Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Leva?

Zatiaľ čo v predošlom článku o kompatibilite vybraných predstaviteľov zvieratníka k znameniu Leva sme sa venovali spojeniam, ktoré majú veľký predpoklad na dosiahnutie harmonického a trvalého partnerstva, dnes sa pozrieme na odvrátenú stránku. Ktoré znamenia sa teda k Levovi veľmi nehodia? Sú to tie, ktoré sa snažia o dominanciu vo vzťahu alebo prílišní rebeli? 

LEV – VODNÁR

Aj keď sa zo začiatku vzťahu partnerov v znamení Vodnára a Leva zdá byť všetko ideálne až ružové s úžasnými vyhliadkami do budúcnosti, nemusí to tak byť. Obe znamenia sú silné, vyznačujú sa veľkou mierou nezávislosti a nedokážu sa vzájomne „spútať“. Tendenciu ovládnuť svojho partnera možno zaznamenať najmä zo strany Leva, no Vodnár si nenechá od neho nič diktovať. Vodnár môže časom Levovi vyčítať aj jeho materializmus či lipnutie na pravidlách a tradíciách, pretože on samotný je skôr duchovne založeným novátorom, ktorý sa snaží búrať zabehnutý poriadok vecí. Tým však Leva dokáže mimoriadne znervózniť až znechutiť.

S väčšou pravdepodobnosťou stret záujmov a nekompatibilitu partnerov najskôr prehodnotí Vodnár a Leva opustí ako prvý. Pri veľkej snahe z oboch strán, vysokej miere tolerancie a pochopenia však možno toto spojenie udržať, a to rovnako ako všetky nie príliš kompatibilné vzťahy. Vyžaduje si to však veľa úsilia, energie a treba sa zmieriť aj so sklamaniami a napätím, ktoré sú súčasťou takýchto partnerstiev.

Pozri aj: Najhoršie vlastnosti podľa znamení horoskopu: Odhaľ svoju temnú stránku

kto sa nehodí k Levovi

Zdroj: Shutterstock®

LEV – BÝK

V prípade týchto znamení je problematickou túžba oboch po dominancii, čo je vo väčšine prípadov aj hlavným dôvodom krachu partnerstva. Namiesto lásky a pochopenia majú tendenciu bojovať o moc, doťahovať sa, predbiehať sa atď., čo určite nepatrí medzi stavebné piliere dobrého vzťahu. I keď začiatky zbližovania sa týchto dvoch silných znamení začínajú veľkou zamilovanosťou a vášňou, ani tieto intenzívne pocity však vôbec nezaručujú dlhodobú stabilitu – po krátkom čase vyprchajú a pozitívne emócie sa zmenia na nepríjemné a ťaživé. Rozpory v povahách a nastavení oboch sú citeľné, nedokážu nájsť „spoločnú reč“ a aj pri enormnej snahe o zmiernenie trecích plôch môže výsledok pôsobiť veľmi deprimujúco. Lev sa pri stupňovaní problémov aj snaží nechať partnerovi v znamení Býka priestor, hľadá spôsoby upokojenia situácie, stiahne sa, čo však Býk dešifruje ako slabosť, stupňuje svoje nároky a na žiadne kompromisy väčšinou nedôjde. A keď Lev prestane komunikovať úplne, je koniec. Nakoľko nie je „stavaný“ na to, aby bol „pod papučou“.

Nekompatibilné znamenia k Levovi

Zdroj: Shutterstock®

LEV – KOZOROŽEC

Ohnivý Lev a zemský Kozorožec sa na začiatku vzťahu javia ako veľmi reprezentatívny a seriózny pár. Pravdou však je, že ich vnútorné nastavenie nie je veľmi kompatibilné. Levovi časom začne viac a viac prekážať Kozorožcova chladná nátura a neschopnosť prejaviť svoje emócie. Kozorožec sa zas nedokáže Levovi dlhodobo prispôsobovať a podriaďovať, čo sa mu však môže celkom dobre dariť na začiatku zamilovanosti. Postupne sa však do popredia dostane pravá podstata oboch znamení a začnú si liezť na nervy. To, čo ich oboch spája, je túžba po presadení sa v oblasti kariéry. A rovnaké je aj ich nastavenie pri dodržiavaní tradícií, poriadku a systému, ktoré považujú za dôležité. Ak sa teda stanú manželmi, ľahko môže dôjsť aj k tomu, že zo zväzku nevystúpia aj napriek nezrovnalostiam, ale budú žiť svoje životy akoby vedľa seba, a to poväčšinou ponorení do svojich kariér a povinností.

Vybrali sme: Neuveriteľné syndrómy, o ktorých vie len málokto! Nebudeš tomu veriť! (II. časť)


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní