje telo i myseľ očistili. Čas je ideálny aj na zmenu imidžu, ale tiež práce. Koncom mesiaca prijmite výzvu v podobe nového školenia, či netradičnej letnej dovolenky.

Odporúčame prečítať: Životné číslo 9 prináša mystiku aj múdrosť

BÝK – v júni vám všetko pôjde od ruky

Šiesty kalendárny mesiac bude pre vaše znamenie znamenať mimoriadnu dynamiku. Snáď nenájdete deň, kedy by ste mali pocit, že ste nič nezažili. Našťastie slniečko vás nabíja potrebnou energiou, takže sa nemusíte báť. Zvládnete aj tie najnáročnejšie úlohy, len si zachovajte chladnú hlavu a optimizmus. Trošku nervozity so sebou prinesie júnový spln (9.6.), no keď si ju nepripustíte k telu, hravo prekonáte aj prípadnú bolesť hlavy. Spln je zároveň ideálnym obdobím na detox, doprajte svojmu telu pred letom aspoň jednodňový pôst. Pite len bylinkové čaje, a celý deň jedzte napríklad svoj obľúbený melón. Do vášho znamenia Luna vstúpi pár dní pred novom – 20.6. a 21.6. Ak si potrebujete zariadiť niečo úradnické, teraz vám to pôjde od ruky.  

Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! ČASŤ I.

Zdroj: Shutterstock®

BLÍŽENCI – nesmiete zaspať na vavrínoch

Mnohé z vás majú pred príchodom leta ešte X povinností. Luna vám teraz radí jednoznačne – nezaspať na vavrínoch. V lete by sa vám to mohlo vypomstiť a namiesto zaslúženého oddychu, by ste trpko ľutovali, alebo rovno na seba nadávali. I keď vás letné počasie už lanári na leňošenie, nedajte sa. Našťastie ak sa obrátite na Mesiac a budete dôverovať jeho sile, pomôže vám už júnový spln. Ten sa nesie 9.6. v ohnivom Strelcovi a všetkým, kto si to vypýta dodá novú energiu. O pár dní na to sa zastavte aj niekde v lese a nehanbite sa objať stromy. Tie vás nabijú pozitívnou silou a optimizmus sa vám teraz veľmi zíde. Luna vo vašom znamení prechádza 22.6. a 23.6. – teda len deň pred novom. Aj vy sa teraz môžete pokúsiť o splnenie svojich prianí. Stačí začať snívať s odvahou.

Odporúčame prečítať: Odskúšajte masáže liečivými kameňmi

RAK – nebojte sa buchnúť si po stole

Ostatné týždne aj vášmu znameniu priniesli väčší ruch, než ste chceli. Na druhej strane ste nemali čas ľutovať sa. Ak stále pociťujete nespokojnosť so svojím životom, je najvyšší čas to zmeniť. Slobodné aj zadané by si mali raz a navždy buchnúť po stole a presadiť si svoje pravidlá. Ak sa teraz poddáte a nedosiahnete aspoň kompromis, opäť vás čaká pár uslzených nocí. Ako deťom Luny sa vám oči otvoria v čase splnu (9.6.), ktorý sa v júni nesie v ohnivom Strelcovi. Mesiac vaším znamením prechádza ku koncu júna, konkrétne posledný júnový víkend. V sobotu 24.6. máme ešte aj nov. Pre vás to znamená, že jeho silu môžete využiť k splneniu svojich najtajnejších prianí. 

Veľký horoskop na jún: Objavte chuť do života! ČASŤ I.

Zdroj: Shutterstock®

LEV – pozor na predletný smútok

Akýsi predletný smútok, či depresia nás vás zvyknú padať už pravidelne pred letom. Je to kvôli tomu, že si začínate uvedomovať, že rok opäť akosi prirýchlo beží. A pokiaľ nemáte tohtoročné leto s kým stráviť, melancholický stav bude o to silnejší. Single dámy to budú prežívať najťažšie, našťastie už júnový spln (9.6.) vám vstúpi do duše a pod vplyvom ohnivého Strelca, vášho kolegu, vám dodá novú iskru do života. Vaším znamením bude Luna prechádzať až ku koncu mesiaca. Dovtedy už na prvotný smútok zabudnete a smelo sa vrhnete do letných príprav. Po tom všetkom, čím ste si toho roku prešli, si zaslúžite poriadnu dovolenku. Rozhodne na sebe nešetrite!

Bude vás zaujímať: Kofeín na každý deň - 5 vecí, ktoré ste určite o kofeíne nevedeli!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Lucia Šeptáková 30.05.17 16:51

karma
108.00

Ja si horoskop prečítam ale nejako sa ním neriadim.

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 21:42

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 21:42

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní