Najoptimistickejšie znamenia zverokruhu: Tieto nájdu aj v katastrofe pozitívnu stránku

Najoptimistickejšie znamenia zverokruhu: Tieto nájdu aj v katastrofe pozitívnu stránku

Optimizmus je mimoriadne dôležitou životnou „ingredienciou“, bez ktorej by realita nabrala šedý a smutnejší nádych. Veselí ľudia sú pre druhých taktiež príťažlivejší a celkovo bývajú obľúbenejší. Samozrejme, že každý má aj svoje depresívnejšie chvíľky, my sa však dnes pozrieme bližšie na to, ktoré zo znamení horoskopu majú predsa len väčšiu tendenciu vidieť „pohár skôr poloplný ako poloprázdny“. Jednoducho povedané, pôjde o tri znamenia, ktoré sa nenechajú len tak ľahko znechutiť a so svojím pozitívnym pohľadom na svet dokážu prekonať mnohé prekážky oveľa ľahšie, ba dokonca s úsmevom na tvári. Ste zvedaví, či patríte medzi ne? Tak neváhajte a čítajte ďalej.

STRELEC (23.11. – 21.12.)

Najväčšími optimistami, no zároveň aj najľahkovážnejšími ľuďmi sú bezpochyby tí, ktorí sa narodili v znamení Strelca. Strelec sa riadi viac emóciami a jeho pozitívne naladenie je priam nákazlivé. Vyžaruje z neho sebaistota a s očarujúcim úsmevom kráča po svojej životnej ceste, pričom sa od neho takpovediac odráža všetko negatívne. Nepripúšťa si ani na moment možnosť porážky či nedokončenia načatých plánov. Možno teda konštatovať, že je dieťaťom šťasteny.

Pozri aj: Zvládanie stresu podľa znamení: Necháš sa úplne rozhodiť?

ktoré znamenia oplývajú optimizmom

Zdroj: Shutterstock®

BARAN (21.03. – 20.04.)

Ľudia v tomto znamení dostali do vienka ako dravosť, tak aj rozhodnosť, vodcovské schopnosti a v neposlednom rade taktiež optimizmus. S dôverou vo vlastné sily sa púšťajú aj do riskantných aktivít a nenechajú sa zastrašiť. Práve ich viera v to, že sa aj za nepriaznivých okolností dokážu takpovediac „prebiť“, je znakom výrazne pozitívneho pohľadu na svet. Nezdolný optimizmus Barana je tesne spätý s predstavou o lepšej a krajšej budúcnosti pre neho a jeho blízkych, a to za každých okolností.

 „Optimizmus je schopnosť byť dobrej mysle aj za okolností, o ktorých vieme, že sú zúfalé.“  

(George Bernard Shaw)

znamenia a optimizmus

Zdroj: Shutterstock®

LEV (23.07. – 23.08.)

Na treťom mieste sa v rebríčku najoptimistickejších znamení zverokruhu nachádza Lev, ktorý je rovnako ako Baran a Strelec ohnivým znamením. Totiž práve pre znamenia, ktoré sú pod vplyvom živlu ohňa, je typické, že si nenechajú vziať svoju dobrú náladu a ich prirodzený temperament by sa dal prirovnať k hrejivým lúčom slnka. Áno, i tie vedia ublížiť, ale ak ľudí vo všetkých troch spomínaných znameniach zbytočne nerozčúlite, môžete sa, metaforicky povedané, pri nich „vyhrievať“ a čerpať pozitívne vibrácie. Lev je okrem iného dobroprajný a so svojou optimistickou povahou dokáže veľké veci, hoci by mu v ceste stálo množstvo prekážok.

Neprehliadni: Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Ryby?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 24.10.19 07:24

ĽŠ
karma
100.00

V globále celkom sedí!

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní