Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Raka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Raka?

Ďalšiu časť našej série partnerských horoskopov venujeme vodnému znameniu Raka. Podľa hviezd sú pre nich vhodní najmä partneri, ktorí pochopia ich ambivalentnú senzitívnosť, podporia kreatívnu dušu a túžbu po poznaní týchto do veľkej miery inšpiratívnych osôb a spoločne budú klásť dôraz na rodinu a domáce zázemie. S kým teda bude Rak naozaj šťastný? O tom sa dozviete ďalej v článku.

RAK – LEV

V prípade partnerov v znamení Raka a Leva s istotou platí, že protiklady sa priťahujú. No na druhej strane ich rozdielnosť nespôsobuje vo vzťahu ani z dlhodobejšieho hľadiska výrazné problémy. Jeden v druhom nachádzajú to, čo im chýba a zároveň tak rozvíjajú svoje pozitívne vlastnosti. Lev dokáže tolerovať u Raka zmeny nálad. Vie sa od nich odosobniť a brať ich s nadhľadom, čo by mal Rak oceniť a vo vhodnom momente zase Leva na oplátku pochváliť. Rak poskytuje Levovi „útočisko“ tak, že vytvára domov s veľkým D. Obe znamenia milujú umenie a kreatívne činnosti, čo do ich vzťahu prináša iskru a trochu iný inšpiratívny rozmer. Spoločne však zvládajú aj každodenný stereotyp a môžu sa na seba vzájomne spoľahnúť. Partneri v znamení Raka a Leva sú si hlboko oddaní a pokiaľ nedôjde k naozaj zásadnému pochybeniu z jednej či druhej strany, tak aj ich manželstvo bude vydarené a stabilné.

Pozri aj: Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sa nehodia k Blížencom

kompatibilita podľa znamení - Rak

Zdroj: Shutterstock®

RAK – RYBY

Veľmi vhodnou polovičkou je pre Raka taktiež vodné znamenie, a to Ryby. Pokiaľ sa na začiatku osmelia a aspoň jeden z nich sa ujme iniciatívy, čo býva problematické pri ich obojstrannej plachosti a nesmelosti, vytvoria harmonický a veľmi romanticky založený pár. Ich súhra v takmer každej oblasti života je priam ukážková. Rodinný život ešte viac upevnia spoločné deti, o ktoré sa príkladne starajú. Dalo by sa povedať, že obe znamenia urobia pre rodinu čokoľvek, venujú jej rovnakou mierou značnú časť pozornosti a energie. Jediné, čomu by sa mali vyvarovať, je nuda. Ich vzťah je natoľko súladný, až môže v istom momente „uviaznuť“ v stereotype. No tomu sa dá vyhnúť tak, že sa obidvaja partneri „otvoria“ novým podnetom, ktoré prichádzajú z vonkajšieho sveta, napríklad sa vyberú ako rodinka na výlety, zaujímavé akcie či za kultúrou. Avšak tieto nové podnety môžu mať aj podobu zaujímavých spoločných koníčkov, ktoré budú realizovať a zároveň sa učiť stále niečo nové a inšpiratívne.

ktoré znamenia sú vhodné pre Raka

Zdroj: Shutterstock®

RAK – BÝK

Ak by si mal Rak vyberať partnera podľa rovnakých priorít, tak najviac zhôd pravdepodobne zaznamená u človeka v znamení Býka. Okrem toho sa však aj vzájomne motivujú k pozitívnym zmenám. Rak ukazuje Býkovi trošku citlivejší a emocionálne vnímavejší aspekt pri pochopení sveta naokolo, na čom by mal Býk s jeho niekedy príliš priamočiarym videním popracovať. Býk zas v Rakovi stimuluje energiu a rozdúchava vášeň. Ich vzťah má iskru aj tú správnu dynamiku, ktorú by sa však mali naučiť dobre vybalansovať. Pokiaľ sa Rak umierni vo svojich impulzívnych zmenách nálad, ktoré niekedy v Býkovi vyvolávajú pochybnosti, tak potom majú veľmi dobrú prognózu vytvoriť dlhodobé partnerstvo aj manželstvo. Ich spoločný domov bude odmenou pre oboch. Dajú si na ňom naozaj záležať a v krásnom príbytku potom môžu spoločne kraľovať, „kým ich smrť nerozdelí“.

Vybrali sme: Ktoré znamenia neodpúšťajú žiadnu krivdu? S tými to je ťažké!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Jana Komadová 22.05.19 12:13

JK
karma
100.00

Syn je rak a nevesta lev

  • 4
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní