Mesačný horoskop na november 2020: Koho čaká nový vzťah?

Mesačný horoskop na november 2020: Koho čaká nový vzťah?
  • 01.11.2020
  • Radka Vargová

Nový mesiac, nové očakávania, nové príležitosti a pre niekoho možno aj nové lásky. Čo si hviezdy nachystali pre jednotlivé znamenia zverokruhu na tento mesiac? Odpoveď nájdete v nasledujúcich riadkoch.

Baran

Nový mesiac bude pre vás priaznivý predovšetkým po finančnej stránke. Kvôli svojej pracovitosti sa môžete dostať k lepšiemu finančnému ohodnoteniu. Treba len zotrvať. Pozor si dajte na zdravie, predovšetkým na chrbát. Sedavý spôsob práce musíte kompenzovať väčším pohybom.

Býk

Posledné mesiace máte pocit, že sa vám nič nedarí. Je to len stav mysle, ktorý vás dočasne pohltil, a preto sa musíte od toho odpútať. Nesiľte veci, nechajte ich prirodzene plynúť. Vašim problémom je, že chcete hneď všetko. Tento mesiac však bude skúškou vašej trpezlivosti.

Blíženci

Blížencov čaká dôležité rozhodovanie. Ocitli ste sa na križovatke a rozmýšľate, akou cestou sa vybrať. Rozhodnutia však nerobte unáhlene a v afekte. Dobre si zvážte pre a proti, aby ste to neskôr neľutovali. Tento mesiac venujte väčšiu pozornosť rodinným príslušníkom.

Rak

Aj Raci majú pred sebou veľké rozhodovanie. A to ohľadom budúcnosti vášho vzťahu. Čaká vás ďalší veľký krok, ktorý chcete urobiť, ale máte obavy. Čo je prirodzené. Dajte si tento mesiac pozor na psychiku. Doprajte si relax a možno potom rýchlejšie prídete na to, čo chcete robiť. A kam sa chcete posunúť.

Pozri tiež: 3 najzvodnejšie znamenia, ktoré pomotajú hlavu každému chlapovi

Čo vás čaká v novom mesiaci?

Zdroj: Shutterstock®

Lev

Máte pocit, že vám niečo v živote chýba? Tak to napravte. Tento mesiac je priaznivý na väčšie životné rozhodnutia. Zmeny sa vám budú robiť oveľa ľahšie. A rovnako tak máte v tomto mesiaci viac fyzickej energie, čo môžete využiť na zlepšovanie svojej kondície. 

Panna

Ak ste dlhodobo bez vzťahu, tak je celkom možné, že v tomto mesiaci nastanú zmeny. Cestu vám môže skrížiť osoba, na ktorú už nejakú dobu čakáte. Majte teda oči otvorené a predovšetkým sa nebráňte ničomu. Veľký pozor si však dajte na kolegov v práci. Niekto baží po vašom poste.

Váhy

Váhy by mali v tomto mesiaci sústrediť všetku svoju pozornosť a energiu na rodinu. Posledné týždne ste ich trochu zanedbávali, tak je najvyšší čas to napraviť. Zoberte ich na rodinnú prechádzku, potešte ich hernými aktivitami po večeri. Dajte im najavo, že sú pre vás prioritou. 

Škorpión

Pozor na depresie. Opäť ste o rok starší a v mnohých to môže vyvolať pocit akéhosi zlyhania. Hlavne, ak nemáte 100 %-tné zázemie alebo pracovnú pozíciu, po ktorej túžite. Tak prečo to nenapravíte? Hviezdy vám prajú a november je ako stvorený na väčšie zmeny v živote. 

Čo vás čaká v novom mesiaci?

Zdroj: Shutterstock®

Strelec

Zdravie by malo byť vždy na prvom mieste. Na toto by ste nasledovné dni mali myslieť najviac. Neprepínajte svoje sily. Či už pri športovaní alebo pri práci. Doprajte si zaslúžený oddych. Zájdite si na masáž alebo na kozmetiku. Zrelaxovaná myseľ vám môže priniesť nové, užitočné nápady. 

Kozorožec

Aj Kozorožci sa môžu tešiť na novú známosť. Pozor však, ak ste zadaní. Nevinný flirt môže v priebehu pár sekúnd zruinovať váš vzťah. Tak skôr, ako sa do niečo pustíte, sa opýtajte sami seba či vám to za to stojí? November môže ovplyvniť vašu budúcnosť aj v práci. Nezanedbávajte povinnosti. Nevyplatí sa vám to. 

Vodnár

Vodnári by mali zapracovať na sebarozvoji. Je najvyšší čas naučiť sa niečo nové. A nemusíte pritom nikam chodiť. Nájdite si nejaký online kurz a konečne rozšírte svoj obzor. Veď to predsa odkladáte tak dlho. Teraz vám však už nič nebráni. Naučte sa nový jazyk, lepšie pracovať s počítačom alebo sa pustite do ručných prác. 

Ryby

Ryby by mali myslieť predovšetkým na budúcnosť. Možno máte momentálne prácu, ktorá vás nenapĺňa, ale ešte chvíľu by ste v nej mali zotrvať. Dotiahnite to dokonca a s väčšími zmenami počkajte. Možno vám na stole pristane niečo samé od seba v novom roku. Buďte trpezliví. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Lucia Šeptáková 01.11.20 11:23

karma
107.00

Veru,zas sme o rok starší..čistá depka..

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 02.11.20 07:06

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavý horoskop na tento mesiac!

  • 0
Odpovedať

Tímea Hrušková 05.11.20 16:04

TH
karma
-1.00

Veľmi zaujímavý horoskop

  • 0
Odpovedať

Miška Hazuchová 05.11.20 18:02

karma
108.00

Svätá pravda :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní