Mesačný horoskop na september 2019: Čo ťa čaká a neminie?

Mesačný horoskop na september 2019: Čo ťa čaká a neminie?

Hlavné obdobie dovoleniek je už za nami a aj horúce letné dni. Rána sú už o poznanie chladnejšie, no napriek tomu by sme si nemali nechať zobrať úsmev z tváre a skôr by naša snaha mala smerovať na udržanie si pozitívnej nálady. Každý si ju však dokáže prilákať iným spôsobom. Niekto sa dobre naladí pri dobrom jedle v kruhu rodiny, iný si užíva s partnerom voľné chvíľky v prírode, ďalší zas majstruje niečo do domácnosti na jej skrášlenie a pod.

Pochmúrnejšie dni teda automaticky neznamenajú, že by sme mali mať takpovediac menej slnka v sebe. Udržte si elán a pozitívne myslenie. Dôležité je to, čo robíte a s akým zápalom to robíte. Pretože aktivita ženie človeka dopredu, pomocou nej sa zdokonaľuje a tiež sa dokáže cítiť lepšie, užitočnejšie či plnohodnotnejšie, i keď ostatné okolnosti v jeho živote mu práve nemusia byť úplne naklonené. A ako to je s vami?

Čo si pre nás tento mesiac nachystali hviezdy?

Odpoveď na túto otázku nájdete zodpovedanú v našej galérii nižšie, v ktorej máte pripravený septembrový horoskop pre každé jedno znamenie zverokruhu. A ak horoskopom neveríte, skúste si ten svoj prečítať aspoň zo zvedavosti. Je možné, že načerpáte hodnotné inšpirácie. Tak poďme na to. Máte sa v nasledujúcich dňoch na čo tešiť?

- Galéria
1 z 12

BARAN (21.03. – 20.04.)

Zo začiatku mesiaca budete sršať energiou, avšak na jeho sklonku sa môže všetko zmeniť, preto si zachovajte vo všetkom zdravú mieru. Nezabúdajte tiež na to, že aj láska je vrtkavá a radšej namiesto výhovoriek hľadajte príčinu, aby ste sa vyhli zbytočným hádkam alebo „tichej domácnosti“.

Viete, čo mentálny wellness? Ak áno, tak tento mesiac si ho doprajte. A doprajte si tiež „refresh“ šatníka, ktorý si žiada sýtejšie farby, vďaka ktorým sa stanete neprehliadnutejšou. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, čo vaše znamenie tento mesiac čaká a neminie, tak si pozrite úplný mesačný horoskop pre znamenie BARAN

 

Zdroj: Shutterstock®


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Elena Švachová 10.09.19 22:49

karma
109.00

Dám si pozor na stravu...

  • 1
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 18:38

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 18:38

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 18:42

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 18:42

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní