Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Blížencov

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Blížencov

Vzdušné, neposedné, inteligentné a zároveň aj vnútorne rozpoltené – tak možno vo veľkej všeobecnosti charakterizovať znamenie Blížencov. Ľudia v tomto znamení by mali preferovať partnerstvo, v ktorom zostane priestor pre veľkú mieru slobody, keďže je pre nich mimoriadne dôležitá. Zároveň by mala polovička Blížencov vedieť akceptovať ich nepredvídateľnosť a rýchle životné tempo. O vhodných spojeniach sa môžete dočítať v článku o kompatibilných znameniach vo vzťahu k Blížencom. Poďte sa ale teraz pozrieť na znamenia, s ktorými nemajú Blíženci veľkú pravdepodobnosť zakotviť v spokojnom vzťahu, pretože ich priority a životné nastavenie je protikladné.

BLÍŽENCI – KOZOROŽEC

Kozorožec je zo začiatku očarený osobnosťou Blížencov, avšak vášnivé vzplanutie a zaľúbenosť môže veľmi rýchlo vystriedať veľké sklamanie. Protiklady v ich živloch sa prejavia takmer v každej sfére života. Kozorožec je systematický a trvá na dodržiavaní svojich zvyklostí, zatiaľ čo Blíženci sa mu budú snažiť tieto jeho istoty v podobe stereotypu rozbiť a nie je vylúčené, že to budú robiť aj dosť nátlakovým spôsobom. Je to v podstate obrana Blížencov pred prílišnou zviazanosťou a nedostatkom kreatívneho narábania s časom. Ich vzletnosť, impulzívnosť, nenútenosť a priečenie sa pravidlám dokážu konzervatívneho Kozorožca poriadne rozladiť a nahnevať. Zároveň ho stojí veľa energie udržať si toto vzdušné znamenie pri sebe. Jeho snaha však zvyčajne nie je korunovaná úspechom a kým sa Kozorožec spamätá, Blíženci sú už nenávratne preč.

Pozri aj: Toto sú 3 najklebetnejšie znamenia horoskopu: Radšej pred nimi mlč

nekompatibilné znamenia - Blíženci

Zdroj: Shutterstock®

BLÍŽENCI – PANNA

Ako nevhodné sa javí aj spojenie s človekom v znamení Panny, ktorej neunikne žiadny detail. Nesplnené sľuby, nesystematickosť a rozlietanosť Blížencov jej nerobia dobre už od začiatku vzťahu. Časom môže Pannu ešte intenzívnejšie potrápiť frustrácia z toho, že si Blížencov nedokáže „skrotiť“ podľa svojich predstáv. A čím viac je frustrovanejšia, tým je aj kritickejšia. Blíženec berie kritiku a snahu Panny o neustále vylepšovanie vzťahu ako obmedzenie a na Panne mu vadí aj to, že nie je dostatočne spontánna a často odmieta navrhované výpravy za dobrodružstvom, či už na zaujímavú spoločenskú akciu alebo do ďalekej exotickej destinácie. Panna nie je až tak dynamicky a akčne nastavená, potrebuje čas a plánovanie. Spontánne a nenaplánované aktivity ju vedia rozrušiť, nemá pre ne dostatok pochopenia. Je veľmi pravdepodobné, že kvôli spomínaným rozporom stratia partneri v oboch znameniach chuť na neustále hľadanie kompromisov a rozídu sa.

kto nie je vhodný pre Blížencov

Zdroj: Shutterstock®

BLÍŽENCI – RAK

Partneri v znamení Blížencov a Raka dokážu aj napriek odlišnostiam vydržať spolu veľmi dlho, no to až do momentu, kým sa Rak nerozhodne definitívne usadiť. Blíženci nevedia poskytnúť Rakovi dostatočné rodinné zázemie, stabilitu a bezpečie, čo možno označiť za priority tohto vodného znamenia. Protiklad možno vnímať aj v tom, že Rak sa viac zaoberá minulosťou, rád ju analyzuje a býva nostalgický, zatiaľ čo Blížencov pohľad je priamočiaro nasmerovaný do budúcnosti. Ďalšie nezhody, ktoré vzťah výrazne naštrbujú, sú tie komunikačné. Rak je v niektorých momentoch až príliš precitlivelý a emotívny, a preto ho nevhodne formulované poznámky či prílišný sarkastický nadhľad a chlad v rozhovore smerujúci od Blížencov trápi veľmi dlho. Dlhodobá „tichá domácnosť“ býva predzvesťou rozpadu tohto vzťahu, nakoľko ani pokusy o zmierenie nemusia byť po dlhotrvajúcich rozporoch dostatočne efektívne. 

Vybrali sme: Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Býka?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 13.05.19 06:38

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé...!

  • 2
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní