Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Kozorožca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Kozorožca?

Znamenie Kozorožca oplýva stabilitou a reálnym pohľadom na život. Jeho disciplinovanosť a húževnatosť mu môžu ostatné znamenia v dobrom závidieť. Ako je však tento človek náročný na seba – na svoj výzor, reprezentatívne pôsobenie, ale predovšetkým na svoj pracovný výkon, tak je náročný aj na svojho životného partnera. Kto by mohol po jeho boku úspešne zažiariť a vytvoriť s ním ideálny pár, to sme si hovorili v predošlom článku. Dnes sa pozrieme na protipól, teda tie znamenia zverokruhu, ktoré nemajú až tak veľké predpoklady na úspešný a harmonický vzťah s partnerom v znamení Kozorožca. Čítajte teda ďalej.

KOZOROŽEC – BARAN

Tak, ako úžasné bývajú začiatky vzťahu Kozorožca a Barana počas ich „chodenia“, tak sú ich konce strastiplné. Pri rozchode si niekedy ani nevedia zodpovedať na otázku, čo vlastne na tom druhom, preboha, videli. Rozdielne pohľady na svet komplikuje ich povaha, nakoľko obe znamenia charakterizuje tvrdohlavosť a snaha presadiť si vždy to svoje. A keďže sa ich pohľad takmer v ničom nezhoduje (svetlú výnimku tvorí sexuálna oblasť), tak ich partnerstvo tak trochu pripomína boj o dominanciu, počas ktorého postupne vytasia všetky svoje zbrane, až sú z toho napokon obaja mimoriadne frustrovaní a znechutení. A to je čo povedať pri obvyklej Baranovej energickosti a optimizme. No Kozorožec je pre neho časom až nudný a predvídateľný, tým pádom jeho záujem z jeho strany výrazne klesá a Kozorožec si napokon aj vydýchne, lebo Baranove životné tempo je pre neho tak trochu ako šialená jazda bez dodržiavania pravidiel.

Zaujme ťa: Čo spôsobuje zamilovanosť? Zamiluje sa do teba aj pre tieto „detaily“

kompatibilita podľa znamení - Kozorožec

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC – VÁHY

Aj keď sú ľudia v znamení Kozorožca pomerne trpezliví, s partnerom v znamení Váh ich táto pozitívna vlastnosť dosť rýchlo opúšťa, ba dokonca je možné, že sa objaví aj ich odvrátená strana. Je to najmä kvôli tomu, že ide o protiklady, ktoré sa, bohužiaľ, v tomto prípade nedopĺňajú, ale skôr sa svojimi opozitnými aktivitami znervózňujú. A tak introvertnejší a pomerne konzervatívny Kozorožec, hoci po uši zamilovaný, znesie naozaj len krátkodobo život s extrovertne nastavenými Váhami, ktoré sú na jeho vkus až príliš ležérne, márnivé, ale aj uvoľnené až žoviálne a nie raz „idú proti prúdu“. Zasneným a v mnohých prípadoch umelecky založeným Váham zas prekáža výrazný pragmatizmus Kozorožca, ktorý vnímajú aj ako prízemný. A z tohto dôvodu, i keď na prvý pohľad a v prvých mesiacoch zamilovanosti môže ísť o celkom pekný a zaujímavý pár (ešte oslepený vášňou), sa časom rozdielnosti v povahách vyhrotia, čo má za následok aj rozpad ich vzťahu.

znamenie Kozorožec

Zdroj: Shutterstock®

KOZOROŽEC – BLÍŽENCI

Aj v prípade zaľúbencov v znameniach Kozorožca a Blížencov ide v prvých momentoch o vášnivé vzplanutie a vzájomné očarenie sa. No a to, čo ich na začiatku na sebe najviac láka, teda protikladné vlastnosti a tendencie, býva často aj dôvodom konca ich vzťahu. Osobnosť Blížencov je nesmierne dynamická, inovátorská, teda snažiaca sa búrať akékoľvek stereotypy, no a to je pre systematického a pravidlá dodržiavajúceho Kozorožca jedným zo zásadných problémov. Namiesto toho, aby si po dlhom dni v práci oddýchol v harmonickom prostredí, musí „dávať do laty“ svojho večne rebelujúceho partnera. Nehovoriac o tom, že s voľnomyšlienkárstvom Blížencov to i tak nič neurobí, resp. Blíženci si vždy urobia podľa seba (pokiaľ sa teda dohodnú sami so sebou, lebo niekedy majú konflikt aj v sebe). Kozorožec nestíha vnímať tie striedania nálad aj nápadov svojho partnera a neuveriteľne ho to vyčerpáva. Blížencom zase vadí Kozorožcova upätosť, konzervativizmus, neschopnosť vybočiť zo štandardu, ale aj nátlak smerujúci k jeho zmene, ktorú sa Kozorožec na partnera v znamení Blížencov snaží časom vyvíjať, aby vzťah zachránil. No pravdou je, že tým toto spojenie len definitívne pochová, lebo Blíženci si svoju slobodu zobrať jednoducho nedajú.

Pozri si aj kompatibilitu partnerstiev podľa iných znamení:

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Barana?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Blížencov?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Blížencov

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Pannu?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Váhy?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Škorpióna?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Strelca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Strelca?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Kozorožca?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní