Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia nie sú vhodné pre Raka?

Znamenie Raka je mimoriadne senzitívne a zakladá si na domove a rodine – ide o jeho hodnotové priority. Z tohto dôvodu, ako sme už spomínali v predošlom článku venujúcom sa kompatibilným spojeniam, sú pre neho vhodní partneri, ktorí mu poskytnú zázemie aj stabilitu a zároveň budú vedieť akceptovať rýchle zmeny nálad charakteristické pre Raka. No teraz sa budeme venovať znameniam, s ktorými Rak nemá veľký predpoklad na dosiahnutie šťastného a dlhodobého partnerstva. Poďte sa teda na ne pozrieť.

RAK – BARAN

O harmonickom partnerstve u ľudí v znamení Raka a Barana možno pochybovať už na základe všeobecných charakteristík týchto znamení. Baran viac ako po manželstve túži po slobode a Rakom sa cíti byť veľmi zväzovaný. Komunikácia medzi nimi môže niekedy vyzerať ako prestrelka, a to najmä v prípade, ak má Rak dôvod na žiarlivosť. Zatiaľ, čo sa sentimentálny Rak rád vracia do minulosti a opätovne ju analyzuje, spontánny Baran pozerá vpred a niekedy ani veľmi neuvažuje nad tým, čo povie. A to je problém, keďže Rak si všetko veľmi pripúšťa a raniť ho je mimoriadne ľahké. No a keď sa vzťah dostane do momentu, keď už Rak úplne odmieta komunikovať, vášeň aj porozumenie vyprchá a on sa uzavrie do seba, je koniec.

Pozri aj: Najčastejšie chyby vo vzťahu: Týchto 5 vecí môže znamenať koniec

kto sa nehodí k Rakovi

Zdroj: Shutterstock®

RAK – VÁHY

Medzi nekompatibilné znamenia vo vzťahu k Rakovi sa zaraďujú aj Váhy. Už samotné nadviazanie kontaktu medzi nimi nemusí byť bezproblémové. Váhy nedokážu správne dešifrovať náznaky, ktoré smerujú od Raka a ich vzájomné pochopenie sa býva dosť často na bode mrazu. Aj ich vnímanie domova a rodiny je dosť rozdielne. Rak necíti vo Váhach stabilitu a oporu, a to aj v kritickejších situáciách, keď ju nevyhnutne potrebuje. Vzťah s Váhami Rakovi ešte viac zhoršuje jeho melancholické stavy a nevyspytateľné zmeny nálad. Domácky nastavený Rak sa okrem toho môže cítiť pod tlakom, keď ho chcú Váhy neustále brať na rôzne akcie a spoločenské podujatia. Nesúlad panuje aj v otázke financií. Zatiaľ čo Rak míňa peniaze na domácnosť, ale ešte radšej šetrí na horšie časy, Váhy milujú okázalý luxus a míňajú aj na veci, ktoré Rak považuje za vyslovene zbytočné. S najväčšou pravdepodobnosťou opustí vzťah ako prvý Rak, a to v záujme zachovania akej-takej vnútornej rovnováhy.

Nekompatibilné znamenia k Rakovi

Zdroj: Shutterstock®

RAK – BLÍŽENCI

Pokoj, stabilitu a bezpečie – tak, ako si to Rak ideálne predstavuje – nenájde ani v spojení s „rozlietanými“ Blížencami. Tí idú na svoju polovičku niekedy až zhurta, sú kruto priamočiari a ani ich zmysel pre humor sa nemusí u Raka stretnúť s pochopením. Čo sa týka starostlivosti o domácnosť, zariaďovania príbytku či vybavovania nutných vecí, môže mať Rak často pocit, že je to všetko len na ňom a Blíženci berú jeho snahu ako samozrejmosť. Dlhodobé problémy v komunikácii a „tichá“ domácnosť vie nahnevať aj inak optimisticky nastavených Blížencov. Preto sa partnerovi v znamení Raka začnú vzďaľovať, hľadať si vlastné aktivity, až sa raz možno stane aj to, že si obaja uvedomia, ako žijú len vedľa seba, ale v podstate ich nič nespája.

Vybrali sme: Čím je výnimočná čierna himalájska soľ? Toto dokáže s telom!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Martina Varhaníková 27.05.19 11:29

karma
110.00

Moji synovia sú raci a starší má partnerku v rakovi a mladší v rybách..tak hádam si budú rozumieť.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní