Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Leva?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Leva?

Našu analýzu „hviezdnych spojení“ z hľadiska partnerskej kompatibility dnes špeciálne venujeme znameniu Leva. Ktorí z predstaviteľov zvieratníka sú pre neho vhodnými partnermi? Vo všeobecnosti by sa dalo povedať, že ide najmä o ľudí, ktorí mu nechajú priestor na sebarealizáciu, nebudú mu príliš oponovať či spochybňovať jeho postoje a názory, ale práve naopak – vyzdvihnú prednosti a schopnosti tohto ohnivého znamenia.

LEV – BARAN

Oheň, ktorý je prítomný v oboch znameniach, priťahuje Leva a Barana k sebe a vytvára z nich dynamický pár. Spája ich silná vášeň, ale aj rozumová zhoda a podobné videnie sveta. Nudiť sa spolu istotne nebudú a nech sa spoločne vrhnú do akéhokoľvek projektu, úspech ich neminie. Niekedy si však musia dávať pozor na prílišnú horlivosť, ktorá sa môže prejaviť v komunikácii a pri vyjasňovaní si názorov. Ak si partneri v znamení Leva a Barana otvoria vzájomne svoje srdcia, skrotia svoju egocentrickosť, nezabudnú na pochvalu aj ocenenie úspechov a tiež si dajú priestor na prezentovanie aj realizáciu svojich nápadov, pôjde naozaj o neprekonateľný pár. Ideálne je pre toto spojenie aj spoločné podnikanie, resp. rodinný podnik.

Pozri aj: Najhoršie vlastnosti podľa znamení horoskopu: Odhaľ svoju temnú stránku

kompatibilita podľa znamení - Lev

Zdroj: Shutterstock®

LEV – RAK

U partnerov v znamení Leva a Raka môže byť problematickejším začiatok vzťahu, nakoľko sa Rak dokáže zľaknúť prílišnej dynamickosti ohnivého partnera. Ak však dôjde k vybalansovaniu na emocionálnej úrovni, po ťažšom úvode by mal nasledovať naozaj vydarený partnerský súlad, keď sa oheň v Levovi a voda v Rakovi budú krásne dopĺňať. Ich spoločný domov sa vyznačuje praktickosťou s prvkami luxusu. Veľký dôraz kladú najmä na kuchyňu. Vytváranie útulného „hniezdočka“ je najmä doménou Raka, v čom ho ale Lev veľmi rád podporuje, pretože sám potrebuje pri svojej akčnosti aj upokojenie pri „rodinnom krbe“. Lev oceňuje na Rakovi oddanosť a miluje jeho pozornosť. Na oplátku mu dokáže odpustiť nepredvídateľné zmeny nálad, ktoré sú charakteristickým znakom Raka. Vzájomne v sebe títo partneri nájdu oporu, na ktorú sa budú môcť kedykoľvek spoľahnúť.

ktoré znamenia sú vhodné pre Leva

Zdroj: Shutterstock®

LEV – BLÍŽENCI

Vzdušní Blíženci sú naozaj podnetnými partnermi pre Leva, v ktorom rozpaľujú pozitívne emócie a povzbudzujú ho k veciam a činom vedúcim k obohateniu, a to nielen po materiálnej, ale aj duchovnej stránke. Inšpiráciu, ktorá prúdi z Blížencov, dokáže Lev zachytiť a vhodne „spracovať“ – pri tomto spojení vznikajú veľké diela. Ide o dve silné osobnosti s predpokladom dlhodobého vzťahu postaveného na pilieroch tolerancie, otvorenej komunikácie a pochopenia. Blíženci by však nemali partnera zabudnúť chváliť a tiež musia myslieť na to, že pre Leva je dôležitá rodina. Preto so sobášom netreba dlho otáľať a tiež s činmi, ktoré zdôraznia serióznosť a stabilitu. Veď napokon aj „ulietaní“ Blíženci sa musia niekedy usadiť, i keď to usadenie nemusí byť myslené úplne doslova. Spoločný život týchto dvoch znamení bude pre nich mimoriadnym dobrodružstvom a nuda im v žiadnom prípade nehrozí. 

Vybrali sme: Najinteligentnejšie znamenia zverokruhu: Patríš k nim aj ty?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 12.06.19 20:36

JK
karma
100.00

Som lev a partner je baran sme spolu už 33 rokov

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní