Horoskop na rok 2021 LEV: Zdravie by malo byť na prvom mieste!

Horoskop na rok 2021 LEV: Zdravie by malo byť na prvom mieste!
  • 23.12.2020
  • Radka Vargová

Na čo všetko sa môže Lev tešiť v novom roku? Čo ho čaká a na čo si má dať najväčší pozor? Dozviete sa v článku – novoročný horoskop pre Leva. Rok 2021 by ste mali venovať predovšetkým zdraviu.

Pracovná stabilita

V pracovnom živote sa nachádzate presne na tom mieste, ktoré vám zaručuje stabilitu. Ste nezávislí a máte radi svoju prácu. To si nemôže povedať každý. Preto sa nikam a za ničím nemusíte naháňať. V novom roku si budete plnými dúškami užívať tento stav. Menšie problémy môžu nastať medzi vzťahmi s kolegami, ktorí vám budú závidieť. Nedajte sa ale zdeptať niekým, kto ohovára, nedopraje a hádže polená pod nohy namiesto toho, aby sa pričinil o to, aby sa mal rovnako. Vy si zaslúžite všetko, čo máte, nadobudli ste to vlastným úsilím. Pracovná stabilita vás bude sprevádzať celých 12 mesiacov.

Pozri tiež: Ktoré znamenia sú považované za sebcov a ktoré urobia pre kariéru naozaj všetko?

znamenie horoskopu LEV a zdravie

Zdroj: Shutterstock®

Zdravie na prvom mieste

Na čo by ste sa mali v roku 2021 zamerať? Na svoje zdravie! Tí z vás, ktorí posledné mesiace pociťovali, že niečo nie je úplne v poriadku, by si mali zájsť na preventívne vyšetrenia. Nič tým nestratíte. Ak sa však cítite ok, nemusíte zbytočne vyhľadávať lekárov. No netreba zaspať na vavrínoch a zdravie posilňujte čo to len ide. Prehodnoťte svoju životosprávu, predovšetkým zaraďte do jedálneho lístka viac ovocia i zeleniny. A začnite sa hýbať. Toto je niečo, čo ste tento rok zanedbali a je to celkom poznať. Fyzická aktivita má veľký dopad aj na psychiku. Vychádzky do prírody sa tiež rátajú, no vo vašom prípade neuškodí ani návšteva fitka alebo beh v prírode. Hlavne v druhej polovici roka si dajte pozor na to, aby ste kvôli lenivosti a pohodlnosti dlho „nemaródili".

LEV a rodina

Zdroj: Shutterstock®

Možné prírastky

Čo sa týka vzťahov, tu môžete naraziť na nové výzvy, a to v podobe možných prírastkov do rodiny. Hviezdy v roku 2021 budú priať tým dvojiciam, ktoré túžia po bábätku. Ale pozor, neznamená to, že celých 12 mesiacov bude harmonických. Začiatok roka sa ponesie v trochu búrlivom tempe. Drobné nezhody a pochybnosti, ktoré medzi sebou máte už nejaký čas, vyplávajú na povrch a vy ich budete musieť neodkladne vyriešiť. Silné dvojice to ustoja, vďaka čomu sa ich vzťah len upevní a bude pripravený na ďalší posun. Lenže tí slabší sa možno odlúčia. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 24.12.20 07:21

ĽŠ
karma
100.00

Zdravie zaručene na prvom mieste!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní