Snívalo sa vám o detskom plači? Čo prezrádzajú sny o slzách?

Snívalo sa vám o detskom plači? Čo prezrádzajú sny o slzách?
  • 11.03.2023
  • Michaela Kožáková

Plač je jedným z najsilnejších a najvýrečnejších prejavov ľudských emócií. Považuje sa za snahu vyrovnať sa s intenzívnym tokom pocitov v dôsledku špecifického sledu udalostí.

Plakať nemusíme len vtedy, keď nás niečo trápi alebo bolí. Mnohokrát sa v našich očiach objavia i slzy šťastia. 

Určite sa aj vám stalo, že ste vo svojom sne videli plakať malé dieťa alebo blízku osobu, či dokonca seba. Zamysleli ste sa nad tým, čo to môže znamenať? Viete, čo symbolizujú sny o slzách?

Neprehliadni: Sen o konci sveta - ide o posolstvo? Mala by si sa začať báť?

Slzy v sne

Snár slzy stekajúce po vašej tvári označuje ako symboliku zbavenie sa problémov. Sny s touto tematikou sú akousi ozdravnou kúrou tela i duše.

V prípade, že vo sne plačete spoločne s niekým ďalším, potom môže ísť o prejav súcitu nad problémami toho druhého. Takto sa mu snažíte uľaviť tým, že preberáte časť jeho smútku na seba a pomáhate s odplavením problémov.

Ak ste vo vašom sne niekomu zotierali slzy z tváre, znamená to, že by ste nemali ignorovať žiadosti o pomoc. Za vašu láskavosť budete bohato odmenení.

Ako snár interpretuje detský plač?

Snívanie o plačúcom dieťati môže byť trochu znepokojujúce, najmä ak snívajúci je žena. Väčšina ľudí verí, že takýto sen má niečo spoločné s rodičovstvom a tehotenstvom.

Sen o plačúcom dieťati symbolizuje niekoľko dôležitých prvkov vášho života, ktoré ste stratili. Môže ísť o osobu, vzťah alebo určitú schopnosť. V bdelom živote sa pravdepodobne cítite osamelo a máte dojem, že vás ľudia opúšťajú alebo zanedbávajú vaše potreby. Takýto sen môže byť znakom vašej neschopnosti socializovať sa alebo vyjadrovať potrebu byť milovaný.

Veľký snár naznačuje, že sen o plačúcom dieťati je pripomienkou, aby ste dokončili úlohy a ciele, ktoré ste si stanovili. Na druhej strane tento sen môže tiež poukazovať na sebazdokonaľovanie a nové príležitosti. Možno sa dočkáte toho, že vaše úsilie bude uznané a vstúpite do novej etapy svojho života.

Sen, v ktorom sa snažíte utíšiť plačúce dieťa má pozitívny charakter. Výklad snov a online snár takýto sen interpretuje ako podporu, ktorá sa vám dostane od blízkych a vďaka nim vyriešite svoje problémy. 

Ak vo svojom sne ignorujete plač dieťaťa, takýto výjav symbolizuje vaše nenaplnené ambície a nedostatok pozornosti, ktorú by ste si zaslúžili. 

Pozri aj: Sny o vražde - prečo sa nám snívajú a čo o nás prezrádzajú?

Vidieť v sne niekoho plakať

Ako snár vysvetľuje sen, v ktorom vidíte niekoho plakať? Takýto sen sa považuje za znamenie šťastia vo vašom bdelom živote a náznak toho, že všetky vaše problémy sa čoskoro vyriešia. Podobné sny môžete mať hlavne vtedy, keď ste z niečoho veľmi vystresovaní a úzkostliví, napríklad keď ste zadlžení alebo vás trápi choroba.

Vidieť v sne plakať muža je indikátorom pozitívnych zmien v materiálnom živote a tiež dobrých príležitostí. Ak vo vašom sne osoba, ktorá plače je žena, tak niekto vám ponúkne pomoc pri riešení vašich problémov. 

Ak sa vo svojom sne vidíte plakať, môže to znamenať, že chcete niekomu alebo ľuďom vo všeobecnosti vyjadriť svoje pocity. Môže ísť o potláčaný hnev, smútok, radosť alebo agóniu. Pravdepodobne v sebe dusíte rôzne pocity a emócie, a preto ich vaše vedomie odráža v snoch v podobe plaču.

Snár plač v sne interpretuje ako najvyšší čas podeliť sa o svoje pocity alebo obavy s ľuďmi, na ktorých vám najviac záleží.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 16:14

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 01:15

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 01:15

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 16:15

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 20:52

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 20:52

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní